Offerte aanvragen

Voor een onvergetelijk uitje met het hele team! 

Heb je bijzondere ideeën over een onvergetelijk bedrijfsuitje bij Fun Village en staan jouw wensen niet in ons assortiment? Wij denken graag mee over mogelijkheden om ook jouw uitje, jubileum of zakelijk evenement tot een succes te maken. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. 

Naast de activiteiten hebben wij ook tal van workshops die we aanbieden. Denk hierbij aan een wijnproeverij, cocktail workshop of djembe spelen. Perfect in combinatie met een van onze activiteiten. Zelf ideeën over een workshop? Laat het ons weten en wij denken graag mee met de mogelijkheden.

Vooraf, tijdens of na afloop een hapjes en/of drankje? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Heerlijke hapjes uit eigen keuken inclusief (alcoholische) drankjes. Liever iets luxer lunchen of dineren? Ook dat is mogelijk. Vraag snel onze catering map aan om de mogelijkheden te bekijken.  

Heb je andere vragen of opmerkingen omtrent onze arrangementen of wil je een offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen? Neem contact op!

Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen 

Vink 1 of meerdere opties aan

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje