Een supergezellig familie-uitje,
ontzettend leuk voor de hele familie!

Het allerleukste familie-uitje van Rotterdam vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Waarom Fun Village een absolute must is voor een leuk familieuitje

Zijn jullie op zoek naar originele ideeën voor een leuk familie-uitje? Maak kennis met Fun Village: dé evenementenlocatie met de allerleukste activiteiten voor een spetterend uitje met de hele familie!

Escape Team

Onze Black Box Escape Room en de Tijdmachine zijn geweldige spellen voor zowel beginners die nieuw zijn in de Escape Room-scene als voor mensen met meer ervaring. Escape Team is de leukste en meest gezinsvriendelijke Escape Room van Rotterdam. Ontsnappen jullie op tijd? Samenwerking staat hierbij centraal, perfect als familie-uitje in Rotterdam! De Escape Room biedt een unieke en meeslepende omgeving waardoor jullie je eigen avonturenverhaal beleven met de gehele familie!

Real Axe Throwing

Real Axe Throwing is een hippe activiteit dat steeds populairder wordt (en terecht)! Het is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een leuk uitje met de familie. Individueel gooien jullie een vlijmscherpe hakbijl op een doel. Wie gooit het dichtst bij de roos? Haal de oermens in je naar boven en ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl! Deze activiteit is echt niet alleen leuk voor stoere mannen, maar voor de hele familie (boven de 18 jaar), want kracht is geen garantie op succes. Kleine tip: techniek is dat wel!

Prison Island Rotterdam

Prison Island is een avontuurlijk team spel voor jong en oud. Het is een perfecte mix tussen de succesvolle TV hit Fort Boyard en een Escape Room, waar je uiteenlopende uitdagingen aangaat. Prison Island. Als je een liefhebber bent van Fort Boyard, dan is dit jouw activiteit! Lees meer over Prison Island Rotterdam.

Boek een leuk familie-uitje bij Fun Village

Al ben je op zoek naar iets leuks om te doen met familie, dan vind je bij Fun Village wat je zoek! Wij staan garant voor 100% plezier. Bovendien leveren onze sportieve familie-uitjes allerlei voordelen op voor familie-building, zo verbetert het de familiebinding en heb je een perfect idee om een belangrijke dag voor de familie samen te vieren.

Waarom kiezen voor Fun Village?

Bij Fun Village vind je de leukste activiteiten in Rotterdam voor een ongekend leuk familie-uitje zoals jullie nog nooit hebben ervaren. Spanning, sensatie, sportiviteit en hilariteit gegarandeerd! Wil je graag iets anders, dan kan je kiezen voor de combideals. Na afloop van het leuke familie-uitje kun jullie van hapjes en drankjes genieten. Op die manier kunnen jullie heerlijk nagenieten in een gezellige omgeving. We maken elk avontuur uniek voor je familie, van begin tot einde! Wij leveren het avontuur terwijl jullie het creëeren door het op jullie eigen unieke manier te beleven.

Klaar voor wat plezier?

Welke activiteit(en) je ook kiest, je bent alleen met het aantal deelnemers die je hebt opgegeven bij je reservering. Jullie ervaren de activiteit dus alleen met elkaar en niet met onbekenden. Om je activiteit in Fun Village te reserveren, kun je online tickets kopen via de website. Heb je extra hulp nodig of een vraag? Bel of mail ons, wij helpen je graag verder om het leukste familie-uitje te organiseren!

Daarom kies je voor een familie uitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijk leuke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd familie-uitje. Voor de allerleukste dag samen!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje