EN

Vier een onvergetelijk uitje bij Fun Village Rotterdam!

Vraag onze complete brochure aan via onderstaand formulier. Niet ontvangen in je inbox? Check voor de zekerheid je spambox. 

Fun Village Brochure

Daarom kies je voor Fun Village Rotterdam!

  • Teambuilding

    Alles draait om samenwerken
  • Vele mogelijkheden

    Ruim aanbod aan activiteiten & workshops
  • Hapje & Drankje

    Geniet van een breed assortiment aan hapjes & drankjes
  • Een onvergetelijk uitje voor jou en je collega's vier je bij Fun Village Rotterdam!

Portret Funvillage 2

Liever direct contact? Wij beschikken over een telefoon!

Uitdagende maar laagdrempelige activiteiten

Plezier voor iedereen. Dat is ons streven bij Fun Village Rotterdam. Zo hebben wij de activiteiten Prison Island, Real Axe Throwing of Black Box Escape Room zo laagdrempelig gemaakt om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen. Om aan (bijna) alle wensen te kunnen voldoen hebben wij een breed aanbod aan arrangementen samengesteld. Deze zijn terug te vinden in een overzichtelijke brochure die je bovenaan deze pagina kunt downloaden. Hier vind je alle informatie, inclusief prijzen, voor een onvergetelijk teamuitje

Heb je bijzondere/creatieve ideeën over een onvergetelijk bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam, maar staan jouw wensen niet in onze brochure? Laat het ons weten! Wij denken graag mee met de mogelijkheden om ook jouw uitje, jubileum of zakelijk evenement tot een succes te maken. Vul het contactformulier verderop deze pagina in en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Bij ons is bijna alles mogelijk! 

Verrassend leuke workshops en heerlijk eten 

Naast onze activiteiten hebben wij ook een tal van super leuke workshops die we aanbieden. Deze kun je boeken in combinatie met onze activiteiten Prison Island, Real Axe Throwing of Black Box Escape Room. Hierbij kun je kiezen uit een Cursus 'Plat Rotterdams', een Cocktail workshop (alcoholvrij mogelijk) of Djembe spelen. Een verrassend leuke aanvulling voor teamuitjes, vriendenuitjes of een vrijgezellenfeest. Mail ons of vul het contactformulier in om de beschikbaarheid op te vragen. Heb je zelf ideeën over een leuke workshop op onze locatie? Laat het ons vooral weten en we denken graag met je mee. 

Na alle activiteiten en workshops is het natuurlijk tijd voor het belangrijkste deel van de middag/avond; hapjes & drankjes. Zin in een snelle snack? Wij serveren heerlijke borrelplanken en/of huisgemaakte nacho's uit de oven. Liever iets uitgebreider lunchen of dineren? Hiervoor hebben wij een breed aanbod aan heerlijke buffetten samengesteld die met veel liefde zijn gemaakt. Meer informatie hierover vind je op de pagina Hapjes & drankjes. Ook kun je de informatie hierover terugvinden in onze brochure. Deze is bovenaan de pagina gratis te downloaden. 

Heb je andere vragen of opmerkingen omtrent onze arrangementen? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Super leuke workshops als aanvulling op onze activiteiten 

Graag een combinatie van onze activiteiten met een van de onderstaande workshops? Laat het ons weten per mail of telefoon! 

Heb je vragen over onze brochure of staan jouw wensen er niet bij? 

Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje