Unieke activiteiten voor de leukste dates in Rotterdam

Daten in Rotterdam

Maak jullie date onvergetelijk!

Leuke date ideeën in Rotterdam

Ben je op zoek naar een te gekke date?

Fun Village Rotterdam heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte date te plannen! Of je nu op zoek bent naar avontuur, spanning of gewoon wat quality time met je date wilt doorbrengen, wij hebben de ideale activiteiten: Prison Island, Real Axe Throwing en Prison Golf. Keuzestress? Profiteer van onze combideals!

Onze activiteiten voor dates

Deze activiteiten zijn perfect te spelen in tweetallen

Prison Golf

Ontdek een geheel nieuwe manier van midgetgolf spelen met onze unieke activiteit, Prison Golf.

Baan je een weg door onze gevangenis-themakamers terwijl je, je golfvaardigheden test en geniet van een leuk en competitief spel met je date.

Deze next level midgetgolf heeft veel geluids- en lichteffecten wat het uniek maakt.

Real Axe Throwing

Waarom niet wat spanning toevoegen aan je date met Real Axe Throwing? Laat je innerlijke krijger los terwijl je samen met je partner bijl werpt en zo veel mogelijk punten binnen harkt.

Het is een unieke en stoere ervaring die jullie allebei zeker zullen waarderen. Plus, het is een geweldige manier om wat stress kwijt te raken en plezier te hebben!

Prison Island Rotterdam

Breng een spannende dag door bij Prison Island, waar jij en je date samen moeten werken om puzzels op te lossen en uitdagende opdrachten te voltooien om te ontsnappen uit onze gevangenis-themakamer.

Het is een fantastische manier om je teamwork te testen en elkaar beter te leren kennen terwijl je samenwerkt om de uitdagingen te overwinnen. In onze prison hebben wij 24 cellen (mini-games) dus genoeg keuze voor jullie beide.

Maak je date compleet

Maak je date helemaal compleet door je avontuur af te sluiten met een ontspannen borrel. Geniet van een verfrissend drankje & hapje en toast op een geslaagde date!

Reserveer nu bij Fun Village Rotterdam!

Mis deze kans niet om je date een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Reserveer nu je plek voor een van onze spannende activiteiten!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje