Hét groepsuitje van Rotterdam.
Die vier je natuurlijk bij Fun Village!

Groepsuitje Rotterdam

Een groepsuitje met vrienden kan altijd!

De leukste groepsuitjes van Rotterdam

De leukste groepsuitjes van Rotterdam beleef je natuurlijk bij Fun Village! Met drie fantastische activiteiten en geweldige workshops hebben we voor ieder wat wils.

Houden jullie van een actief groepsuitje en willen jullie lekker bewegen? Of jullie je hersen laten kraken en juist samenwerken om tot oplossingen te komen? Het kan allemaal met een groepsuitje in Rotterdam bij Fun Village!

Unieke activiteiten voor een onvergetelijk groepsuitje 

Wij bieden een aantal activiteiten aan die goed aansluiten bij de algemene interesses van een klein of groot groepsuitje. Zo beleeft iedereen een ontzettend leuke dag! En een ding is zeker, een groepsuitje in Rotterdam bij Fun Village is om nooit te vergeten. 

Bekijk onze activiteiten via de slider en wie weet tot snel bij Fun Village voor een onvergetelijk groepsuitje!

Black Box

Dé Escape Room voor grote groepen

Prison Island

Véél meer dan een Escape Room

Real Axe Throwing

Laat de viking in je los

Prison Golf

Hét nieuwe midgetgolfen

Wat anderen vinden van een groepsuitje bij Fun Village Rotterdam

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Groepsuitje

Perfect voor bijlen gooien en de al zo leuke prison island. Leuk voor een grote groep vrienden of collega's. 

Tai Nguyen Prison Island

Super leuke locatie voor alle soorten uitjes😍 aanrader

Leonie Strooij Groepsuitje

Daarom kies je voor een groepsuitje bij Fun Village

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Leuke activiteiten voor de hele groep

Wanneer je een groepsuitje wil organiseren, dan wil je een activiteit vinden die leuk is voor de hele groep. Maar dat is niet altijd eenvoudig, want meer wensen = meer wensen. Om een leuk groepsuitje voor iedereen te organiseren, is het belangrijk aan iedereen zijn of haar wensen te voldoen. Gelukkig kan dat bij Fun Village! Want onze activiteiten zijn uiteenlopend en perfect te combineren. Zo staat een groepsuitje bij Fun Village Rotterdam garant voor een leuke dag voor iedereen.

Een groepsuitje organiseren bij Fun Village Rotterdam is een garantie op succes, beleving en plezier. Dit gedurende de hele tijd tijdens het groepsuitje. Voor de hoofdactiviteiten kan je kiezen tussen drie unieke activiteiten: Prison Island, Real Axe Throwing en de Black Box. Daarnaast bieden wij ook workshops aan, zoals onze cocktail workshop, djembé workshop en een wijnproeverij. Keuzestress? Al onze groepsactiviteiten zijn met elkaar te combineren voor het perfecte groepsuitje!

Kraak de code van onze gevangenis

Kraak de codes tijdens Prison Island, dé activiteit voor een groepsuitje in Rotterdam. Met maar liefst 24 unieke cellen wordt elke cel een hindernis, die tijdig overwonnen moet worden. Het spel zal je in kleine groepjes van 3 tot 5 personen onderverdelen. Je kan hierbij kiezen tussen drie verschillende tijdsformaten: 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Ook leuk voor grotere groepen, want zo kun je de strijd met elkaar aangaan!

Combineer fysieke paraatheid, kracht, slim nadenken en doorzettingsvermogen. Al deze elementen kan je als groep samen bundelen, welke tot succes zullen leiden. Prison Island draait niet alleen om ongezien proberen te ontsnappen. Je zal ook je hersens moeten laten kraken en diverse raadsels moeten oplossen om gezamenlijk codes te kraken met de groep. Enkel door samen te werken zal je van de ene cel naar de andere cel kunnen vluchten, om uiteindelijk alle uiteenlopende uitdagingen tot een goed einde te brengen. Prison Island is enorm populair als groepsuitje!

Lees meer over dé Escape Room van Rotterdam

Black Box Escape Room groepsuitje

Ontsnappen uit een gevangenis klinkt heel gaaf. Maar onze Black Box Escape Room is even leuk. Beide activiteiten zijn immens populair voor een groepsuitje in Rotterdam, aangezien plezier en teamgeest voorop staan.

Escape rooms vind je terug in heel Nederland, nergens anders vind je een escape room die je tot 24 personen kan spelen! Een grote groep laten samenwerken is niet altijd eenvoudig, maar het kan. De Black Box is hier namelijk speciaal voor bedacht! Vele groepsuitjes zijn jullie al voorgegaan om tijdig de Black Box te activeren. Lukt het jullie ook op tijd? Boek jullie groepsuitje in Rotterdam en probeer het zelf!

Goed om te weten: onze escape room is niet eng. Dit maakt dat onze kamer geschikt is voor iedereen. Af en toe moet een fysieke inspanning verricht worden, maar je hoeft geen Usain Bolt te zijn om hieraan deel te nemen. Het is namelijk de combinatie van teamwork, vlotte communicatie, mentale geest optimaal laten werken en creatief omgaan met uitdagingen, welke tot winst zullen leiden. Perfect dus als groepsuitje!

De grootste uitdaging van onze Black Box Escape Room is de wedstrijd tegen de tijd. Je dient alle puzzels en raadsels op te lossen binnen een tijdsbestek van 75 minuten. Dat klinkt als een haalbare kaart, maar vergeet niet dat tijd vliegt wanneer je geconcentreerd puzzels probeert te ontcijferen. Een perfecte uitdaging voor je groepsuitje, dat is het zeker en vast!

Lees meer over onze Escape Room voor grote groepen

Real Axe Throwing: voor de stoere groepsuitjes

Samen met je groep een nieuwe sport ontdekken. Bij Fun Village is dat ook een mogelijkheid. Je kan je als groep wagen aan Real Axe Throwing. Darten, maar dan anders! Met echte hakbijlen gooi je in het bord om zo veel mogelijk punten te scoren. Deze unieke groepsactiviteit vind je niet overal terug, maar wel bij Fun Village. Probeer eerst goed op te letten tijdens de uitleg van onze AxePerts, waarbij vooral de techniek van je worp aan bod zal komen.

Het uiteindelijke doel van Real Axe Throwing is om zoveel mogelijk punten bijeen te verzamelen. Wie behaalt de hoogste score en kroont zich tot kampioen bijlwerpen? In onze veilige spelomgeving kunnen ook vrouwen hun mannetje staan. Dit is niet enkel een jongensdroom, maar een geschikt spel voor iedereen vanaf 18 jaar. Heb je nog nooit een bijl vastgehouden? Dit is geen enkel probleem, want voor het beoefenen van deze nieuwe sport heb je geen ervaring nodig.

Real Axe Throwing is een wat rustige activiteit waarbij je individueel aan de beurt bent. Afhankelijk van de grootte van de groep kun je meerdere banen huren, zodat jullie tegelijk kunnen gooien. Tijdens de activiteit is het mogelijk te genieten van een hapje en drankje (geen alcohol). Om deze reden is Real Axe Throwing erg populair als tweede activiteit in een combideal met Prison Island of de Black Box. Wacht niet langer en ervaar het magische gevoel van gooien met een echte bijl.

Lees meer over Real Axe throwing

Groepsuitje met workshops

De brede waaier aan activiteiten stopt niet bij Prison Island, Black Box Escape Room en Real Axe Throwing. Zo kun je voor een groepsuitje in Rotterdam ook bij ons terecht voor workshops. Beleef als groep fijne momenten tijdens een wijnproeverij. Wie zich liever niet waagt aan wijn, geen zorgen! Je kan ook een workshop volgen omtrent het maken van lekkere cocktails. Wie is er in staat om een lekkere cocktail te maken, welke op applaus onthaald zal worden door de gehele groep? Tot slot kan je ook de muzikale weg inslaan. Want het muziekinstrument djembé is toegankelijk voor grote groepen. Creëer je eigen ritme, bedenk er wat danspasjes bij. Voor je het weet laat iedereen zichzelf gaan en wordt het een onvergetelijke muzikale ervaring. Bekijk hier onze workshops:

Groepsuitje in Rotterdam met eten

Na jullie groepsactiviteiten en/of workshops beginnen de magen vast te rommelen. Blijf gezellig hangen voor een heerlijk diner. Ons ruime assortiment aan drankjes en hapjes is perfect om het groepsuitje af te sluiten. Zowel voor, tijdens en na de verschillende activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons uitgebreid te lunchen of te dineren. Wij zijn dé locatie voor de leukste groepsuitjes van Rotterdam met heerlijk eten en drinken. Neem hiervoor contact met ons op voor een menukaart op maat.

Fun Village maakt van ieder groepsuitje een ongekend succes, waarbij plezier en onvergetelijke ervaringen centraal staan. Ervaar het zelf en reserveer vandaag nog jullie groepsuitje in Rotterdam bij Fun Village. Wij organiseren jullie groepsuitje met ontzettend veel plezier, en dat merk je! Van harte welkom én veel plezier bij Fun Village Rotterdam!

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan groepsuitjes! Bekijk ook ons aanbod voor bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes of andere uitjes.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje