Hét groepsuitje van Rotterdam.
Die vier je natuurlijk bij Fun Village!

Groepsuitje Rotterdam

Een groepsuitje met vrienden kan altijd!

De leukste groepsuitjes van Rotterdam

Rotterdam is de locatie, Fun Village is de naam. Wanneer je een groepsuitje in Rotterdam wil organiseren, dan probeer je voor iedereen een geschikte activiteit te vinden. Dat is niet altijd eenvoudig, want je dient rekening te houden met verschillende interesses en inzichten. Niet iedereen heeft dezelfde mening, niet iedereen houdt van dezelfde activiteiten en belevenissen. Daarom biedt Fun Village een aantal activiteiten aan, die goed aansluiten bij de algemene interesses van een kleine of grote groep. Een ding is zeker, een groepsuitje in Rotterdam bij Fun Village is om nooit te vergeten!

Een groepsuitje organiseren bij Fun Village Rotterdam is een garantie op succes, beleving en plezier. Dit gedurende heel je verblijf. Voor de hoofdactiviteiten kan je kiezen tussen drie unieke activiteiten: ontsnappen uit een gevangenis, beleef de spanning van een escape room of gooi je bijl recht in de roos.

Kraak de code van onze gevangenis

Kraak de codes tijdens Prison Island, dé activiteit voor een groepsuitje in Rotterdam. Met maar liefst 24 unieke cellen wordt elke cel een hindernis, die tijdig overwonnen moet worden. Het spel zal je in kleine groepjes van 3 tot 5 personen onderverdelen. Je kan hierbij kiezen tussen drie verschillende tijdsformaten: 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.

Combineer fysieke paraatheid, kracht, slim nadenken en doorzettingsvermogen. Al deze elementen kan je als groep samen bundelen, welke tot succes zullen leiden. Prison Island draait niet alleen om ongezien proberen te ontsnappen. Je zal ook diverse raadsels moeten oplossen en gezamenlijk codes kraken met de groep. Enkel door samen te werken zal je van de ene cel naar de andere cel kunnen vluchten, om uiteindelijk alle uiteenlopende uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Lees meer over dé Escape Room van Rotterdam

Black Box groepsuitje

Ontsnappen uit een gevangenis klinkt heel gaaf. Maar onze Black Box Escape Room is even leuk. Beide activiteiten zijn immens populair voor een groepsuitje in Rotterdam, aangezien plezier en teamgeest voorop staan.

Escape rooms vind je terug in heel Nederland. Maar bij Fun Village zijn wij erin geslaagd om de eerste escape room te maken, welke groepen tot 24 personen kan ontvangen. Een grote groep laten samenwerken is niet altijd eenvoudig, maar het kan. Vele groepsuitjes zijn jullie al voorgegaan om tijdig de Black Box te activeren. Lukt het jullie ook op tijd? Boek jullie groepsuitje in Rotterdam en probeer het zelf!

Goed om te weten: onze escape room is niet eng. Dit maakt dat onze kamer geschikt is voor iedereen. Af en toe moet een fysieke inspanning verricht worden, maar je hoeft geen Usain Bolt te zijn om hieraan deel te nemen. Het is namelijk de combinatie van teamwork, vlotte communicatie, mentale geest optimaal laten werken en creatief omgaan met uitdagingen, welke tot de winst zullen leiden. Perfect dus als groepsuitje!

De grootste uitdaging van onze Black Box Escape Room is de wedstrijd tegen de tijd. Je dient alle puzzels en raadsels op te lossen binnen een tijdsbestek van 75 minuten. Dat klinkt als een haalbare kaart, maar vergeet niet dat tijd vliegt wanneer je geconcentreerd puzzels probeert te ontcijferen. Een perfecte uitdaging voor je groepsuitje, dat is het zeker en vast!

Lees meer over onze Escape Room voor grote groepen

Real Axe Throwing: voor de stoere groepsuitjes

Samen met je groep een nieuwe sport ontdekken. Bij Fun Village is dat ook een mogelijkheid. Je kan je als groep wagen aan Real Axe Throwing. Deze unieke uitdaging vind je niet overal terug, maar wel bij Fun Village. Probeer eerst goed op te letten tijdens de doorgedreven uitleg van onze AxePerts, waarbij vooral de techniek van je worp aan bod zal komen.

Het uiteindelijke doel van Real Axe Throwing is om zoveel mogelijk punten bijeen te verzamelen. Wie behaalt de hoogste score en kroont zich tot kampioen bijlwerpen? In onze veilige spelomgeving kunnen ook vrouwen hun mannetje staan. Dit is niet enkel een jongensdroom, maar een geschikt spel voor iedereen vanaf 18 jaar. Heb je nog nooit een bijl vastgehouden? Dit is geen enkel probleem, want voor het beoefenen van deze nieuwe sport heb je geen ervaring nodig. Wacht niet langer en ervaar het magische gevoel van gooien met een echte bijl.

Lees meer over Real Axe throwing

Groepsuitje met workshops

De brede waaier aan activiteiten stopt niet bij Prison Island, Black Box Escape Room en Real Axe Throwing. Zo kun je voor een groepsuitje in Rotterdam ook bij ons terecht voor workshops. Beleef als groep fijne momenten tijdens een wijnproeverij. Wie zich liever niet waagt aan het degusteren van allerlei wijnen, geen zorgen! Je kan ook een workshop volgen omtrent het maken van lekkere cocktails. Wie is er in staat om een lekkere cocktail te maken, welke op applaus zal onthaald worden door de gehele groep? Tot slot kan je ook de muzikale weg inslaan. Want het muziekinstrument djembe is toegankelijk voor grote groepen. Creëer je eigen ritme, bedenk er wat danspasjes bij. Voor je het weet laat iedereen zichzelf gaan en wordt het een onvergetelijke muzikale ervaring.

Groepsuitje in Rotterdam met eten

Bij Fun Village denken wij ook aan jullie honger en dorst! Wij zijn dé locatie voor de leukste groepsuitjes van Rotterdam. Ons ruime assortiment aan drankjes en hapjes zal je plezieren. Zowel voor, tijdens en na de verschillende activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons uitgebreid te lunchen of te dineren. Neem hiervoor contact met ons op voor een menukaart op maat.

Fun Village heeft een grote missie: van je groepsuitje een ongekend succes maken, waarbij plezier en onvergetelijke ervaringen centraal staan. Een groepsuitje organiseren doen wij in jouw plaats. Je dient enkel iedereen uit te nodigen en onze locatie in Rotterdam door te geven. Van harte welkom én veel plezier!

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan groepsuitjes! Bekijk ook ons aanbod voor bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes of andere uitjes.

Daarom kies je voor een groepsuitje bij Fun Village

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje