Onvergetelijke uitjes, die je beleef je bij Fun Village Rotterdam. 

Een uitje met collega's, vrienden of familieleden? Daar wil je natuurlijk wel een onvergetelijke dag van maken. Bij Fun Village Rotterdam snappen we dat en denken we graag met je mee om jou en je collega, vrienden of familieleden te verassen met unieke, maar vooral te gekke activiteiten. Allemaal onder één dak. Wel zo makkelijk! 

Bij Fun Village Rotterdam geven we de 100% plezier garantie mee. Wij weten namelijk uit ervaring dat er voor iedereen een passende activiteit is. Onze activiteiten zijn laagdrempelig, niet eng en staan gegarandeerd voor heel veel plezier. Wil je activiteiten combineren? Dat is mogelijk. Bekijk op onze Combideals pagina welke combi's er mogelijk zijn. Wil je je activiteit graag uitbreiden met een hapje & drankje? Bekijk dan deze pagina Hapje & drankje voor de mogelijkheden. 

Zoek je wat meer actie? Dan is Real Axe Throwing helemaal wat voor jullie. Haal het oermens in je naar boven en behaal de hoogste scoren tijdens het gooien van een bijl. Alleen geschikt voor mannen? Zeker niet. Ook vrouwen hebben de tijd van hun leven tijdens deze uniek activiteit. 

Zoek je meer iets richting teamwork en samenspel? Dan is onze Black Box Escape Room perfect voor jullie. Middels goede samenwerking en uitstekende communicatie dienen jullie zo snel mogelijk de puzzels op te lossen en de Black Box te heractiveren. Lukt het jullie de snelste tijd te behalen? Geschikt voor groepen tot 24 personen!

Zoek je een combinatie van bovenstaande elementen? Dan is Prison Island een super toffe activiteit voor jouw team. Hier staat actie, behendigheid, snelheid en samenwerken en vooral veel plezier hebben centraal. In 24 verschillende cellen los je puzzels op en probeer je de hoogst mogelijke score te halen. Durf jij het aan? 

Super leuke workshops als aanvulling op onze activiteiten 

Graag een combinatie van onze activiteiten met een van de onderstaande workshops? Laat het ons weten per mail of telefoon! 

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje