Overgewaaid uit de USA! 
Haal de oermens in je naar boven! 

Axe Throwing

Ervaar de kracht van een bijl! Daag jij je vrienden of collega's uit voor een spectaculair uitje?

Bijlwerpen in Rotterdam

Haal jij als eerste de hoogste score? De kracht van een bijl die het bord raakt. Het is bijna een jongensdroom. Ervaar het met je vrienden of collega's en ga voor de hoogste score. 

Real Axe Throwing

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een bedrijfsuitje, vriendenuitje of familieuitje. Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!  

Deze spectaculaire activiteit is toegankelijk vanaf 18 jaar. Techniek, samenwerken maar vooral heel veel plezier hebben staan centraal. Heb je nog nooit een bijl vastgehouden? Geen probleem, onze AxePerts doet het graag even voor. 

Voor, tijdens en na de activiteit is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en/of drinken. Op zoek naar een uitgebreidere lunch of diner? Ook dat is mogelijk bij ons. Informeer naar de mogelijkheden en we denken graag met je mee. Onze locatie is rolstoelvriendelijk. 

Real Axe Throwing is een laagdrempelige activiteit om te spelen. Het enige dat je nodig hebt is onze hakbijl en een goede worp! 

Ben je met minder dan 4 personen? Bel dan even voor de beschikbaarheid naar +31 10 4978500. Indien er nog genoeg ruimte is, kan je gewoon langskomen en met minder personen een baan huren.

Als los ticket of in combinatie met een gezellige borrel of heerlijk diner achteraf

Boek het arrangement Borrel & Bites inclusief twee drankjes & heerlijk warme hapjes uit onze keuken. Liever voor de grote trek? Boek dan het arrangement Dine & Drinks inclusief een heerlijk keuzemenu uit eigen keuken en drie drankjes per persoon!

Ook mogelijk in combinatie met een super leuke Cocktail Workshop, Djembe Workshop of Wijnproeverij. Informeer per mail/contactformulier naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Daarom kies je voor Real Axe Throwing bij Fun Village

Ervaar het samen

Bij Fun Village beleef je de leukste uitje met elkaar

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Wij denken graag mee met de mogelijkheden

Hapje & drankje voor, tijdens of na afloop? Wij serveren het allemaal.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje