Ga de cel in. Kraak de codes.
Score de meeste punten en ontsnap! 


Prison Island

Prison Island is een avontuurlijk team spel voor jong en oud. Het lijkt op een escape room, maar is veel meer dan dat!

Escape Room Rotterdam

Prison Island is veel meer dan een escape room! Het is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen. Hier kraak je gezamenlijk codes, los je raadsels op en ga je fysieke uitdagingen aan. Soms moet je slim zijn, soms sterk & soms super snel. Maar er is altijd maar een manier om te ontsnappen: dat doe je samen! 

Ervaar gezamenlijk de 24 cellen die stuk voor stuk uniek, spannend en spectaculair zijn. Je speelt in teams bestaande uit 3 tot 5 personen en ontdekt in 1, 1,5 of 2 uur de cellen die allemaal hun eigen opdrachten hebben. Prison Island is geschikt vanaf 9 jaar. 

Wil je Prison Island combineren met onze andere activiteiten Real Axe Throwing of Escape Team? Boek dan een combinatie deal. Deze vind je onderaan deze pagina. Té gek voor jouw team, vriendengroep of familie en 100% garantie voor een onvergetelijke dag! 

Hapje of drankje voor of na de activiteit? Ook dat is zeker mogelijk bij Fun Village. Informeer naar de horeca mogelijkheden per mail of telefoon en we denken graag met je mee! Voor en tijdens het spelen van Prison Island is alcohol niet toegestaan. 

 

Speel video
Sfeerimpressie

In combinatie met een gezellige borrel of heerlijk huisgemaakt diner achteraf

Boek het arrangement Borrel & Bites inclusief twee drankjes & heerlijk warme hapjes uit onze keuken. Liever voor de grote trek? Boek dan het arrangement Dine & Drinks inclusief een heerlijk keuzemenu uit eigen keuken en drie drankjes per persoon!

Ook mogelijk in combinatie met een super leuke Cocktail Workshop, Djembe Workshop of Wijnproeverij. Informeer per mail/contactformulier naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Daarom kies je voor Prison Island bij Fun Village

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje