Ga de cel in. Kraak de codes.
Score de meeste punten en ontsnap! 


Prison Island

Prison Island is een avontuurlijk team spel voor jong en oud. Het lijkt op een escape room, maar is veel meer dan dat!

Escape Room Rotterdam

Prison Island is veel meer dan een escape room! Het is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen. Hier kraak je gezamenlijk codes, los je raadsels op en ga je fysieke uitdagingen aan. Soms moet je slim zijn, soms sterk & soms super snel. Maar er is altijd maar een manier om te ontsnappen: dat doe je samen! 

Ontsnap uit 24 cellen

Ervaar gezamenlijk de 24 cellen die stuk voor stuk uniek, spannend en spectaculair zijn. Je speelt in teams bestaande uit 2 tot 5 personen en ontdekt in 1, 1,5 of 2 uur de cellen die allemaal hun eigen opdrachten hebben. In totaal kun je met 78 deelnemers tegelijkertijd spelen, perfect voor bedrijven en grote groepen! Ook al speel je in kleine teams, je kunt elkaar wel tegenkomen op de gang, dus je speelt niet helemaal afzonderlijk van elkaar. 

Combineer Prison Island

Wil je Prison Island combineren met onze andere activiteiten Real Axe Throwing of Escape Team? Boek dan een combinatie deal. Deze vind je onderaan deze pagina. Té gek voor jouw team, vriendengroep of familie en 100% garantie voor een onvergetelijke dag! 

Hapjes en drankjes

Hapje of drankje voor of na de activiteit? Ook dat is zeker mogelijk bij Fun Village. Informeer naar de horeca mogelijkheden per mail of telefoon en we denken graag met je mee! Voor en tijdens het spelen van Prison Island is alcohol niet toegestaan. Prison Island is geschikt vanaf 9 jaar. 

De Escape Room van Rotterdam

Prison Island is dé Escape Room van Rotterdam en voor iedereen toegankelijk, want ook wanneer je fysiek minder toe in staat bent, zijn er meer dan genoeg cellen die je kunt spelen. De deuren gaan nooit op slot, dus je bent nooit echt opgesloten en kunt altijd de kamer verlaten. 

Escape Room in een echte gevangenis?

Prison Island is geen Escape Room in een echte gevangenis, maar onze cellen geven je zeker wel het gevoel van een echte Escape Room gevangenis en staat garant voor spanning, sensatie en bovenal: plezier! 

Daarom kies je voor Prison Island bij Fun Village

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje