Ga de cel in. Kraak de codes.
Score de meeste punten en ontsnap! 


Prison Island is een avontuurlijk team spel voor jong en oud. Het is een perfecte mix tussen de succesvolle TV hit Fort Boyard en een Escape Room, waar je uiteenlopende uitdagingen aangaat.

Prison Island is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen. Hier kraak je gezamenlijk codes, los je raadsels op en ga je fysieke uitdagingen aan. Soms moet je slim zijn, soms sterk & soms super snel. Maar er is altijd maar een manier om te ontsnappen: dat doe je samen! 

Ervaar gezamenlijk de 24 cellen die stuk voor stuk uniek, spannend en spectaculair zijn. Je speelt in teams bestaande uit 3 tot 5 personen en ontdekt in 1, 1,5 of 2 uur de cellen die allemaal hun eigen opdrachten hebben. 

Wil je Prison Island combineren met onze andere activiteiten Real Axe Throwing of Escape Team? Boek dan een combinatie deal. Deze vind je onderaan deze pagina. Té gek voor jouw team, vriendengroep of familie en 100% garantie voor een onvergetelijke dag! 

Hapje of drankje voor of na de activiteit? Ook dat is zeker mogelijk bij Fun Village. Informeer naar de horeca mogelijkheden per mail of telefoon en we denken graag met je mee! 

 

Speel video
Sfeerimpressie

Daarom kies je voor Prison Island bij Fun Village

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje