Hét teamuitje van Rotterdam.
Dat vier je natuurlijk bij Fun Village!

Een teamuitje is altijd een goed idee!

Ontdek de teamuitjes van Fun Village

Je kunt verschillende redenen hebben om een uitje met je team te plannen. Misschien wil je de onderlinge samenwerking verbeteren en de verborgen talenten van je medewerkers boven water krijgen. Of je hebt iets met je team te vieren. Dat kan een zakelijke mijlpaal zijn, maar misschien ook wel het behalen van de kampioenstitel met je sportteam. Feit is dat je bij Fun Village altijd terecht kunt voor een uitje met het team. Daarbij is sportieve spanning en plezier ook nog eens gegarandeerd.

Boek een teamuitje bij Fun Village

Iedereen in het bedrijf werkt het hele jaar hard om de gestelde doelen te bereiken. Daarom is het fijn om in ieder geval een dag in het jaar ook eens een ontspannen activiteit te ondernemen, die niet direct gekoppeld is het aan het halen van targets of het verwerken van bestellingen. Wil je een teamuitje organiseren waarbij je medewerkers er even helemaal uit zijn, dan kies je voor een van de activiteiten van Fun Village. Wat dacht je van een onderlinge wedstrijd tijdens Axe Throwing? Je deelt je team in groepen en de strijd om de meeste punten kan beginnen. Als je medewerkers van een sportieve uitdaging houden, is Prison Island ook een echte aanrader. De teamleden moeten met elkaar samenwerken om uit de cellen van het Prison Island te ontsnappen. Behalve dat het een leuke en uitdagende bezigheid is, werken ze ongemerkt ook aan een onderlinge band.

Teambuilding tijdens een uitje bij Fun Village

Dat je de medewerkers een leuke dag wilt bezorgen, staat voorop als je een teamuitje gaat organiseren. Maar er mag natuurlijk ook best een teambuilding element inzitten. Daarom kun je bij Fun Village niet alleen gezellige activiteiten boeken. Je kunt het ook combineren met wat meer serieuze zaken. Begin de dag in onze vergaderruimte, waar je met je team in besloten kring het programma van de dag bespreekt. Of waar je nog opdrachten geeft in het kader van teambuilding. Vervolgens is het tijd om aan een van de gereserveerde activiteiten deel te nemen. Kies je voor de Escape Room? Deze activiteit is heel geschikt voor een teambuildingsuitje. Er wordt van de deelnemers een goede samenwerking gevraagd, veel creativiteit in combinatie met onderling overleg en doorzettingsvermogen. Wil je uit deze activiteit ook nog leermomenten voor je medewerkers halen? Huur dan onze coach in die het team tijdens de activiteit observeert. Na afloop krijg je een analyse over hoe het team tijdens het spel gefunctioneerd heeft en waar de verbeterpunten liggen, zodat je hier ook op de werkvloer nog profijt van kunt hebben.

Organiseer een teamuitje voor het sportteam

Een uitje met je team bij Fun Village is een leuke manier om het sportseizoen af te sluiten. Zeker als je iets te vieren hebt na een geslaagd seizoen. Maar ook als je denkt dat je team wel een oppepper kan gebruiken, dan is het een goed idee om bij Fun Village een teamuitje te organiseren. Denk hierbij aan een sportieve activiteit als Prison Island. Hierbij kan iedereen zich uitleven tijdens de pogingen om uit de 24 cellen te ontsnappen. En daarbij is het niet alleen belangrijk dat de deelnemers hun sportieve uithoudingsvermogen inzetten. Ook het samenwerken tussen de teamleden komt hierbij aan bod. En dat kan weer een gunstige uitwerking hebben op de manier waarop de teamleden op het sportveld met elkaar omgaan.

Combineer een actief teamuitje met leuke workshops

De verschillende activiteiten van Fun Village kunnen los gereserveerd worden. Het is ook mogelijk om de activiteiten met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld als je met een groter team komt, of gewoon voor de leuke afwisseling. De workshops van Fun Village zijn ook een variatie binnen het actieve programma. De workshops van Fun Village zijn voor teams van 10 tot 50 personen. Je kunt kiezen uit een workshop wijn proeven, cocktails maken of Djembé spelen. Alle workshops van Fun Village zijn onder begeleiding van ervaren professionals. Dat wil dus zeggen dat je Djembé leert spelen van een echte Djembé muzikant. Het wijnproeven wordt begeleid door twee sommeliers en de Cocktail Workshop is in handen van een ware Cocktail Master.

Daag je team uit om eens iets heel anders te doen en leer naar elkaar te luisteren onder het Djembé spelen, waardoor je uiteindelijk tot een mooi samenspel komt. Tijdens het wijnproeven kun je samen met je teamgenoten genieten van een goede wijn en het cocktail maken geeft natuurlijk een hoop plezier, met een drietal drankjes per persoon als heerlijk resultaat!

Sluit het teamuitje af met een lekker etentje

Tussen de activiteiten door is er altijd tijd voor een hapje en een drankje. Maar om het helemaal compleet te maken, sluit je de dag af met een uitgebreid buffet bij Fun Village. Dit is de kers op de taart, waarbij je team op een ontspannen manier de ervaringen van de dag met elkaar kan uitwisselen. En ondertussen geniet iedereen van de heerlijke gerechten die uit de keuken van Fun Village komen. Afhankelijk van de grootte van het team kies je voor een gerecht dat bestaat uit (vegan) burgers, frietjes en salades. Of je geniet van een heerlijk buffet, bijvoorbeeld een Satébuffet, een Stamppotbuffet of een Rondje Rotterdam.

Boek je teamuitje bij Fun Village

Bij Fun Village heb je een compleet verzorgd uitje met je team, inclusief leuke en uitdagende activiteiten, een hapje en een drankje en een diner tot slot. Of je nu kiest voor een combideal of voor een losstaande activiteit, je kunt altijd een passend teamuitje organiseren, zo komen onze bezoekers bij ons voor een origineel teamuitje, een sportief teamuitje, een leuk teamuitje of een actief teamuitje. Boek jullie uitje online bij Fun Village of neem contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden door te nemen. Wij helpen je graag.

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan teamuitjes! Bekijk ook ons aanbod voor bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of andere uitjes.

Daarom kies je voor een teamuitje bij Fun Village

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd teamuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje