Black Box
Dé Escape Room voor grote groepen

Black Box Escape Room

Escape Room voor grote groepen speel je in Rotterdam. Daag jij je vrienden, collega's of familieleden uit om zo snel mogelijk de Black Box te activeren. De tijd loopt! 

Escape Room voor grote groepen

Onze Black Box Escape Room is speciaal ontwikkeld voor grote groepen van 7 t/m 24 personen. De enige Escape Room in Nederland waar je met zulke grote aantallen tegelijkertijd een kamer kan spelen. Uniek toch?! Ervaar de puzzels probeer binnen 75 minuten de Black Box te heractiveren. 

Onze Black Box Escape Room is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Daarnaast is onze kamer niet eng en hoef je geen intens fysieke inspanningen te verrichten. Perfect voor grote groepen die met elkaar een activiteit willen spelen waarbij teamwork, communicatie, doorzettingsvermogen en creatief nadenken centraal staan. 

Al vele groepen zijn je voor geweest en hebben met veel enthousiasme de Black Box Escape Room gespeeld. Perfect ook in combinatie met een borrel + bites of een diner naar keuze. Dit alle is te boeken via de onderstaande button. 

De Black Box is te spelen vanaf 7 personen. Ben je met een kleinere groep en wil je toch een leuke activiteit met elkaar doen? Bekijk dan eens Prison Island of Real Axe Throwing

Ook super leuk in combinatie met een gezellige borrel en/of diner achteraf 

Boek het arrangement Borrel & Bites inclusief twee drankjes & heerlijk warme hapjes uit onze keuken. Liever voor de grote trek? Boek dan het arrangement Dine & Drinks inclusief een heerlijk keuzemenu uit eigen keuken en drie drankjes per persoon!

Ook mogelijk in combinatie met een super leuke Cocktail Workshop, Djembe Workshop of Plat Rotterdams praten workshop. Informeer per mail/contactformulier naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Daarom kies je voor Escape Team bij Fun Village Rotterdam

Bleef de Escape Room samen

Onze Escape Room is geschikt voor groepen tot 24 personen

Combideals mogelijk

Combineer onze Escape Room met een van onze andere activiteiten

Geniet van al het lekkers uit eigen keuken

Hapje & drankje voor, tijdens of na afloop? Gezellig!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje