Té gekke activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Vier je vrijgezellenfeest in Rotterdam!

Vrijgezellenfeest organiseren in Rotterdam? Kom naar Fun Village!
Stapt een van je vrienden of vriendinnen binnenkort het huwelijksbootje in? Dan moet dat natuurlijk worden gevierd met een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Voor het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest ben je bij Fun Village Rotterdam aan het juiste adres. We hebben een drietal unieke activiteiten en diverse workshops klaarstaan, waarmee je zorgt voor een dag die jullie niet snel zullen vergeten! Dit alles kun je dan nog verder aankleden met een hapje of een drankje, of zelfs een lunch of diner.

Een vrijgezellenuitje bij Fun Village Rotterdam staat garant voor 100% plezier en beleving met elkaar. Hier vind je een breed aanbod aan activiteiten en workshops om deze dag onvergetelijk te maken. Onze activiteiten zijn zowel geschikt voor een vrijgezellenfeest voor mannen als voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Heb je zelf nog wensen of aanvullingen om het vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee. 

 

Wat anderen vinden van een vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

We zijn hier gekomen voor een vrijgezellenfeest en hebben het enorm leuk gehad. Heel leuk begeleid door Selim ook. Zeker een aanrader als je voor een groep een escape room zoekt

Gülsen Berk Vrijgezellenfeest

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Vrijgezellenfeest
Super leuke locatie voor alle soorten uitjes😍 aanrader
Leonie Strooij Vrijgezellenfeest

Daarom kies je voor een vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Een bijzonder vrijgezellenfeest in Rotterdam

Een activiteit bij Fun Village is een garantie voor een onvergetelijke dag. Je kan bij ons kiezen uit drie verschillende activiteiten die leuk zijn voor de hele groep. Zo haal je bijvoorbeeld het oermens in je naar boven met ons Real Axe Throwing, waarbij je een echte bijl op het bord gooit. Darten voor stoere mannen (en vrouwen!).

Meer zin in een hersenkraker en samenwerken? Ontsnap met de hele groep uit de grootste escape room van Nederland: de Black Box. Of ontsnap met de hele groep (ja, óók met de vrijgezel!) uit Prison Island. Deze activiteit is veel meer dan alleen een escape room. Uitdagend en uniek, perfect voor een vrijgezellenfeest!

Real Axe Throwing

Altijd al willen gooien met een echte hakbijl? Het kan met een vrijgezellenfeest in Rotterdam bij Fun Village met Real Axe Throwing! Middels een handgemaakte hakbijl probeer je zoveel mogelijk punten te scoren op het bijl-bord. Hoevaak gooi jij in de roos? Alleen voor mannen geschikt? Zeker niet! Ook vrouwen vinden Bijlwerpen helemaal te gek. Daag jij vrienden of vriendinnen uit en ga voor de hoogste score! Erg populair als vrijgezellenfeest!

Met Real Axe Throwing heb je niet alleen kracht nodig. Techniek speelt een nog belangrijkere rol. Real Axe Throwing is daarom niet alleen populair als vrijgezellenfeest voor mannen, ook vrouwen vinden het enorm leuk om te doen. Je kunt het eigenlijk vergelijken met darten, met het grootste verschil dat die dartpijltjes kinderspel zijn vergeleken met onze bijlen. Je kunt het hierbij in teams tegen elkaar opnemen, maar iedereen gooit individueel. Heb je nog nooit met een bijl gegooid? Geen zorgen, wij geven je een uitgebreide uitleg van tevoren, zodat je op een veilige manier zo veel mogelijk punten kunt scoren!

 

Black Box Escape Room

Ben je met een grote groep? Dan nodigen wij je graag uit in onze Black Box, dé Escape Room voor grote groepen. Deze escape room is perfect voor vrijgezellenfeesten, omdat groepen met vrijgezellenfeesten in het algemeen groter zijn, maar de Black Box is groot genoeg voor groepen tot wel 24 personen! Er is geen enkele andere escape room in Nederland die jou dit ook te bieden heeft. Uiteraard is het wel ook mogelijk om met minder mensen tegelijk de Black Box in te gaan. Je hebt daarna 75 minuten om alle puzzels die hierin op je wachten op te lossen.

Deze escape room is laagdrempelig, iedereen kan er dan ook aan meedoen. De Black Box is geen enge escape room en daarbij is het ook niet nodig om heel fysiek aan de slag te gaan. Lukt het jullie om de Black Box binnen 75 minuten te heractiveren? Vele groepen gingen jullie voor en hadden een super leuk vrijgezellenfeest met elkaar. Teamwork, doorzettingsvermogen en creatief nadenken staan centraal bij deze Black Box Escape Room. Zetten jullie de snelste tijd neer?! 

Prison Island

Op zoek naar actie, behendigheid en plezier met elkaar? Dan is Prison Island uitermate geschikt voor jullie. Ontdek de verschillende spellen in ons cellencomplex, bestaande uit 24 cellen, en ontsnap uit dé Escape Room van Rotterdam! Alle cellen bevatten unieke spellen - variërend van fysiek, mentaal of een combinatie hiervan. In een tijdsbestek van een, anderhalf of twee uur moet je zoveel mogelijk punten scoren. Met elkaar kraak je hier codes, speel je spellen en moet je fysiek aan de slag. Bij Prison Island speel je in een team van 3 tot 5 personen, tegen elkaar. Uiteindelijk gaat het er om dat jij met je team de meeste punten scoort. Ideaal om het bij een Rotterdams vrijgezellenfeest eens lekker tegen elkaar op te nemen. Gegarandeerd plezier met dit unieke vrijgezellenfeest! 

Catering en workshops

Onze activiteiten zijn ook perfect te combineren met leuke workshops zoals een wijnproeverij, cocktail workshop of djembe workshop. Mail of bel ons om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Ontdek daarnaast onze heerlijke Hapje & drankje. Deze kunnen we vooraf, tijdens of achteraf serveren. 

Combideals

Het is bij Fun Village mogelijk om meerdere verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een intensief potje Real Axe Throwing, waarna je het rustig aan doet met een ronde in onze escape room. Zo bepaal je zelf hoe de dag gaat verlopen en wat jij en je vrienden of vriendinnen het leukste vinden om te doen. Uiteraard is dit allemaal te combineren met een hapje of een drankje. Per slot van rekening moet je er wel voor zorgen dat iedereen genoeg energie houdt om aan alles mee te kunnen blijven doen... Kortom, voor een actief vrijgezellenfeest ben je bij Fun Village aan het juiste adres!

Meer dan alleen activiteiten

Naast dat onze drie spellen die we aanbieden ontzettend geschikt zijn als vrijgezellenfeest activiteiten, kun je bij ons ook heerlijk lunchen of dineren. We hebben hier een uitgebreide menukaart voor klaarstaan. Kies voor een lunch of diner vanaf onze kaart, waarna we het gewenste gerecht in onze keuken op professionele wijze voor je klaarmaken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een van onze buffetten te nemen. We hebben meerdere verschillende buffetten in het assortiment. Deze buffetten kun je bij ons reserveren als je groep groter is dan twintig personen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een saté buffet, een ouderwets lekker stamppot buffet, een hip en trendy buffet en een speciaal Rondje Rotterdam. Maar dat is slechts een kleine greep uit alle heerlijke buffetten die we voor je klaar hebben staan om het vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken. Neem dan ook een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze buffetten die we elders voor je klaar hebben staan.

Boek nu een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten

Je wil natuurlijk graag dat je een origineel vrijgezellenfeest organiseert dat uniek en onvergetelijk is.Daarvoor ben je bij Fun Village Rotterdam aan het juiste adres. We helpen jou graag om er een topdag van te maken. Neem dan ook contact met ons op als je meer wil weten over de verschillende mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We stellen samen met jou een programma samen dat jou het beste in de oren klinkt. Neem vooral ook een kijkje bij de verschillende sfeerimpressies die elders op deze website voor je klaarstaan. Zo krijg je al meteen een goede indruk van hoe jullie dag er straks ook uit kan komen te zien.

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan vrijgezellenfeesten! Bekijk ook ons aanbod voor bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, groepsuitjes, teamuitjes of andere uitjes.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje