Té gekke activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Vier je vrijgezellenfeest in Rotterdam!

Gaat een van je vrienden of vriendinnen binnenkort trouwen en wil je dat inluiden met een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Dan ben je bij Fun Village Rotterdam aan het juiste adres. We hebben namelijk een drietal unieke activiteiten voor je klaarstaan, waarmee je zorgt voor een dag die jullie niet snel zullen vergeten! Dit alles kun je dan nog verder aankleden met een hapje of een drankje, of zelfs een lunch of diner.

Een vrijgezellenuitje bij Fun Village Rotterdam staat garant voor 100% plezier en beleving met elkaar. Hier vind je een breed aanbod aan activiteiten en workshops om deze dag onvergetelijk te maken. Onze activiteiten zijn zowel geschikt voor een vrijgezellenfeest voor mannen als voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Heb je zelf nog wensen of aanvullingen om het vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee. 

Een bijzonder vrijgezellenfeest in Rotterdam

Een activiteit bij Fun Village is een garantie voor een onvergetelijke dag. Je kan bij ons kiezen uit drie verschillende activiteiten, die voor iedereen leuk zijn. Zo haal je bijvoorbeeld het oermens in je naar boven met ons Real Axe Throwing, waarbij je een echte bijl op een doel moet gooien. Maar we hebben ook een unieke Escape Room, waarbij je met het grootste aantal mensen van Nederland tegelijk puzzels mag gaan kraken. En dan is er nog, als klap op de vuurpijl, Prison Island Rotterdam. Dit is een kruising tussen Fort Boyard en een escape room. Allemaal activiteiten om een vrijgezellenuitje bijzonder te maken. We vertellen je er graag meer over!

Real Axe Throwing

Haal de oermens in je vrienden naar boven door een potje Real Axe Throwing te spelen. Middels een handgemaakte hakbijl probeer je zoveel mogelijk punten te scoren op het bijl-bord. Hoevaak gooi jij in de roos? Alleen voor mannen geschikt? Zeker niet! Ook vrouwen vinden Bijlwerpen helemaal te gek. Daag jij vrienden of vriendinnen uit en ga voor de hoogste score! Erg populair als vrijgezellenfeest!

Escape room

Ontdek hoe goed jullie kunnen samenwerken bij Escape Room voor grote groepen Lukt het jullie om de Black Box binnen 75 minuten te heractiveren? Vele groepen gingen jullie voor en hadden een super leuk vrijgezellenfeest met elkaar. Teamwork, doorzettingsvermogen en creatief nadenken staan centraal bij deze Black Box Escape Room. Zetten jullie de snelste tijd neer?! 

Prison Island

Op zoek naar actie, behendigheid en plezier met elkaar? Dan is Prison Island uitermate geschikt voor jullie. Ontdek de verschillende spellen in ons cellencomplex, bestaande uit 24 cellen, en ontsnap uit dé Escape Room van Rotterdam! Alle cellen bevatten uniek spellen - variërend van fysiek, mentaal of een combinatie hiervan. In een tijdsbestek van een, anderhalf of twee uur moet je zoveel mogelijk punten scoren. Gegarandeerd plezier met dit unieke vrijgezellenfeest! 

Catering en workshops

Onze activiteiten zijn ook perfect te combineren met leuke workshops zoals een wijnproeverij, cocktail workshop of djembe workshop. Mail of bel ons om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Ontdek daarnaast onze heerlijke Hapje & drankje. Deze kunnen we vooraf, tijdens of achteraf serveren. 

Combideals

Het is bij Fun Village mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een intensief potje Real Axe Throwing, waarna je het rustig aan doet met een ronde in onze Escape Room. Zo bepaal je zelf hoe de dag gaat verlopen en wat jij en je vrienden of vriendinnen het leukst vinden om te doen. Uiteraard is dit allemaal te combineren met een hapje of een drankje. Per slot van rekening moet je er wel voor zorgen dat iedereen genoeg energie houdt om aan alles mee te kunnen blijven doen. Kortom, voor een actief vrijgezellenfeest ben je bij Fun Village aan het juiste adres!

Meer dan alleen activiteiten

Naast dat onze drie spellen die we aanbieden ontzettend geschikt zijn als vrijgezellenfeest activiteiten, kun je bij ons ook heerlijk lunchen of dineren. We hebben hier een uitgebreide menukaart voor klaarstaan. Kies voor een lunch of diner vanaf onze kaart, waarna we de gewenste gerecht in onze keuken op professionele wijze voor je klaarmaken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een van onze buffetten te nemen. We hebben meerdere verschillende buffetten in het assortiment. Deze buffetten kun je bij ons reserveren als je groep groter is dan twintig personen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een sate buffet, een ouderwets lekker stamppot buffet, een hip en trendy buffet en een speciaal Rondje Rotterdam. Maar dat is slechts een kleine greep uit alle heerlijke buffetten die we voor je klaar hebben staan. Neem dan ook een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze buffetten die we elders voor je klaar hebben staan.

Boek nu een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten

Je wil natuurlijk graag dat je een origineel vrijgezellenfeest organiseert dat uniek en onvergetelijk is. Daarvoor ben je bij Fun Village Rotterdam aan het juiste adres. We helpen jou graag om er een topdag van te maken. Neem dan ook contact met ons op als je meer wil weten over de verschillende mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We stellen samen met jou een programma samen dat jou het beste in de oren klinkt. Neem vooral ook een kijkje bij de verschillende sfeerimpressies die elders op deze website voor je klaarstaan. Zo krijg je al meteen een goede indruk van hoe jullie dag er straks ook uit kan komen te zien.

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan vrijgezellenfeesten! Bekijk ook ons aanbod voor bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, groepsuitjes, teamuitjes of andere uitjes.

Daarom kies je voor een vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje