Veelgestelde vragen

De reservering is alleen via ons e-mailadres: info@funvillage.nl aan te passen. Voor losse reserveringen kan dit alleen 24 uur van tevoren. Mocht je met minder komen, dan zul je voor hoeveelheid gereserveerde personen moeten betalen. Echter kunnen wij wel compenseren met waardebonnen voor al onze activiteiten voor de hoeveelheid waarde die je betaalt voor de mensen die niet aanwezig zijn. Voor betaling per factuur geldt dat je minimaal 7 dagen van tevoren eventuele wijzigingen in de hoeveelheid personen kunt doorgeven.

Dit is mogelijk, dit kan alleen voorafgaand aan de reservering via de mail: info@funvillage.nl aangevraagd worden. Voor betalingen via factuur  hanteren wij administratieve kosten.

Zeker! Onze activiteiten zijn zeer divers en er is voor ieder wat wils. Ook wanneer je wat minder goed ter been bent.

Wij beschikken over een grote privé parkeerplaats van 350+ plekken, hierdoor kan iedereen gratis en gemakkelijk de auto parkeren. (inclusief bussen) 

Nee, dat is geen probleem. Al ons personeel spreekt vloeiend Engels, verder zijn alle activiteiten volledig te spelen voor Engelstaligen en is de uitleg volledig in het Engels indien nodig.

Onze activiteiten hebben licht en geluidseffecten en kunnen misschien wat spannend zijn maar zeker niet eng.

Prison Island - 9+

Real Axe Throwing - 18+

Prison Golf - 6+

Black Box Escape Room - 16+

Tijdmachine - 9+ 

 

Prison Island - 2 t/m 78

Axe Throwing - 2 t/m 30

Prison Golf - 2 t/m 40

Black Box Escape Room - 7 t/m 24

Tijdmachine - 8 t/m 15 

 

 

Onze grote feestzaal, de binnentuin en bijlgooi ruimte zijn rolstoel toegankelijk. De andere activiteiten zijn op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig. 

Vóór en tijdens de activiteiten mag er geen alcohol genuttigd worden. Na de activiteiten hebben wij een uitgebreid assortiment van alcoholische dranken zoals wijn en (speciaal) bier die genuttigd kunnen worden. 

Wij vragen iedereen 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Dit doen wij zodat iedereen op tijd begint en er ruimte is voor uitleg, het wegleggen van spullen enz. zo gaat de doorstroom soepel.

Wij hebben geen specifieke kolfruimte, maar zijn wel in de gelegenheid een afgesloten ruimte aan te bieden waar dit mogelijk is. 

Dat is mogelijk, wij hebben een borrelkaart met lekkere snacks, nacho´s en borrelhapjes uit onze eigen keuken. Mocht je wat uitgebreider willen eten en ben je met minder dan 25 personen? Dan hebben wij het overheerlijke menu uit onze eigen keuken. Bent u met meer dan 25 personen dan kunt u via de mail een aanvraag doen voor een buffet. meer informatie kunt u vinden op: Hapje & drankje

Dat is mogelijk voor onze Kids Escape Room; de Tijdmachine en Prison Island Kids. Beide zijn vanaf 9+ jaar en online te reserveren. Kinderfeestjes voor Prison Golf zijn al vanaf 6 jaar mogelijk. Klik hier voor meer informatie

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Onze feestzaal is alleen in combinatie met één of meerdere van onze activiteiten samen te boeken. Ook is het mogelijk deze af te huren met een van onze vergader arrangementen. Klik hier voor meer informatie over onze feestzalen

Dat kan! Wij zijn volledig indoor (op ons terras na) dus voor elk weertype of tijd van het jaar zijn wij beschikbaar voor een gezellig dagje uit. 

Huisdieren zijn niet toegestaan bij ons, op uitzondering van blindengeleidehonden. 

Wij zijn altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken! solliciteren kan op de volgende pagina: Werken bij

Wij zijn te bereiken op +31 10 4978500 tijdens openingstijden. Op sommige momenten kan het erg druk zijn en kan de telefoon niet opgenomen worden. In deze gevallen vragen wij u later op de dag het nog een keer te proberen of ons een mailtje te sturen. Via de mail zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar.

Het nuttigen van eigen eten of drinken is bij ons niet toegestaan.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje