Veelgestelde vragen

De reservering is alleen via ons e-mailadres: info@funvillage.nl aan te passen. Voor losse reserveringen kan dit alleen 24 uur van tevoren. Mocht je met minder komen, dan zul je voor hoeveelheid gereserveerde personen moeten betalen. Echter kunnen wij wel compenseren met waardebonnen voor al onze activiteiten voor de hoeveelheid waarde die je betaalt voor de mensen die niet aanwezig zijn. Voor betaling per factuur geldt dat je minimaal 5 dagen van tevoren eventuele wijzigingen in de hoeveelheid personen kunt doorgeven.

Dit is mogelijk, dit kan alleen voorafgaand aan de reservering via de mail: info@funvillage.nl aangevraagd worden. Voor betalingen via factuur  hanteren wij administratieve kosten.

Wij beschikken over een grote privé parkeerplaats, waar iedereen gratis zijn of haar auto kwijt kan. (inclusief bussen) 

Onze activiteiten hebben licht en geluidseffecten en kunnen misschien wat spannend zijn maar zeker niet eng.

Zeker! Onze activiteiten zijn zeer divers en er is voor ieder wat wils. Ook wanneer je wat minder goed ter been bent.

Real Axe Throwing is vanaf 18 jaar. Onze Escape Room de Black Box kun je spelen vanaf 16 jaar. Onze kids versie van de Escape Room: De Tijdmachine en Prison Island zijn te spelen vanaf 9 jaar.

Black Box Escape Room - 7 t/m 24

Tijdmachine - 8 t/m 15 

Prison Island - 3 t/m 75

Axe Throwing - 4 t/m 30

Vóór en tijdens de activiteiten mag er geen alcohol genuttigd worden. Na de activiteiten hebben wij een uitgebreid assortiment van alcoholische dranken zoals wijn en (speciaal) bier die genuttigd kunnen worden. 

Dat kan! Wij zijn volledig indoor dus voor elk weertype of tijd van het jaar zijn wij beschikbaar voor een gezellig dagje uit.

Wij vragen iedereen 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Dit doen wij zodat iedereen op tijd begint en er ruimte is voor uitleg, het wegleggen van spullen enz. zo gaat de doorstroom soepel.

Wij hebben geen specifieke kolfruimte, maar zijn wel in de gelegenheid een afgesloten ruimte aan te bieden waar dit mogelijk is. 

Wij zijn te bereiken op +31 10 4978500 tijdens openingstijden. Op sommige momenten kan het erg druk zijn en kan de telefoon niet opgenomen worden. In deze gevallen vragen wij u later op de dag het nog een keer te proberen of ons een mailtje te sturen. Via de mail zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar.

Wij zijn altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken! solliciteren kan op de volgende pagina: Werken bij

Dat is mogelijk, wij hebben een borrelkaart met lekkere snacks, nacho´s en borrelhapjes uit onze eigen keuken. Mocht je wat uitgebreider willen eten en ben je met minder dan 20 personen? Dan hebben wij het overheerlijke menu uit onze eigen keuken. Bent u met meer dan 20 personen dan kunt u via de mail een aanvraag doen voor een buffet. meer informatie kunt u vinden op: Hapje & drankje

Dat is mogelijk voor onze Escape Room, de Tijdmachine en Prison Island Kids. Beide zijn vanaf 9+ jaar en online te reserveren. 

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Onze feestzaal is alleen in combinatie met één of meerdere van onze activiteiten samen te boeken. Ook is het mogelijk deze af te huren met een van onze vergader arrangementen. Terug te vinden in de uitgebreide brochure op onze website.

Onze feestzaal en bijlgooi ruimte zijn rolstoel toegankelijk. De andere activiteiten zijn op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig. 

Huisdieren zijn niet toegestaan bij ons, op uitzondering van blindengeleidehonden. 

Het nuttigen van eigen eten of drinken is bij ons niet toegestaan.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje