Hét uitje van het jaar,
Voor de hele familie

Familie uitje

Een onvergetelijk familie uitje vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Het leukste familie uitje van Rotterdam

Heb jij de leukste familie van Nederland en is het weer tijd voor het jaarlijkse familie uitje? Kom gezellig naar Fun Village met je ooms, tantes, neefjes, nichtjes en natuurlijk opa en oma en beleef een familie uitje zoals jullie nog nooit hebben ervaren!

De hele familie is welkom, of je nu met alleen je gezin komt voor een gezinsuitje of met de hele familie, want we hebben voor (bijna) iedere leeftijd een passende activiteit. Zelfs opa en oma kunnen meespelen met een familiedag bij Fun Village! Dat is toch super gaaf?

Unieke activiteiten voor een onvergetelijk familie uitje 

Met een familie uitje bij Fun Village ontbreekt jullie niets voor, tijdens en na de familie activiteit. De hele familie beleeft veel plezier en vertier met een familie uitje in Rotterdam bij Fun Village.

Bekijk onze activiteiten via de slider. Welke activiteit(en) komen jullie doen met de familie? Hopelijk tot snel!

Prison Island

Véél meer dan een Escape Room

Black Box

Dé Escape Room voor grote groepen

Real Axe Throwing

Laat de viking in je los

Prison Golf

Hét nieuwe midgetgolfen

Wat anderen vinden van een familie uitje bij Fun Village Rotterdam

Locatie waar je meerdere activiteiten kan doen, wij hebben de black box escape room (escapeteam) gedaan. We hebbend deze escape room met 7 personen gespeeld en waren na afloop erg enthousiast. De room was goed te doen, de spellen waren leuk en het is leuk dat je met een grotere groep kan spelen.

Roos Krootjes Familie uitje

Was erg leuk om te doen. Vriendelijk personeel ook!

Josefien Dusseljee Familie uitje

Toffe locatie en leuke activiteiten!

Joelle van der Pol Familie uitje

Geweldige workshops voor de hele familie

Wij bieden ook workshops aan. Perfect te combineren met onze activiteiten

Daarom kies je voor een familie uitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Unieke activiteiten voor de hele familie

Voor een uniek en bijzonder familie uitje in Rotterdam ben je bij Fun Village aan het juiste adres. We hebben alles klaar staan om jou en je hele familie een onvergetelijke familiedag (of avond) te bezorgen met drie fantastische en spectaculaire activiteiten, waarbij je het tegen elkaar kunt opnemen of juist moet samenwerken om het beste resultaat te behalen. Dat zijn:

  • Prison Island
  • Real Axe Throwing
  • Black Box Escape Room

 

Prison Island: kraak codes met je familie

De perfecte familie activiteit van Rotterdam: Prison Island. Deze activiteit is uitermate geschikt voor familie uitjes en gezinsuitjes, want het biedt actie, behendigheid, samenwerken en vooral ontzettend veel plezier met elkaar. En samen lachen is het mooiste dat er is!
Met Prison Island ontdek je verschillende spellen in ons cellencomplex, bestaande uit maar liefst 24 cellen. Het doel? Ontsnappen! Alle cellen bevatten unieke spellen en puzzels, variërend van fysiek, mentaal of een combinatie hiervan. Zo kan ieder familielid altijd meespelen! Het is veel meer dan een escape room alleen en 100% uniek, je vindt deze activiteit nergens anders! Boek snel jullie tickts voor dé Escape Room van Rotterdam

Wanneer je deze activiteit met een familie uitje doet, wordt je familie verdeeld in teams van drie tot 5 personen. Zo werk je dus samen met elkaar, maar ook tegen de andere groepen. Dit brengt een leuk, competitief element met zich mee, want jullie willen vast en zeker winnen!

Prison Island is 1, 1,5 en 2 uur te spelen en goed te combineren met één van onze andere activiteiten. Durf jij samen met je familieleden de uitdaging aan te gaan?

 

Real Axe Throwing: bijlwerpen met je familie

Iets meer actie tijdens het familie uitje? Haal de oermens in je familieleden naar boven door een potje Real Axe Throwing te spelen. De naam zegt het eigenlijk al. Je krijgt een echte bijl in je handen, die je met al je kracht naar het doel moet gooien en je probeert zoveel mogelijk punten te scoren op het bijl-bord. Denk aan darten, maar dan met grote, scherpe bijlen in plaats van kleine pijltjes. Darten voor gevorderden! Hoe vaak gooi jij in de roos?

Deze activiteit is uniek in Nederland en nu al zeer populair. Niet verrassend, want wie wil nu niet lekker smijten met zo'n stoere bijl? Maar vergis je niet: techniek is een zeer belangrijk onderdeel van deze activiteit, met brute kracht alleen red je het niet! Dus deze familiedag activiteit is echt niet alleen voor mannen geschikt, integendeel! Ook vrouwen vinden bijlwerpen helemaal te gek. Maar bovenal gaat het er natuurlijk vooral om zoveel mogelijk plezier te hebben met jou en je familie met het familie uitje bij Fun Village Rotterdam! Daag jij je ooms en tantes uit om de hoogste scoren te behalen? Een unieke familiedag gegarandeerd!

 

Black Box Escape Room: ontsnap met je familie

Ontsnap met je familie uit de grootste Escape Room van Nederland
Liever samen met jouw familie een doel bereiken? Dan is deze Escape Room voor grote groepen hét familie uitje voor jullie! Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Kom erachter met dit unieke familie uitje in Rotterdam bij Fun Village!

Deze activiteit is werkelijk waar uniek in zijn soort, omdat je deze Escape Room met tot wel 24 personen tegelijk kunt doen. Ideaal om met de hele familie tegelijk te doen. Het is daarbij ook nog eens een laagrempelige activiteit die niet eng is en waar je geen grote fysieke inspanningen voor hoeft te verrichten. Dit maakt het echt de perfecte familie Escape Room!

Lukt het jullie om de Black Box binnen 75 minuten te heractiveren? Vele families gingen jullie voor en hadden een ontzettend leuke familiedag met elkaar waarbij teamwork, doorzettingsvermogen en creativiteit centraal staan.

Unieke en bijzondere familie-uitjes voor de hele familie

Bij Fun Village kunnen jullie terecht met de hele familie, want onze drie unieke activiteiten bieden alle leeftijden de mogelijkheid mee te doen. Maar ook daarnaast bieden wij nog meer mogelijkheden aan, zodat echt altijd iedereen een leuk familie uitje beleeft! Zo bieden wij leuke workshops aan die perfect te combineren zijn met de activiteiten, zoals een wijnproeverij, cocktail workshop en djembé workshop.

Mail of bel ons om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Deze kunnen we vooraf, tijdens of achteraf het familie-uitje serveren. Kortom, of je nu op zoek bent naar een sportief familie uitje of een bijzonder familie uitje, bij Fun Village beleef je hét familie-uitje van Rotterdam!

Hapjes en drankjes

Zijn jullie op zoek naar dé locatie om een familie uitje in Rotterdam te boeken waar iedereen in je familie plezier aan kan beleven? Fun Village is dé ideale locatie. Je hebt niet alleen de keuze uit drie verschillende familiedag activiteiten in Rotterdam, je kunt er dan ook voor kiezen om de familiedag af te sluiten met een hapje en een drankje.

Jullie zijn daarom ook van harte welkom voor een familie-uitje met eten. Dit kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Willen jullie bijvoorbeeld alleen een borrel of een compleet diner? Of wil je met zijn allen gezellig lunchen? Alles is mogelijk. We hebben hier de perfecte locatie voor, waar je met zijn allen optimaal gaat genieten. Neem daarbij vooral even een kijkje bij de verschillende menu's die we hiervoor klaar hebben staan. We helpen jou graag om het voor je hele familie zo leuk mogelijk te maken!

Boek een familie-uitje bij Fun Village!

Fun Village staat garant voor een unieke dag voor de hele familie. Ook voor een familiedag met opa en oma ben je bij ons aan het juiste adres! Willen jullie een familie-uitje in Rotterdam boeken? Bekijk onze combideals of koop direct tickets voor een activiteit. Maatwerk is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Naast familie-uitjes kun je ook bij ons terecht voor andere uitjes, zoals bedrijfsuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke uitjes. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen met een familie-uitje bij Fun Village!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje