EN

De allerleukste kinderfeestjes voor jou en je vriendjes

Kinderfeestjes

Een feestje om nooit te vergeten!

Hoera, je bent jarig! En je verjaardag kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Bij Fun Village vind je de leukste activiteiten die speciaal zijn gemaakt voor kinderen. Vier je kinderfeestje daarom bij Fun Village Rotterdam! 

Wat anderen vinden van kinderfeestjes bij Fun Village Rotterdam

We hebben het kinderfeestje van onze zoon gevierd bij Fun Village en het was een groot succes. Onze zoon heeft Prison Island Kids met zijn vriendjes gespeeld. Alle activiteiten zijn toegankelijk en goed te doen voor kinderen. Naderhand zijn ze ook goed verwend met lekkere limonade en frietjes. Een aanrader! 

Joey Prison Island Kids

Ontzettend leuk kinderfeestje gevierd voor onze dochter! Alle meisjes hebben het heel leuk gehad. Ze hebben De Tijdmachine Escape Room gespeeld. Een hele leuke escape room die perfect is voor kids. 

Jessica Escape Room De Tijdmachine

Hele leuke locatie voor het vieren van kinderfeestjes. Alles is perfect geregeld. Je merkt dat ze ervaring hebben. 

Luuk Kinderfeestje

Prison Island Kids

Laat de kinderen zich als echte avonturiers voelen met Prison Island Kids! In deze interactieve en uitdagende omgeving kunnen ze samenwerken om puzzels op te lossen, raadsels te kraken en uit de gevangenis te ontsnappen.

Het is gegarandeerd een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten! Bij sommige van de 24 cellen moet je lasergamen, andere basketballen en bij veel cellen moet je vooral goed nadenken om de puzzel op te lossen.

Door middel van Blacklight zaklampjes kunnen de kinderen hints op de deuren van elke cel vinden, die met het blote oog onzichtbaar zijn. Hierdoor is Prison Island goed te doen voor kinderen. De adviesleeftijd voor deze activiteit is vanaf 9 jaar.

De Tijdmachine Escape Room

Stuur de kinderen op een spannende reis door de tijd met onze Tijdmachine Escape Room! Met intrigerende puzzels en geheimen om te ontdekken, zullen ze worden meegenomen op een avontuur dat hun probleemoplossende vaardigheden en teamwork zal testen.

Er zal een personeelslid meegaan de escape room in om de kinderen te begeleiden en waar nodig te helpen. De adviesleeftijd voor deze activiteit is vanaf 9 jaar en kan tussen de 8 en 15 kids gespeeld worden.

Kleine tip van ons: zijn er kinderen die meespelen met veel energie en een lage concentratieboog, dan raden wij Prison Island Kids aan.

Prison Golf

Voor een unieke en leuke activiteit kunnen de kinderen genieten van een potje Prison Golf! Baan je een weg door onze gevangenis-themakamers terwijl je je golfvaardigheden test en plezier hebt met vrienden. Deze activiteit is al te spelen vanaf 6 jaar.

Klaar om het perfecte kinderfeestje te plannen? Reserveer nu bij Fun Village Rotterdam en laat de kinderen genieten van een dag vol avontuur en plezier! Voor vragen kan je contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje