Fun Village is de plek voor een onvergetelijk uitje in Rotterdam.

Fun Village Rotterdam is dé ideale bestemming voor een onvergetelijk uitje met je team, het hele bedrijf, je vriendengroep of familie. Plezier zit in onze genen als familiebedrijf en we streven ernaar om van elk uitje een dag te maken die je niet snel zult vergeten.

 

Of je nu jong, oud, sportief of minder sportief bent. Bij ons is iedereen van harte welkom. Fun Village Rotterdam biedt een gevarieerd scala aan unieke activiteiten waarbij teambuilding, laagdrempeligheid en vooral gezelligheid centraal staan. Of je nu een teamuitje plant met een diverse groep bij Prison Island, een stoer vrijgezellenfeestje organiseert met Real Axe Throwing, of met een grote groep de uitdaging aangaat in onze unieke Escape Room: de Black Box - we denken graag met je mee om jouw uitje tot een succes te maken.

Wat maakt Fun Village de perfecte locatie voor jouw uitje? Wij kunnen gelijktijdig 200 personen vermaken met diverse activiteiten. Ongeacht je fysieke gesteldheid, zijn onze activiteiten toegankelijk voor iedereen. Om alvast een angst van veel mensen weg te nemen: in Prison Island en in onze Black Box Escape Room gaan de deuren nooit écht op slot, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om de ruimte zelf te verlaten. Bij Fun Village draait alles om teamwork en samen plezier maken. 

Naast de activiteiten is er voldoende ruimte in een van onze drie feestzalen om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. We kunnen diverse lunches, borrels, buffetten of maaltijden uit onze eigen keuken verzorgen, en onze multifunctionele ruimten zijn ook geschikt voor vergaderingen. Bovendien beschikken we over voldoende gratis eigen parkeergelegenheid. Bij Fun Village Rotterdam is alles onder één dak mogelijk!

Achter Fun Village Rotterdam zitten dezelfde initiatiefnemers als Monkey Town Rotterdam, Adventure City Rotterdam en Jump 010 Rotterdam. Dit alles valt onder Stuijt Leisure Group, met als missie om voor iedere doelgroep het perfecte uitje te bieden.

Ook enthousiast over onze andere parken? Neem dan een kijkje op onze websites:

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje