EN

Dine & Drinks

Ook voor de kleinere groepen willen we graag de mogelijkheid bieden om na een van onze activiteiten te genieten van een maaltijd. Ons menu is bescheiden, maar biedt voor ieder wat wils. Met keuze uit onze sappige (kip (halal),vega of vegan) burger, knapperige varkensschnitzel of smakelijk kipsaté (halal) menu. Dit alles direct van de keurslager en vers bereid. Verder worden al onze gerechten geserveerd met heerlijke frietjes, een assortiment aan sausjes, een frisse salade en een klein ijsdessert om de maaltijd compleet te maken. Voor allergieën kan je contact met ons opnemen

Bij ons Dine & Drinks arrangement ontvang je ook 3 consumptiemunten die je kunt inwisselen voor je favoriete drankjes aan onze bar. Of je nu kiest voor een (speciaal) biertje, een frisje of een glas wijn - met onze ruime selectie aan drankjes is er voor ieder wat lekkers.

Alle Dine & Drinks zijn bij ons in combinatie met een van de geweldige activiteiten die wij te bieden hebben:

Schroom niet om ons een berichtje te sturen of telefonisch te benaderen en laat je gasten versteld staan van de prachtige ambiance en de onvergetelijke ervaring die Fun Village Rotterdam te bieden heeft! Dine & Drinks is gemakkelijk bij te boeken als je reserveert.

Vraag onze complete brochure aan via onderstaand formulier. Niet ontvangen in je inbox? Check voor de zekerheid je spambox. 

Fun Village Brochure

Daarom kies je voor Fun Village Rotterdam!

  • Teambuilding

    Alles draait om samenwerken
  • Vele mogelijkheden

    Ruim aanbod aan activiteiten & workshops
  • Hapje & Drankje

    Geniet van een breed assortiment aan hapjes & drankjes
  • Een onvergetelijk uitje voor jou en je collega's vier je bij Fun Village Rotterdam!

Portret Funvillage 2

Liever direct contact? Wij beschikken over een telefoon!