Lekker ontspannen,
in onze sfeervolle huiskamer 

Liefde gaat door de maag

Na het uitje is er tijd voor ontspanning en daar hoort uiteraard een hapje en drankje bij. Hier hebben wij onze zalen zo sfeervol mogelijk voor ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben drie gezellig ingerichte plekken waar totaal 200 man kan genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. 

Wij beschikken over 3 sfeervolle zalen voor verschillende groepsgroten (exclusief terras):

Drankjes
Onze koelkasten zijn gevuld met verschillende soorten frisdrank, bier, speciaal bier, alcoholvrij bier, witte wijn en rosé. Uiteraard kunt u de drankjes gewoon los kopen bij ons aan de bar, maar voor de liefhebber zijn er ook onbeperkt arrangementen. Prijzen hiervoor kun je per mail of contactformulier opvragen. Voor de onbeperkte concepten werken wij met een zelfbedieningsconcept. Iedere zaal heeft koelkasten staan waar bijna alle heerlijke drankjes aanwezig zijn die je kan bedenken. 

Hapjes
Naast de grote dorst begint de maag meestal flink te rammelen na wat inspanningen. Hiervan zijn we op de hoogte en hebben daar op ingespeeld middels een breed assortiment aan luxe hapjes, kleine & grote buffetten. Onze buffetten zijn te boeken vanaf 25 personen en worden gemaakt door vis traiteur Jeroen Vijverberg. Zij staan al sinds 1988 voor kwaliteit en kunnen rekening houden met de meeste soorten diëten en allergieën. Voor groepen tot 25 personen hebben we heerlijke gerechten uit eigen keuken (dit is gemakkelijk te bestellen bij tickets!)

Een greep uit ons assortiment:

Tot 25 personen

Vanaf 25 personen 

Vanaf 10 personen 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je hier onze brochure opvragen. Indien er nog vragen zijn kan je gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen
Vraag onze complete brochure aan via onderstaand formulier

Fun Village Brochure

Daarom kies je voor Fun Village Rotterdam!

  • Teambuilding

    Alles draait om samenwerken!
  • Kraak de code

    Los puzzels op en kraak de code met elkaar!
  • Hapje & Drankje

    Geniet van een breed assortiment aan hapjes & drankjes
  • Een onvergetelijk uitje voor jou en je collega's vier je bij Fun Village Rotterdam!

Fun Village Brochure

Liever direct contact? Neem dan contact op met Leonie

Wat bezoekers van ons vinden

Het personeel is heel aardig en verzorgend. De sfeer op de baan is prima. Wij vonden het een erg toffe belevenis. We hadden het arrangement incl. Eten en 3 consumpties per persoon. Het was een leuk prijsje en het eten was goed. Wij gaan zeker nog een keer!

Lydia Peeters - Bedrijfsuitje Real Axe Throwing + Escape team

Het was erg leuk om te doen. Geen traditionele Escape Room zoals ik had verwacht maar het was toch een hele toffe ervaring om met vrienden te doen. De puzzels zijn goed doordacht en fijn dat het competitief is. 

Rogier Strooij - Vrijgezellenfeest Prison Island

Ik kon er niks van, maar het was erg gezellig met elkaar. Leuke omgeving en de service was goed. Zou het zeker aanraden! 

Danielle van Schie - Vriendenuitje Real Axe Throwing + Prison Island

Fantastisch uitje gehad met ons bedrijf. Leuke en diverse activiteiten die we als combinatie konden doen. Fijn ook dat we met alle collega's tegelijkertijd bezig waren en niemand hoefde te wachten. Het buffet s'avonds was zeer smakelijk en personeel erg vriendelijk. 

Rob de Vries - Bedrijfsuitje Real Axe Throwing + Escape team + Prison Island

Voor ieder wat wils 

Maaltijden uit eigen keuken

Voor kleinere gezelschappen hebben we heerlijke maaltijden uit eigen keuken

Diverse buffetten

Voor grotere gezelschappen hebben we een breed aanbod aan heerlijke buffetten, uiteraard met liefde gemaakt.

Liever iets luxer?

Naast de buffetten is het ook mogelijk om 'live cooking' onder begeleiding van een kok te boeken