EN

Het spannendste kinderfeestje van Nederland

Escape Room "De Tijdmachine"

Ga de uitdaging aan in onze Escape Room voor kinderen met je vriendjes en vriendinnetjes!

De Escape Room voor kinderen

Betreed de fascinerende wereld van onze Tijdmachine Escape Room bij Fun Village! Speciaal ontworpen voor kinderfeestjes, biedt onze Tijdmachine een spannend avontuur dat 60 minuten duurt. Onze adviesleeftijd voor deze kinderescape room is 9 jaar. (deze leeftijd is gebaseerd op moeilijkheidsgraad)

Jij en je vrienden worden uitgedaagd om terug te reizen in de tijd en iemand uit het verleden te redden, zodat ze veilig terug kunnen keren naar het heden. Los puzzels op, vind verborgen aanwijzingen en werk samen om de tijd te overwinnen en je missie te volbrengen.

Onze Tijdmachine Escape Room is niet alleen super leuk, maar ook een geweldige manier om teamwork, probleemoplossende vaardigheden en creativiteit te ontwikkelen. Met de hulp van onze ervaren begeleiders die meegaan in de Escape Room, weet je zeker dat jij en je vrienden voor een onvergetelijk avontuur dat jullie nog lang zullen herinneren.

Onze Tijdmachine Escape Room kan vanaf 8 personen en tot en met 15 personen gespeeld worden. Dus verzamel je team en bereid je voor op een reis door de tijd die je nooit zult vergeten! 

Kleine tip van ons: zijn er kinderen die meespelen met veel energie en een lage concentratieboog, dan raden wij Prison Island Kids aan.

Kies je voor een uitgebreid pakket? Dan kan na de activiteit genieten van heerlijke frietjes + een snack naar keuze. Daarnaast is de limonade altijd onbeperkt en kun je kiezen voor een waterijsje of zakje chips na afloop. Zien we je snel?! 

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje