Vier je kinderfeestje bij Prison Island!

Een onvergetelijk kinderfeestje! Dat vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam!

Behaal de hoogste score door zoveel mogelijk kamers te spelen in 60 minuten. Durf jij het aan?! 

Vier het vetste kinderfeestje bij Fun Village Rotterdam. Kom samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes langs en ervaar de spanning & sensatie van Prison Island! Samenwerken, doorzettingsvermogen maar vooral heel veel plezier hebben staan centraal bij het spelen van Prison Island. 

Er worden groepjes van 3, 4 of 5 kinderen gemaakt en vervolgens gaan jullie zoveel mogelijk punten proberen te scoren in 60 minuten. Hiervoor kun je iedere kamer zo vaak spelen als je zelf wilt. Ben je goed in een spelletje? Dan kun je heel veel punten pakken in deze kamer. In totaal hebben we 24 verschillende kamers, dus voor iedereen genoeg uitdaging! 

Speciaal voor kinderfeestjes hebben wij Blacklight zaklampen geïntroduceerd. Hiermee kunnen de kinderen hints op de binnenkant van de deuren zien, die anders niet zichtbaar zijn. Op deze manier maken we Prison Island nog toegankelijker voor kinderen en jongeren. Onze adviesleeftijd voor Prison Island Kids is 9 jaar. (deze leeftijd is gebaseerd op moeilijkheidsgraad)

Kies je voor een uitgebreid pakket? Dan kan na de activiteit genieten van heerlijke frietjes + een snack naar keuze. Daarnaast is de limonade altijd onbeperkt en kun je kiezen voor een waterijsje of zakje chips na afloop. Zien we je snel?! 

Het vetste kinderfeestje van het jaar!

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk bij Fun Village Rotterdam. Zo kun je uitsluitend Prison Island boeken, maar dit kan ook in combinatie met onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips. Liever met frietjes & een snack erbij? Ook dat is mogelijk. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje