Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een actief bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje

Perfect voor de team spirit!

Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een actief bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je met je collega’s kunt doen? Waarbij je niet alleen de onderlinge band kunt verstevigen, maar ook op een leuke manier je naaste collega of leidinggevende kunt uitdagen? Kijk dan eens naar ons programma voor een actief bedrijfsuitje en beleef samen met je collega's een onvergetelijke en actieve dag.

 

Wat anderen vinden van een actief bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Wij hebben met ons bedrijf een teambuilding uitje bij Fun Village geboekt. Het was een groot succes! We hebben gekozen voor de combideal Prison Island met Axe Throwing. De activiteiten zijn erg laagdrempelig, waardoor iedereen mee kon doen. We hebben enorm gelachen. Ook de hapjes waren erg lekker en ruim voldoende. Hier komen wij zeker terug, een aanrader!

Joey Jansen Bedrijfsuitje

Leuke middag gehad met mijn collega's en na afloop een warm buffet met allemaal smakelijke gerechten, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader om met je collega's te gaan doen.

Jeroen Holla Bedrijfsuitje

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Bedrijfsuitje

Daarom kies je voor een actief bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Werk aan een beter team bij Fun Village

Wil je een actief bedrijfsuitje organiseren waarmee je ook direct de team spirit opkrikt? Dan ben je bij Fun Village aan het juiste adres. Doordat je met collega’s een gezamenlijk doel hebt, creëer je een band, leer je naar elkaar te luisteren en moet je in teams samenwerken, een bedrijfsuitje is dus niet alleen leuk, maar ook functioneel en goed voor de team spirit!

Juist doordat je in Fun Village een spel speelt dat niet te vergelijken is met je dagelijkse werksituatie, kun je tot verrassende ontdekkingen komen. De onverwachte creativiteit van je collega tijdens een actief bedrijfsuitje komt misschien wel heel goed van pas bij het oplossen van de puzzel om uit de Escape Room te ontsnappen. Of jullie maken gebruik van de fysieke kracht van een paar collega's om met zijn allen de spellen in de cellen van Prison Island succesvol te spelen.

Combineer het nuttige met het aangename

Bij teambuilding gaat het niet alleen om het spel. Serieuze zaken komen ook aan bod tijdens een teambuildingsdag. Tussen de activiteiten van de actieve bedrijfsuitjes door kun je in de vergaderruimte ook sessies plannen die wel bedrijfsgerelateerd zijn, zoals bijvoorbeeld het bespreken van de onderlinge samenwerking op de werkvloer. Of je maakt van de gelegenheid gebruik om de plannen voor de nieuwe productlijn aan je medewerkers te presenteren. Bestel hier aansluitend een lunch bij zodat jullie na het stilzitten weer met een gevulde maag volop in actie kunnen komen bij het volgende spel dat op het programma staat.

Vier een actief bedrijfsuitje bij Fun Village

Bestaat je bedrijf nog niet zo lang of heb je onlangs veel nieuwe medewerkers aangenomen? Om elkaar beter te leren kennen, plan je een actief bedrijfsuitje bij Fun Village. Desnoods nodig je ook de partners van je medewerkers uit, zodat je ook de mens achter de collega’s op een leuke manier tijdens de actieve bedrijfsuitjes kunt ontmoeten. Ook als je een originele invulling zoekt voor jullie jaarlijkse bedrijfsuitje heeft Fun Village veel te bieden. Begin met een sportieve activiteit zoals Real Axe Throwing. Hoewel het een actief bedrijfsuitje is, is er tussendoor ook genoeg tijd voor een praatje. Maar houd je tegenstander in de gaten, want de onderlinge strijd gaat uiteraard gewoon door. Na de inspanning is er natuurlijk voldoende ruimte voor ontspanning. Pak de djembé erbij en volg onder professionele begeleiding een workshop waarbij jullie gezamenlijk een muzikale prestatie neerzetten.

Speciale gelegenheden vier je op een bijzondere locatie

Heb je een jubileum omdat je bedrijf een mijlpaal in zijn bestaan heeft bereikt? Dat is natuurlijk reden om je medewerkers een keer in het zonnetje te zetten. Boek een compleet arrangement bij Fun Village en bedank je medewerkers op deze manier voor de inzet van de afgelopen jaren. Begin de dag in onze huiskamer en geniet van een koel drankje voordat iedereen zich in de hitte van de strijd stort. Want met het complete programma dat Fun Village biedt, is er zeker geen sprake van stilzitten. Vooral niet als je kiest voor een van onze combideals, waarbij je niet alleen de bijl in de roos moet gooien, maar ook nog moet zien te ontsnappen uit Prison Island, de leukste Escape Room van Rotterdam. Of combineer het Axe Throwing met de spannende Black Box: dé Escape Room voor grote groepen. Het is niet alleen leuk om te doen, het is ook nog eens een leuke uitdaging waarin de collega’s onderling de samenwerking aan moeten gaan. Als afsluiting is er weer een ontspannen samenzijn met een lekker drankje naar keuze, zoals frisdrank, bier of wijn.

Vier de hoogtepunten van je bedrijf met je medewerkers

Hebben jullie iets te vieren? Een target dat behaald is of is de lancering van het nieuwe product na maanden hard werken eindelijk een feit? Waar kun je deze periode van collectieve inspanning beter afsluiten dan bij Fun Village? Verwacht niet dat je achterover kunt leunen want ook bij Fun Village moet uiteraard gewerkt worden. Je helpt je collega’s ontsnappen uit de Escape Room of je kiest voor de spannende spellen op het Prison Island. Afhankelijk van de grootte van de groep kan het hele bedrijf als een team aan de activiteiten deelnemen. Of er zijn meerdere groepen. Dan kun je achteraf onder het genot van een drankje en een hapje de ervaringen onderling uitwisselen. Sluit de dag extra feestelijk af met een workshop cocktails maken of een wijnproeverij.

Een actief bedrijfsuitje boeken doe je eenvoudig online

Heb jij collega’s die niet alleen graag actief zijn, maar die bovendien ook nog van wat competitie houden? Dan zijn de activiteiten van Fun Village de perfecte invulling voor een bedrijfsuitje. Kies uit ons gevarieerde programma van Axe Throwing, het Prison Island of de Escape Room. Combineer dat met een actieve workshop als djembé spelen of een cocktail maken. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden of boek direct een van de arrangementen online.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje