Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een spectaculair bedrijfsuitje

Spectaculaire bedrijfsuitjes

Voor een waar spektakel!

Spectaculaire bedrijfsuitjes? Daarvoor moet je bij Fun Village zijn!

Wil je een spectaculair bedrijfsuitje organiseren, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar iets waar actie, spanning en uitdaging in zit. Vaak vinden deze activiteiten buiten plaats, maar met het onvoorspelbare weer is dat niet vooruit te plannen. Gelukkig hoef je daar bij Fun Village geen rekening mee te houden. Onze activiteiten hebben alle ingrediënten waar je naar op zoek bent als het gaat om een spectaculair bedrijfsuitje. Maar je bent niet van het weer afhankelijk omdat het allemaal gewoon binnen plaatsvindt.

 

Wat anderen vinden van een spectaculair bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Wij hebben met ons bedrijf een teambuilding uitje bij Fun Village geboekt. Het was een groot succes! We hebben gekozen voor de combideal Prison Island met Axe Throwing. De activiteiten zijn erg laagdrempelig, waardoor iedereen mee kon doen. We hebben enorm gelachen. Ook de hapjes waren erg lekker en ruim voldoende. Hier komen wij zeker terug, een aanrader!

Joey Jansen Bedrijfsuitje

Leuke middag gehad met mijn collega's en na afloop een warm buffet met allemaal smakelijke gerechten, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader om met je collega's te gaan doen.

Jeroen Holla Bedrijfsuitje

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Bedrijfsuitje

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen voor een spectaculair bedrijfsuitje?

Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen

Vink 1 of meerdere opties aan

Daarom kies je voor een spectaculair bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd spectaculair bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Een spectaculair bedrijfsuitje boeken?

Spanning in de Escape Room

Of je nu met een kleine groep of een grote groep bent, in de Black Box is genoeg ruimte voor een spectaculair bedrijfsuitje, zelfs voor een team van 7 t/m 24 personen. Dit maakt de Black Box de perfecte Escape Room voor grote groepen. Je hebt dan ook iedereen die aanwezig is nodig om de geheimen van de Escape Room te ontrafelen. Dit doe je door goed samen te werken, duidelijk te communiceren en bovendien zo creatief mogelijk te zijn bij het vinden van oplossingen. De kunst is om de Black Box binnen de tijd van 75 minuten te activeren. En dat dat niet eenvoudig is, mag duidelijk zijn. Normaal gesproken krijg je in een Escape Room een uur de tijd, met de Black Box is dat dus meer. Maar dan moeten jullie wel zorgen voor de juiste oplossing!

Avontuur en lichamelijke inspanning op Prison Island

Bij Prison Island draait het ook om samenwerking. Want zonder de hulp van je collega’s los je de puzzels waarschijnlijk niet op of kom je niet door de opdracht van de betreffende cel heen. Het avontuur van deze spectaculaire activiteit zit niet alleen in het feit dat je moet zien te ontsnappen uit de 24 cellen. Het vraagt denkwerk, maar ook snelheid en lichamelijke kracht. Afhankelijk van je keuze heb je een uur, anderhalf uur of zelfs twee uur om je ontsnapping werkelijkheid te maken. Je krijgt binnen deze tijd zoveel kansen als je wilt, want de spellen kunnen ook opnieuw gespeeld worden.

Combideals met Axe Throwing

Het spektakel bij Fun Village houdt niet op met de Escape Room of Prison Island. Combineer een van deze activiteiten met Real Axe Throwing. Meet je krachten met je collega’s en maak gebruik van de zwaartekracht. Of bedenk gewoon een goede techniek. Lukt het jou om de bijl in de roos te krijgen en win je daardoor van je collega’s? Hoewel je voor Axe Throwing niet de snelheid nodig hebt zoals op Prison Island of de strategie van de Escape Room, is het Axe Throwing ook een leuke uitdaging. Zeker als je jezelf kunt verbeteren door de bijl steeds dichter bij de roos te gooien, geeft dat enorme voldoening. Als je dan bovendien de punten van je collega kunt overtreffen, is het helemaal geslaagd. Axe Throwing is ook los te boeken, dus het is niet noodzakelijk dit als combideal te reserveren.

Geef extra ritme aan de dag tijdens de Djembé workshop

Voor de mensen die altijd al een instrument hebben willen bespelen, maar er nooit aan toegekomen zijn, heeft Fun Village een leuke uitdaging. Leer tijdens de workshop op een Djembé te spelen. Het is niet alleen de kunst er een mooi geluid uit te krijgen. Met de aanwijzingen van de ervaren muzikant laat je jezelf versteld staan als er bovendien nog een mooi samenspel ontstaat met de deelnemende collega’s.

Overtref jezelf en maak indrukwekkende cocktails

Benieuwd hoe het is om zelf een cocktail te maken? Dan is hiervoor de kans tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje. Leer de kneepjes van het vak en gebruik de juiste ingrediënten die je volgens de aanwijzingen zorgvuldig afmeet. Per persoon maak je drie cocktails, waarvan twee met alcohol. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een workshop met alleen alcoholvrije cocktails. De workshop sluit je uiteraard af door met je collega’s het glas van je zelfgemaakte cocktail te heffen en te proosten op een geslaagd spectaculair bedrijfsuitje.

Geniet van een rustmoment bij de wijnproeverij

De boog kan niet altijd gespannen staan, ook niet tijdens een spectaculair bedrijfsuitje. Daarom biedt Fun Village een workshop wijnproeven. Hierbij maak je kennis met wijnen die je zelf in de winkel niet tegen zult komen. Twee sommeliers vertellen je over de bijzonderheden, de druivensoorten en de streek waar de wijnen vandaan komen. Bekijk de informatieve film en test je kennis in de bijbehorende quiz. Dit alles in een gezellige sfeer, zodat je ook even rustig kunt bijkomen van de dag onder het genot van een slokje heerlijke wijn.

Boek een spectaculair bedrijfsuitje bij Fun Village

Reserveer de activiteiten voor je spectaculaire bedrijfsuitje online bij Fun Village. Kies tijdens het spectaculair bedrijfsuitje boeken ook direct voor de optie van een hapje en een drankje, zodat je een compleet programma hebt. Houd er wel rekening mee dat bij bepaalde activiteiten, zoals Axe Throwing, voor de veiligheid alleen na afloop alcoholhoudende dranken geserveerd worden.

Wil je je medewerkers een compleet verzorgde dag aanbieden? Dan kun je ook kiezen voor een lunch bij aanvang of een diner na afloop. Dit diner is in de vorm van een buffet of het bestaat uit gerechten naar keuze. Het menu is afhankelijk van de grootte van de groep. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt hebben voor het programma van jouw spectaculaire bedrijfsuitje.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje