Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een spectaculair bedrijfsuitje

Spectaculair bedrijfsuitje

Voor een waar spektakel!

Voor een spectaculair bedrijfsuitje moet je bij Fun Village zijn!

Een spectaculair bedrijfsuitje beleef je natuurlijk bij Fun Village! Op onze locatie in Rotterdam vind je één groot spektakel als het aankomt op bedrijfsuitjes voor zowel kleine als grote groepen.

Hilarische activiteiten die ieder uniek in zijn soort zijn en bovenal: leuk voor voor iedereen! Hierdoor kan het hele bedrijf meedoen met het spectaculaire bedrijfsuitje.

Wat anderen vinden van een spectaculair bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Wij hebben met ons bedrijf een teambuilding uitje bij Fun Village geboekt. Het was een groot succes! We hebben gekozen voor de combideal Prison Island met Axe Throwing. De activiteiten zijn erg laagdrempelig, waardoor iedereen mee kon doen. We hebben enorm gelachen. Ook de hapjes waren erg lekker en ruim voldoende. Hier komen wij zeker terug, een aanrader!

Joey Jansen Bedrijfsuitje

Leuke middag gehad met mijn collega's en na afloop een warm buffet met allemaal smakelijke gerechten, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader om met je collega's te gaan doen.

Jeroen Holla Bedrijfsuitje

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Bedrijfsuitje

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen voor een spectaculair bedrijfsuitje?

Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen

Vink 1 of meerdere opties aan

Daarom kies je voor een spectaculair bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd spectaculair bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Een spectaculair bedrijfsuitje boeken?

Spectaculair bedrijfsuitje Rotterdam

Al ben je op zoek naar een spektakel tijdens jullie bedrijfsuitje, dan ben je bij Fun Village aan het juiste adres. Onze activiteiten zijn uniek en zorgen werkelijk waar altijd voor een spektakel. We vertellen je graag meer over onze activiteiten Prison Island, Real Axe Throwing en de Black Box Escape Room.

 

Prison Island

Prison Island is misschien wel onze spectaculairste activiteit. Laat jullie opsluiten in maar liefst 24 cellen en ontsnap binnen de tijd. Het lijkt dus een beetje op 24 mini escape rooms, maar Prison Island is zoveel meer dan een Escape Room.

Voor iedere cel is een andere vaardigheid vereist. Dat maakt het zo leuk om te doen met het hele bedrijf. In iedere cel kom je spectaculaire uitdagingen tegen.

Zo moet je de ene keer met een bal aan de slag, klim je de andere keer aan muren, kruip je door gangen, speel je spelletjes of laat je je hersenen kraken door vragen te beantwoorden.

Kortom: voor ieder wat wils met een spectaculair bedrijfsuitje bij Fun Village!

 

Real Axe Throwing

Al wil je echt een spectaculair bedrijfsuitje organiseren, dan mag Real Axe Throwing niet ontbreken. Darten voor gevorderden! Met echt hakbijlen gooien, wie wil dat nu niet?

Gooi zoveel mogelijk punten in het houten bord. Gooi jij in de roos? Wees gewaarschuwd: het is moeilijker dan je denkt! Brute kracht is echt niet nodig, techniek is key! Hierdoor is ook deze activiteit perfect voor alle deelnemers (minimale leeftijd is 18 jaar), mannen én vrouwen!

Real Axe Throwing belooft een waar spektakel te worden!

 

Black Box Escape Room

Ben je met een grote groep? Boek dan zeker de Black Box Escape Room voor jullie spectaculaire bedrijfsuitje.

De Black Box Escape Room is een spectaculaire activiteit. Deze Escape Room kun je namelijk als enige Escape Room in Nederland spelen tot wel 24 personen!

Perfect voor grote bedrijven die met elkaar een spectaculaire activiteit willen spelen waarbij teamwork, communicatie, doorzettingsvermogen en creatief nadenken centraal staan.

 

Spectaculaire workshops

Naast onze spectaculaire activiteiten, bieden we ook spectaculaire workshops, zoals de cocktail workshop, djembé workshop en een wijnproeverij. Ontzettend leuk om te doen en ook perfect te combineren met de activiteiten.

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de groep een workshop te laten doen, indien men de activiteiten niet wil of kan doen.

Spectaculaire combideals

Zoveel spectaculaire activiteiten, hoe kun je daar nu uit kiezen?

Bekijk onze combideals om activiteiten te combineren. Zo wordt Prison Island veel gecombineerd met Real Axe Throwing of de Black Box, maar je kunt zelf kiezen welke activiteiten je wilt combineren.

Uiteraard kun je ook combineren met onze heerlijke catering services en genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. Zo maak je het spectaculaire bedrijfsuitje echt helemaal af!

 

Spectaculair bedrijfsuitje boeken

Wacht niet langer en boek nu jullie spectaculaire bedrijfsuitje bij Fun Village in Rotterdam. Wij ontvangen jullie graag op onze locatie om er een geweldige dag van te maken. Kies welke activiteiten jullie willen doen en reserveer snel. Tot snel bij Fun Village Rotterdam!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje