Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een sportief bedrijfsuitje

Sportieve bedrijfsuitjes

Perfect voor de team spirit!

Ga voor een sportief bedrijfsuitje naar Fun Village

Voor de afwisseling van de werkzaamheden van een kantoorbaan ben je op zoek naar een sportief bedrijfsuitje. Of je hebt gewoon een team van medewerkers dat graag sportief bezig is. In alle gevallen heb je bij Fun Village een hoop mogelijkheden om een sportieve dag te organiseren met een bedrijfsuitje. Waarbij bovendien ook nog eens de hersenen getraind worden om opdrachten tot een goed einde te kunnen brengen.

Wat anderen vinden van een sportief bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Wij hebben met ons bedrijf een teambuilding uitje bij Fun Village geboekt. Het was een groot succes! We hebben gekozen voor de combideal Prison Island met Axe Throwing. De activiteiten zijn erg laagdrempelig, waardoor iedereen mee kon doen. We hebben enorm gelachen. Ook de hapjes waren erg lekker en ruim voldoende. Hier komen wij zeker terug, een aanrader!

Joey Jansen Bedrijfsuitje

Leuke middag gehad met mijn collega's en na afloop een warm buffet met allemaal smakelijke gerechten, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader om met je collega's te gaan doen.

Jeroen Holla Bedrijfsuitje

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Bedrijfsuitje

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen? 

Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen

Vink 1 of meerdere opties aan

Daarom kies je voor een sportief bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd sportief bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Een sportief bedrijfsuitje boeken?

Sportieve uitdaging bij Axe Throwing

Axe Throwing wordt als sport beschouwd en dat is natuurlijk niet voor niets. Want behalve dat een goede techniek een belangrijk onderdeel van deze activiteit is, moet je ook kracht zetten als je de bijl in de roos probeert te gooien. De afstand van iets meer dan drieënhalve meter moet natuurlijk wel overbrugd worden, anders valt de bijl halverwege de worp al naar beneden. Ga de uitdaging aan. Probeer je collega’s te verslaan door zoveel mogelijk punten te verzamelen en de bijl zo dicht mogelijk in de buurt van de roos te krijgen.

Ervaar de spanning tijdens de ontsnapping van Prison Island

De meeste sporten vragen tactisch inzicht, een lichamelijke inspanning en ook wat snelheid. Dat is precies wat je nodig hebt tijdens een sportief bedrijfsuitje op Prison Island. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten zit je niet stil en wordt er niet alleen een beroep gedaan op jouw fysieke en lichamelijke uithoudingsvermogen, maar ook op dat van je teamgenoten. Samen ontrafelen jullie in een tijd van bijvoorbeeld anderhalf of twee uur de geheimen van de 24 cellen van Prison Island.

Denksport in de Escape Room

Laat je hersenen kraken tijdens het ontcijferen van de geheimen van de Black Box. Hierbij is teamwork een van de belangrijke onderdelen om de activiteit tot een goed einde te brengen. Maar dat is niet het enige. Er wordt tevens een beroep gedaan op je creativiteit, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor de oplossing om het geheim achter de Black Box te ontrafelen en deze weer te activeren. De Black Box kan gespeeld worden tot wel 24 personen. Dit maakt het de perfecte Escape Room voor grote groepen.

Wil je tijdens dit sportief bedrijfsuitje ook een element van teambuilding toevoegen? Huur dan onze teamcoach in die de medewerkers tijdens deze activiteit observeert en na afloop in de vorm van een presentatie inzicht kan geven over de manier van samenwerking in het team. Waarbij bovendien een analyse wordt gemaakt aan de hand van de bevindingen van de teamcoach. Deze analyse heeft bijvoorbeeld betrekking op het nemen van initiatief door de medewerkers of de onderlinge interactie tussen de collega’s.

Sportiviteit en denkwerk in een combideal

De activiteiten als Axe Throwing, de Escape Room en Prison Island zijn geschikt als sportieve bedrijfsuitjes voor groepen van 7 tot 24 personen. Maar dat betekent niet dat je niet bij Fun Village voor een sportief bedrijfsuitje terecht kunt als je met meer mensen bent. Want waarom zou je alleen kiezen voor een enkele activiteit? Laat je medewerkers deelnemen aan de verschillende activiteiten die hen de meeste uitdaging geven en bovendien bij hun fysieke conditie passen. Wil je het programma nog diverser maken dan kies je voor een combideal waarbij je Axe Throwing combineert met het Prison Island of met de Escape Room. Zo heeft iedereen op zijn eigen sportieve niveau een spannende activiteit.

De leukste weetjes leer je bij de workshops van Fun Village

Altijd al eens willen weten hoe je een cocktail moet maken en wat het verhaal achter deze populaire drankjes is? Of wil je je wijnkennis uitbreiden en je daarbij laten informeren door een echte sommelier? Bij Fun Village kom je het allemaal te weten tijdens de workshop cocktails maken of wijnproeven. Ook voor de mensen die na alle sportieve inspanning nog steeds niet kunnen stilzitten, hebben we een leuk programma in de vorm van een workshop Djembé spelen. Kies een workshop die het best bij jouw medewerkers past. Geniet met het hele team van de cocktails die met of zonder alcohol gemaakt worden, proef van onbekende, maar overheerlijke, wijnen of laat je meevoeren op het ritme van de trommels. Alle workshops vinden plaats onder professionele begeleiding, duren ongeveer 75 minuten en zijn geschikt voor groepen tot 50 deelnemers.

Lunch, diner of borrelhapjes uit eigen keuken

Van bewegen krijg je trek. En dorst natuurlijk. Bij de arrangementen die je voor het sportieve bedrijfsuitje bij Fun Village boekt, is tevens een hapje en een drankje verkrijgbaar tijdens en na de activiteiten. De drankjes zijn all-in of middels consumptiemuntjes. Let er wel op dat voor en tijdens bepaalde activiteiten geen alcoholhoudende drank geschonken wordt. Dit is in verband met de veiligheid van de deelnemers. Wil je een volledig verzorgd programma bij Fun Village boeken, informeer dan ook naar de mogelijkheden van een luxe lunch, de borrelhapjes of een gezamenlijk diner. Afhankelijk van de grootte van de groep kies je voor het diner in buffetvorm of uit verschillende gerechten die in eigen keuken bereid zijn.

Boek je sportieve bedrijfsuitje bij Fun Village

Sta je al in de startblokken om je sportieve bedrijfsuitje bij Fun Village door te brengen? Boek dan online het arrangement van je keuze. Of neem contact met ons op om een compleet programma samen te stellen, inclusief de gewenste activiteiten, eventuele workshops en het eten en drinken. Vergeet niet om gemakkelijk zittende kleding te adviseren aan de deelnemers van het sportieve bedrijfsuitje, zodat iedereen goed voorbereid is op de sportieve uitdaging.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje