Krik de team spirit op met teambuilding tijdens een bedrijfsuitje

Teambuilding bedrijfsuitje

Perfect voor de team spirit!

Haal het beste uit je team tijdens een teambuildingsdag

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden schiet de aandacht voor details er wel eens bij in. Zet de puntjes weer op de i tijdens een teambuildingsdag. Daarbij is het belangrijk dat je aan het eind van de dag niet alleen als resultaat een verbeterde onderlinge verstandhouding hebt. Het is natuurlijk net zo belangrijk dat de teambuildingsdag gezellig is en vol van verschillende activiteiten. Fun Village biedt een gevarieerd programma voor een succesvolle teambuilding voor bedrijven, perfect voor een bedrijfsuitje om de team spirit op te krikken!

 

Wat anderen vinden van teambuilding met een bedrijfsuitje bij Fun Village

Wij hebben met ons bedrijf een teambuilding uitje bij Fun Village geboekt. Het was een groot succes! We hebben gekozen voor de combideal Prison Island met Axe Throwing. De activiteiten zijn erg laagdrempelig, waardoor iedereen mee kon doen. We hebben enorm gelachen. Ook de hapjes waren erg lekker en ruim voldoende. Hier komen wij zeker terug, een aanrader!

Joey Jansen Bedrijfsuitje

Leuke middag gehad met mijn collega's en na afloop een warm buffet met allemaal smakelijke gerechten, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader om met je collega's te gaan doen.

Jeroen Holla Bedrijfsuitje

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Bedrijfsuitje

Daarom kies je voor een teambuilding bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd bedrijfsuitje met teambuilding. Invulling en catering kan volledig op maat.

Een bedrijfsuitje met teambuilding boeken?

Samenwerken met een flinke dosis competitie tijdens Axe Throwing

Je collega’s een succes gunnen is net zo goed onderdeel van een prettige samenwerking als het voeren van een respectvol gesprek. Uiteraard kan een beetje onderlinge competitie geen kwaad en daagt dat mensen juist uit. Kies je voor een bedrijfsuitje met teambuilding waarbij Axe Throwing op het programma staat, dan heb je al deze elementen in de activiteit verwerkt. De collega’s dagen elkaar tijdens het teambuilding bedrijfsuitje uit om de hoogste score te halen, waarbij ze elkaar kunnen helpen met aanwijzingen om de werptechniek te verbeteren. Laat medewerkers van verschillende afdelingen in groepsverband tegen elkaar strijden en bevorder op deze manier de onderlinge verstandhoudingen.

Een gezamenlijke uitdaging op Prison Island

Prison Island is een perfecte activiteit als het gaat om teambuilding voor een bedrijfsuitje. In groepen van maximaal vijf personen moeten de deelnemers raadsels oplossen, codes ontrafelen en ook de fysieke krachten worden op de proef gesteld. Alleen door samenwerking tijdens het teambuilding bedrijfsuitje kun je ontsnappen uit de cellen van Prison Island. Doordat alle medewerkers hun specialiteiten kunnen inzetten of hun capaciteiten kunnen tonen, is er voor iedere deelnemer een uitdaging en hebben de collega’s elkaar onderweg ook hard nodig. Niet alleen op het gebied van mentale inzet, maar ook qua fysieke inspanning.
Om de raadsels van Prison Island op te lossen, moet je je hoofd er goed bij kunnen houden. Voor het vieren van de goede afloop trakteer je je team op een lekker drankje, zoals bier, wijn of frisdrank. Vergeet niet om gemakkelijke kleding aan te trekken want dat is zeker geen overbodige luxe. Lees meer over dé Escape Room van Rotterdam.

Presteren onder druk in groepsverband in de Escape Room

De Black Box Escape Room heeft alle aspecten die je mag verwachten van een bedrijfsuitje met teambuilding. Binnen een vastgestelde tijd van 75 minuten moeten de medewerkers in teamverband een oplossing zoeken en uit de Escape Room ontsnappen. Door de tijdsdruk is het nog belangrijker om goed samen te werken, duidelijk te communiceren en het leiderschap van een ander te accepteren. Daarnaast wordt ook de creativiteit van de deelnemers getest. Het team dat de puzzels binnen de tijd oplost, kan de Black Box opnieuw activeren en heeft dus de taak volbracht. Deze activiteit van het teambuilding bedrijfsuitje is ook zeer geschikt voor minder sportieve deelnemers. De Black Box kan deelnemers aan tot 24 personen. Dit maakt het dé Escape Room voor grote groepen!

De kunst van het luisteren tijdens een Djembé workshop

Een prettige samenwerking valt of staat misschien wel met goede communicatie. Daar is naar elkaar luisteren ook een belangrijk onderdeel van. Tijdens een workshop Djembé spelen als bedrijfsuitje met teambuilding, wordt hier ook aandacht aan besteed. Want behalve dat de deelnemers leren om het instrument te bespelen, leren ze ook om als groep een harmonieus geheel te vormen. De ontspannen activiteit is een muzikaal rustpunt tijdens het actieve programma. Ben je op zoek naar een andere invulling als afsluiting van de activiteiten dan kun je ook kiezen voor een workshop cocktails maken. Laat medewerkers van verschillende afdelingen als duo de instructies volgen om zo de lekkerste cocktail samen te stellen. Ook hierbij staat een goede samenwerking en het volgen van instructies centraal, bijvoorbeeld bij het afmeten van de ingrediënten voor de cocktail.

Vergaderruimtes

Tijdens de teambuilding voor bedrijven wil je een aantal dingen bereiken. De medewerkers leren elkaar bijvoorbeeld beter kennen. Dat is zeker belangrijk als je veel verschillende afdelingen hebt of als mensen thuiswerken. Doordat men elkaar niet vaak op de werkvloer tegenkomt, kan dat tot irritaties of onbegrip leiden. Misschien sta je op het punt een interne reorganisatie door te voeren, waarvan je alle medewerkers tijdens het bedrijfsuitje met teambuilding van op de hoogte wilt brengen. Of je wilt brainstormsessies houden over de toekomstige aanpak van de onderlinge samenwerking. Wat je redenen ook zijn voor de teambuilding, behalve de leuke activiteiten, staan er ook andere zaken op de agenda. Hiervoor heeft Fun Village een besloten vergaderruimte ter beschikking zodat je in alle privacy de belangrijke zaken met je medewerkers kunt bespreken.

Nieuwe inzichten met een teamcoach

Geef het teambuilding bedrijfsuitje extra diepte door tijdens de activiteiten in de Escape Room een coach in te schakelen die onder het spel je team observeert. Daarbij wordt gelet op hoe de mensen zich tijdens het spel profileren. Je kunt daarbij denken aan verschillende zaken, zoals het nemen van initiatief, interactief gedrag en samenwerking. Deze professionele mental coach zal de bevindingen evalueren en in een aparte presentatie toelichten. Op deze manier kun je analyseren waar aan gewerkt moet worden om bijvoorbeeld de onderlinge samenwerking tussen collega’s of bepaalde afdelingen te verbeteren.

Een volledig verzorgd bedrijfsuitje met teambuilding

Maak van de teambuildingsdag een complete ervaring. Begin de dag met een luxe lunch. Aansluitend staat de eerste activiteit op het programma, zoals Axe Throwing of de Escape Room. Daarna praat iedereen even bij onder het genot van een hapje en een drankje. Deel de teams opnieuw in en sluit de teambuildingsdag af met een workshop naar keuze. Dit kan het maken van cocktails zijn, maar ook een wijnproeverij.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat de mogelijkheden bij Fun Village zijn voor jouw bedrijfsuitje met teambuilding? Je kunt de activiteiten en combideals eenvoudig online reserveren. Maar als je vragen hebt, of speciale wensen, dan kun je ook met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo weet je zeker dat je altijd een teambuilding voor bedrijven krijgt die helemaal aansluit bij jouw doelen van deze dag.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje