Een supergezellig familie-uitje,
met heerlijk eten voor de hele familie!

Familieuitje met eten

Een onvergetelijk familie uitje met eten vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Wil je samen met je familie een leuk uitje beleven én lekker eten? Het kan bij Fun Village! Op onze locatie in Rotterdam vind je meerdere leuke en unieke activiteiten en workshops, zodat de hele familie een gezellige dag met elkaar kan beleven. Ontsnap bijvoorbeeld uit Prison Island, activeer de Black Box of gooi in de roos met een levensechte hakbijl. Zo heb je je (schoon)moeder nog nooit gezien!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te blijven eten, bijvoorbeeld met een gezellige borrel of een volledig diner. Voor een familie uitje met eten ben je bij Fun Village dus aan het juiste adres! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen over een familie uitje met eten bij Fun Village

Fantastisch leuke ervaring. De anderhalfuur speelrijd vloog om en wat een lol hebben we gehad. Aanrader. Het buffet na alle puzzels en behendigheidoefeningen was heerlijk en goed verzorgd. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk.
Guido Klaaysen Familie uitje met eten
We werden heel hartelijk ontvangen en vonden de spellen super leuk en uitdagend
Manja Thomas Familie uitje met eten

Heel gezellig en goed georganiseerd teamuitje gehad bij Funvillage Rotterdam. Wij allen hebben een gezellige middag gehad. Werden leuk ontvangen door het personeel, waarna uitgelegd werd wat op het programma stond. Prison island was erg leuk om te doen. Eten was heerlijk, goede catering met genoeg keuze. Wij komen er zeker een keer terug, als team of individueel.

Jennifer Dobber Uitje met eten

Heerlijk eten voor de hele familie

Na zo’n geweldig familie uitje hebben jullie vast en zeker honger. Daarom bieden wij meerdere opties en voor ieder wat wils. In onze sfeervolle “huiskamer” worden jullie voorzien van heerlijk eten en drinken.

Na de vele inspanningen van de dag is het tijd om de maag te vullen. Het is moeilijk kiezen uit het brede assortiment aan hapjes, de kleine en grote buffetten en de walking diner gerechten. Of je nu houdt van de Oosterse keuken, een trendy keuken of gewoon een ouderwetse stamppot; bij Fun Village vind je het allemaal. Zo gaat iedereen na het familie uitje met een volle buik terug naar huis.

Al die inspanning zal jullie ook dorstig hebben gemaakt. Daarom ontbreekt jullie niets aan de lekkerste vloeibare versnaperingen. Zo zijn de koelkasten gevuld met koude drankjes als frisdrank en (alcoholvrij) bier en de lekkerste wijnen. Groepen vanaf 20 personen kunnen gebruik maken van het all-in drankenarrangement.

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft een familie uitje met eten? Lees alles over ons aanbod Hapje & Drankje

Unieke activiteiten voor een onvergetelijk familie uitje met eten

Kies één of meer van onze activiteiten en maak er een geweldige dag van!

Prison Island

Dit avontuurlijke teamspel is een escape room, maar dan nog véél meer dan dat! In een gevangenis met 24 cellen ga je met de hele familie uiteenlopende uitdagingen aan. Kraak de codes, los de raadsels op en ga fysiek tot het uiterste. Dit spel vereist een goed stel hersenen, een zekere kracht en een ongeëvenaarde behendigheid. De 24 cellen zijn stuk voor stuk spannend en uniek en hebben elk hun eigen opdrachten. Dit spel speel je in teams van 3 tot 5 personen en duurt 1, 1,5 of 2 uur. Lees meer over dé Escape Room in Rotterdam!

Black Box Escape Room

Heb je een grote familie? Dan is deze Escape Room perfect voor jullie. Het is de enige Escape Room in Nederland waar je met 24 personen tegelijkertijd kunt spelen. Tijdens een spannende 75 minuten lossen jullie in groep creatieve puzzels op die het nodige doorzettingsvermogen vereisen. Het goede nieuws is dat er in de Escape Room voor grote groepen geen intens fysieke inspanning nodig is en dat de kamer niet eng is. Zo kan je oma en je neefje vanaf 16 jaar zonder problemen meespelen.

Real Axe Throwing

Haal de oermens in je familie naar boven en gooi met een vlijmscherpe hakbijl naar het doel. Wie gooit in de roos? Dit blijkt altijd een verrassing, want het is moeilijker dan je denkt! Want kracht is minder belangrijk dan je denkt. Het doel van dit spel is om de hoogste score te halen. Ook als je nog nooit een bijl hebt vastgehouden, beleef je een boel plezier aan dit spel. Helaas kunnen je kleine neefjes nog niet meedoen, zij moeten wachten tot ze minstens 16 jaar zijn. Lees meer over Real Axe Throwing!

Onze workshops

Maak het familie uitje met eten compleet en combineer de activiteiten met onze workshops!

Gezellige workshops

Cocktailworkshop

Wil je graag leren hoe je de lekkerste cocktails zelf kunt maken? Boek dan de cocktailworkshop van Fun Village. Tijdens deze workshop werk je met dagverse producten, zoals appels, peren, blauwe bessen, limoen en verse kruiden. In een sfeervol kader leren we je alles over het vakmanschap achter het cocktail maken. Voor de familieleden die geen alcohol drinken, maken we een alcoholvrije cocktail. Na afloop heb je genoeg recepten op zak om je vrienden en collega's te verrassen.

Wijnproeverij

Lusten je familie en jij graag een wijntje? Dan is een wijnproeverij iets voor jullie! Nadat we je alles hebben verteld over wijngaarden en het productieproces van wijnen, is het tijd voor het echte werk. We geven je tips voor het serveren van wijn. Tijdens het proeven van meerdere wijnen leer je alles over het ruiken en walsen van wijn. Als laatste ontdek je hoe je spijs en wijn optimaal kunt combineren. Deze wijnproeverij is enkel geschikt voor familieleden die ouder zijn dan 18 jaar.

Djembé workshop

Families die van opzwepende ritmes, Afrikaanse klanken en uitbundig dansen houden, kunnen voor een Djembéworkshop kiezen. Het instrument, dat gemaakt wordt van een uitgeholde boomstam en een geitenvel, wordt door Afrikaanse stammen gebruikt om samen muziek te maken en de leeuwentroepen te verjagen. Ook jij kunt ontdekken hoe deze drum je in trance brengt en de drummer in jezelf naar boven brengt. Tijdens deze workshop leer je eerst de techniek van het drummen en daarna is het aan jou om op de Djembé te roffelen. Plezier gegarandeerd voor de hele familie, van jong tot oud.

Familie uitje met eten boeken

Ga voor een onvergetelijke dag voor de hele familie en vier jullie familie uitje bij Fun Village Rotterdam! Ervaar het zelf en ervaar samen oneindig veel plezier met onze unieke activiteiten, fantastische workshops en overheerlijk eten en drinken. Een garantie op succes voor de hele familie. Boek jullie familie uitje met eten nu!

Daarom kies je voor een familie uitje met eten bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd familie-uitje met eten. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje