Een supergezellig familie-uitje,
met heerlijk eten voor de hele familie!

Familieuitje met eten

Een onvergetelijk familie uitje met eten vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Wil je samen met je hele familie een leuke dag beleven en lekker eten? Kom dan langs bij Fun Village voor een familieuitje met eten. Bij Fun Village vind je meerdere leuke activiteiten, zodat de hele familie een gezellige dag met elkaar kan beleven. Zo kun je met de hele familie samenwerken om te ontsnappen uit de Black Box Escape Room of komt de oermens in jullie naar boven met Real Axe Throwing. Zo heb je je (schoon)moeder nog nooit gezien!

Wil je graag je behendigheid tonen in een actiespel? Kies dan voor een ontsnapping uit Prison Island. Combineer deze activiteiten met een cocktailworkshop, een wijnproeverij of een Djembéworkshop. De dag kunnen jullie afsluiten met een heerlijk hapje en drankje voor het leukste familieuitje in Rotterdam!

Black Box Escape Room

Heb je een grote familie? Dan is deze Escape Room perfect voor jullie. Het is de enige Escape Room in Nederland waar je met 24 personen tegelijkertijd kunt spelen. Tijdens een spannende 75 minuten lossen jullie in groep creatieve puzzels op die het nodige doorzettingsvermogen vereisen. Het goede nieuws is dat er in de Escape Room voor grote groepen geen intens fysieke inspanning nodig is en dat de kamer niet eng is. Zo kan je oma en je neefje vanaf 16 jaar zonder problemen meespelen.

Real Axe Throwing

Haal de oermens in je familie naar boven en gooi met een vlijmscherpe hakbijl naar het doel. Wie gooit in de roos? Dit blijkt altijd een verrassing, want het is moeilijker dan je denkt! Want kracht is minder belangrijk dan je denkt. Het doel van dit spel is om de hoogste score te halen. Ook als je nog nooit een bijl hebt vastgehouden, beleef je een boel plezier aan dit spel. Helaas kunnen je kleine neefjes nog niet meedoen, zij moeten wachten tot ze minstens 16 jaar zijn. Lees meer over Real Axe Throwing!

Prison Island

Dit avontuurlijke teamspel is een escape room, maar dan nog véél meer dan dat! In een gevangenis met 24 cellen ga je met de hele familie uiteenlopende uitdagingen aan. Kraak de codes, los de raadsels op en ga fysiek tot het uiterste. Dit spel vereist een goed stel hersenen, een zekere kracht en een ongeëvenaarde behendigheid. De 24 cellen zijn stuk voor stuk spannend en uniek en hebben elk hun eigen opdrachten. Dit spel speel je in teams van 3 tot 5 personen en duurt 1, 1,5 of 2 uur. Lees meer over dé Escape Room in Rotterdam!

Cocktailworkshop

Wil je graag leren hoe je de lekkerste cocktails zelf kunt maken? Boek dan de cocktailworkshop van Fun Village. Tijdens deze workshop werk je met dagverse producten, zoals appels, peren, blauwe bessen, limoen en verse kruiden. In een sfeervol kader leren we je alles over het vakmanschap achter het cocktail maken. Voor de familieleden die geen alcohol drinken, maken we een alcoholvrije cocktail. Na afloop heb je genoeg recepten op zak om je vrienden en collega's te verrassen.

Wijnproeverij

Lusten je familie en jij graag een wijntje? Dan is een wijnproeverij iets voor jullie! Nadat we je alles hebben verteld over wijngaarden en het productieproces van wijnen, is het tijd voor het echte werk. We geven je tips voor het serveren van wijn. Tijdens het proeven van meerdere wijnen leer je alles over het ruiken en walsen van wijn. Als laatste ontdek je hoe je spijs en wijn optimaal kunt combineren. Deze wijnproeverij is enkel geschikt voor familieleden die ouder zijn dan 18 jaar.

Djembéworkshop

Families die van opzwepende ritmes, Afrikaanse klanken en uitbundig dansen houden, kunnen voor een Djembéworkshop kiezen. Het instrument, dat gemaakt wordt van een uitgeholde boomstam en een geitenvel, wordt door Afrikaanse stammen gebruikt om samen muziek te maken en de leeuwentroepen te verjagen. Ook jij kunt ontdekken hoe deze drum je in trance brengt en de drummer in jezelf naar boven brengt. Tijdens deze workshop leer je eerst de techniek van het drummen en daarna is het aan jou om op de Djembé te roffelen. Plezier gegarandeerd voor de hele familie, van jong tot oud.

Hapjes en drankjes

Een familieuitje in Rotterdam met eten sluit je - uiteraard - af met een hapje en een drankje. In de huiskamer van Fun Village vind je alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen drinken en eten. Aan de bar worden de lekkerste drankjes geserveerd. Gaande van wijn, over frisdrank tot zelfs alcoholvrij bier, iedere dorst wordt hier gegarandeerd gelest.

Na de vele inspanningen van de dag is het tijd om de maag te vullen. Het is moeilijk kiezen uit het brede assortiment aan hapjes, de kleine en grote buffetten en de walking diner gerechten. Of je nu houdt van de Oosterse keuken, een trendy keuken of gewoon een ouderwetse stamppot; bij Fun Village vind je het allemaal. Zo gaat iedereen met een volle buik terug naar huis na een heerlijk familieuitje met eten.

Daarom kies je voor een familie uitje met eten bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd familie-uitje met eten. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje