Een supergezellig, sportief familie-uitje,
je beleeft het bij Fun Village Rotterdam!

Sportief familie uitje

Een sportief familie-uitje vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Een sportief familieuitje in Rotterdam

Staat het jaarlijkse familieuitje weer voor de deur? Of wil je gewoon een keer met je familie sportief bezig zijn? Boek jullie sportieve familie uitje bij Fun Village Rotterdam! Bij ons heb je namelijk de keuze uit drie verschillende activiteiten waar zowel je lichaam als geest een goede work-out krijgen. We hebben voor de hele familie iets unieks klaarstaan! Voor een uniek, sportief familieuitje hoef je dan ook niet verder te zoeken. Bij Fun Village ben je aan het juiste adres!

Wat anderen zeggen over een sportief familie uitje bij Fun Village

Fantastisch leuke ervaring. De anderhalfuur speelrijd vloog om en wat een lol hebben we gehad. Aanrader. Het buffet na alle puzzels en behendigheidoefeningen was heerlijk en goed verzorgd. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk.
Guido Klaaysen Sportief familie uitje
Super leuke locatie voor alle soorten uitjes😍 aanrader
Leonie Ciocodeica Sportief familie uitje
Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.
Fatos Khalfallah Sportief familie uitje
Was erg leuk om te doen. Vriendelijk personeel ook!
Josefien Dusseljee Sportief familie uitje

Unieke activiteiten voor een sportief familie-uitje

Onze activiteiten voor een geweldige dag voor de hele familie!

Sportieve familie uitjes

Wil jij met je familie een sportief familie uitje in Rotterdam boeken? Kom langs bij Fun Village! Voor de allerleukste en meest originele familie uitjes van Rotterdam.

Op onze locatie in Rotterdam bieden wij jullie fantastische activiteiten en geweldige workshops. Eventueel afsluitend met overheerlijk eten. Een van onze activiteiten is Real Axe Throwing, waarbij jullie met een levensechte hakbijl zoveel mogelijk punten proberen te gooien. Darten voor gevorderden. Wie gooit in de roos? 

Willen jullie liever in teamverband strijden? Boek dan de Black Box, een Escape Room zoals je die nog nooit eerder hebt gezien! Deze kun je namelijk met maar liefst 24 personen tegelijk doen. Dit vind je nergens anders in Nederland. Hierdoor is de Black Box dé Escape Room voor grote groepen. De ideale plek om met de hele familie tegelijk aan de slag te gaan, zodat je niet op elkaar hoeft te wachten.

Onze derde activiteit is Prison Island. Een geweldige activiteit. Je kunt het zien als een Escape Room Plus, want het is veel meer dan een Escape Room! Prison Island is daarmee de meest unieke Escape Room in Rotterdam

Voor het meest complete sportieve familie uitje, kunnen jullie de activiteiten combineren met onze workshops of gebruik maken van de combideals! We vertellen je hieronder graag meer over de mogelijkheden. 

Prison Island

Prison Island: met je groep ga je het eiland op om de geheimen te ontdekken die hier verborgen zijn. Hiervoor moet je in maar liefst 24 verschillende kamers allemaal verschillende opdrachten uitvoeren. Ga de cellen in, kraak codes, scoor punten en zorg dat je weer van het eiland kunt ontsnappen! De uitdagingen variëren van fysiek tot behendig en van nadenken tot snelheid. Zo kan iedereen meespelen en is er voor ieder wat wils! Klinkt dat als een mooie uitdaging of niet? Lees meer over dé Escape Room in Rotterdam.

Real Axe Throwing

Darten... Bowlen... Hartstikke leuk natuurlijk! Maar heb je al eens gehoord van bijlwerpen? Deze splinternieuwe rage is razendsnel komen overwaaien en is een unieke manier om het oermens in je naar boven te halen. Lekker smijten met een echte, scherpe bijl. In een doel dat een aantal meter verderop hangt. Leuk voor al je familieleden vanaf 18 jaar die willen laten zien dat ze goed kunnen mikken, maar ook dat ze de kracht hebben om die bijl hard in het doel te gooien. Een leuk evenement om tegen elkaar, maar ook met elkaar te doen. Ideaal ook om te combineren met een van onze andere activiteiten.

 

Black Box Escape Room

En dan hebben we nog onze unieke Escape room. Misschien heb je wel eens eerder een Escape Room gedaan, maar we kunnen je verzekeren dat je onze Escape Room voor grote groepen nog nooit hebt meegemaakt. Deze kun je namelijk doen met een groep van tot wel 24 personen! Zelfs als je dan ook met een grote groep mensen bent hoef je niet meer op elkaar te wachten en kun je echt met zijn allen de oplossingen proberen te vinden. Dit is een leuke, laagdrempelige Escape Room waar je jezelf niet fysiek voor in hoeft te spannen. Een mooie activiteit dan ook om te combineren met de sportieve uitdagingen die Prison Island en Real Axe Throwing je te bieden hebben.

 

En dat is nog niet alles

Heb jij je lekker met je familie uitgeleefd en wil je dan na afloop even bijkomen met een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk bij ons. We hebben allerlei lekkers voor je klaarstaan, waar het goed van genieten is als je jezelf net zo hebt ingespannen. Maar je kunt er ook voor kiezen om na afloop van de activiteit of activiteiten bij Fun Village met zijn allen aan tafel te gaan voor een lunch of diner. Je hebt hier bij groepen van meer dan 20 personen de keuze uit verschillende heerlijke buffetten. Ben je met minder dan 20 personen? Kies dan een van de heerlijke gerechten uit onze keuken. Je kan altijd even contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

Meer weten over onze unieke activiteiten

Wat we bij Fun Village Rotterdam te bieden hebben is met recht uniek te noemen. We denken niet dat jij in onze regio een andere plek gaat vinden waar zo'n bijzonder aanbod aan sportieve activiteiten te vinden is. Neem de uitgebreide informatie die wij hierover op deze website voor je klaar hebben staan eens door, of neem contact met ons op om je vragen te stellen.

We plannen graag samen met jou een sportieve dag voor je hele familie die jullie niet snel zullen vergeten. Je kunt daarbij kiezen voor een enkele activiteit, maar je mag natuurlijk ook altijd meerdere zaken met elkaar combineren. Zo kun je er een hele dag met je familie van maken, al dan niet met een heerlijke lunch of diner. Wij zorgen voor een sportief familie uitje waar iedereen zich helemaal bij uit kan leven.

Daarom kies je voor een sportief familie-uitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd familie-uitje met sportieve activiteiten

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje