Een supergezellig, sportief familie-uitje,
je beleeft het bij Fun Village Rotterdam!

Sportief familie uitje

Een sportief familie-uitje vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Een sportief familieuitje in Rotterdam

Staat het jaarlijkse familieuitje weer voor de deur? Of wil je gewoon een keer met je familie sportief bezig zijn? Dan nodigen we je van harte uit om hiervoor bij Fun Village in Rotterdam langs te komen. Bij ons heb je namelijk de keuze uit drie verschillende activiteiten waar zowel je lichaam als geest een goede work-out krijgen. We hebben voor de hele familie iets unieks klaarstaan! Voor een uniek, sportief familieuitje hoef je dan ook niet verder te zoeken.

Sportief aan de slag bij Fun Village

Wil jij met je familie een keer iets sportiefs doen en ben je hiervoor op zoek naar een sportief familieuitje in Rotterdam? Neem dan een kijkje bij wat we je bij Fun Village in Rotterdam allemaal te bieden hebben. Zo hebben wij een Escape Room zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Deze kun je namelijk met maar liefst 24 personen tegelijk doen. Hiermee is het de grootste escaperoom die je in Nederland kunt vinden. De ideale plek om met de hele familie tegelijk aan de slag te gaan, zodat je niet op elkaar hoeft te wachten. Lekker actief bezig zijn? Dan wacht ons Prison Island op je. Dit is een activiteit waarbij je door wel 22 verschillende kamers moet gaan, die allemaal hun eigen opdracht voor je klaar hebben staan. En dan hebben we nog Real Axe Throwing. Ja precies: lekker met bijlen smijten en zo het oermens in jezelf naar boven halen!

Prison Island

Prison Island: met je groep ga je het eiland op om de geheimen te ontdekken die hier verborgen zijn. Hiervoor moet je in maar liefst 24 verschillende kamers allemaal verschillende opdrachten uitvoeren. Ga de cellen in, kraak codes, scoor punten en zorg dat je weer van het eiland kunt ontsnappen! Hierbij moet je dan ook nog allerlei fysieke uitdagingen aangaan. Klinkt dat als een mooie uitdaging of niet? Lees meer over dé Escape Room in Rotterdam.

Real Axe Throwing

Darten... Bowlen... Allemaal heel leuk, maar hebben we dat nu niet vaak genoeg gedaan? Je bent op zoek naar iets dat hierop lijkt, maar dat zijn eigen unieke uitdaging is? Dan raden we je aan om eens de sfeerimpressie van ons Real Axe Throwing te bekijken? Dit is namelijk een unieke manier om het oermens in je naar boven te halen. Lekker smijten met een echte, scherpe bijl, in een doel dat een aantal meter verderop hangt. Leuk voor al je familieleden vanaf 18 jaar die willen laten zien dat ze goed kunnen mikken, maar ook dat ze de kracht hebben om die bijl hard in het doel te gooien. Een leuk evenement om tegen elkaar, maar ook met elkaar te doen. Ideaal ook om te combineren met een van onze andere activiteiten.

Escape Room Black Box

En dan hebben we nog onze unieke Escape room. Misschien heb je wel eens eerder een Escape Room gedaan, maar we kunnen je verzekeren dat je onze Escape Room voor grote groepen nog nooit hebt meegemaakt. Deze kun je namelijk doen met een groep van tot wel 24 personen! Zelfs als je dan ook met een grote groep mensen bent hoef je niet meer op elkaar te wachten en kun je echt met zijn allen de oplossingen proberen te vinden. Dit is een leuke, laagdrempelige Escape Room waar je jezelf niet fysiek voor in hoeft te spannen. Een mooie activiteit dan ook om te combineren met de sportieve uitdagingen die Prison Island en Real Axe Throwing je te bieden hebben.

En dat is nog niet alles

Heb jij je lekker met je familie uitgeleefd en wil je dan na afloop even bijkomen met een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk bij ons. We hebben allerhande lekkers voor je klaarstaan, waar het goed van genieten is als je jezelf net zo hebt ingespannen. Maar je kunt er ook voor kiezen om na afloop van de activiteit of activiteiten bij Fun Village met zijn allen aan tafel te gaan voor een lunch of diner. Je hebt hier bij groepen van meer dan 20 personen de keuze uit verschillende heerlijke buffetten. Ben je met minder dan 20 personen? Kies dan een van de heerlijke gerechten uit onze keuken. Je kan altijd even contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

Meer weten over onze unieke activiteiten

Wat we bij Fun Village Rotterdam te bieden hebben is met recht uniek te noemen. We denken niet dat jij in onze regio een andere plek gaat vinden waar zo'n bijzonder aanbod aan sportieve activiteiten te vinden is. Neem de uitgebreide informatie die wij hierover op deze website voor je klaar hebben staan eens door, of neem contact met ons op om je vragen te stellen. We plannen graag samen met jou een sportieve dag voor je hele familie die jullie niet snel zullen vergeten. Je kunt daarbij kiezen voor een enkele activiteit, maar je mag natuurlijk ook altijd meerdere zaken met elkaar combineren. Zo kun je er een hele dag met je familie van maken, al dan niet met een heerlijke lunch of diner. Wij zorgen voor een sportief familieuitje waar iedereen zich helemaal bij uit kan leven.

 

Daarom kies je voor een sportief familie-uitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd familie-uitje met sportieve activiteiten

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje