De leukste groepsuitjes,
beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Leuk groepsuitje

Een leuk groepsuitje beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Een leuk groepsuitje? Daarvoor moet je bij Fun Village Rotterdam zijn!

Een activiteit organiseren voor een groep is niet altijd even gemakkelijk. Zeker als de groep bestaat uit mensen van verschillende leeftijden, of met verschillende interesses, kan het een hele puzzel zijn om het iedereen naar de zin te maken. Toch is er een hele eenvoudige oplossing voor een leuk groepsuitje, waarbij je ook nog eens zeker weet dat iedereen zich prima zal vermaken.

Bij Fun Village Rotterdam kun je namelijk een programma boeken voor een onvergetelijk groepsuitje met leuke activiteiten die niet alleen gezonde spanning meebrengen, maar vooral heel veel plezier opleveren.

Wanneer kies je voor een groepsuitje bij Fun Village Rotterdam?

Eigenlijk maakt het niet uit waarom je met een groep iets leuks wilt gaan doen, want iedereen is welkom bij Fun Village Rotterdam. Dus of je nu voor je familie een ontspannen activiteit zoekt tijdens de familiedag, een originele manier zoekt om een vrijgezellenfeest te vieren of je verrast je collega’s met een uitdagend groepsuitje: bij Fun Village Rotterdam is het allemaal mogelijk! Kies voor een van onze verrassende arrangementen, met of zonder eten. Staat het arrangement naar wens er niet tussen? Vraag dan een arrangement op maat aan via de offerte pagina.

Ontdek je gezamenlijke kracht tijdens Axe Throwing

Ben je op zoek naar een activiteit waar je met een groep volwassenen (18+) aan mee kunt doen? Boek dan zonder problemen dit ontzettend leuke groepsuitje. Gooi de bijl in de roos en kijk of je rest van de deelnemers in je groep kunt verslaan. Real Axe Throwing behoort zonder twijfel tot de leukste groepsuitjes omdat het nog een hele kunst zal zijn om de meeste punten te verzamelen in het aantal beurten dat je tot je beschikking hebt. Uiteraard gaat het niet alleen om kracht, maar ook om het toepassen van de juiste techniek. Maak teams binnen de groep en ga onderling de competitie aan. Wie gaat er uiteindelijk met de eer naar huis?

Ga als groep de uitdaging aan op Prison Island

Houd je familie niet van stilzitten of ga je met de sportvereniging een dag op stap? Dan is Prison Island een leuk groepsuitje. Er zal zeker gewerkt moeten worden om uit de 24 cellen te ontsnappen. En dit kun je alleen tot een goed einde brengen als je niet alleen de obstakels fysiek overwint, maar bovendien de puzzels die je onderweg tegenkomt, op kunt lossen. Met een goede samenwerking bereik je de beste resultaten. Waarbij je niet moet vergeten dat het soms ook een race tegen de klok kan zijn. Prison Island is een spannende en uitdagende activiteit voor zowel kinderen als volwassenen met een actieve instelling.

Een groepsontsnapping uit de Escape Room

Zie je normaal gesproken je collega’s alleen maar in de wandelgangen? Of spreek je je teamgenoten alleen maar tijdens een voetbaltraining? In de Escape Room kun je elkaar eens van een andere kant leren kennen. En dat gaat sneller dan je denkt, want tijdens het oplossen van de vraagstukken in de Escape Room moet je er snel achter komen wie strategisch kan denken. En wie is goed in communiceren en wie heel creatief is? Combineer de sterke eigenschappen van de groepsleden en kraak de code van de Black Box. Het voordeel van de Escape Room is dat het hele gezelschap tegelijk aan dit leuke groepsuitje kan deelnemen. Dus zelfs als jullie met een team van twintig personen zijn, dan kan iedereen elkaar helpen bij deze uitdagende groepsontsnapping.

Kies voor een compleet verzorgd leuk groepsuitje

De leuke groepsuitjes van Fun Village Rotterdam bieden een gevarieerd programma, waarbij je ook verschillende keuzes hebt. Je kunt natuurlijk voor een van de losse activiteiten gaan, waarbij je na afloop onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig napraat en ervaringen uitwisselt.

Jullie kunnen ook kiezen voor een compleet verzorgd programma. Wat dacht je ervan om te beginnen met een gezellige ontvangst in onze huiskamer? Zeker als de deelnemers aan het leuke groepsuitje uit verschillende delen van het land komen, is dat een ideaal moment om even bij te praten. Tijdens de activiteiten is daar misschien wat minder tijd voor. Vermaak je dan anderhalf uur actief op Prison Island en leef je daarna uit in de Escape Room. Of kijk voor een van onze andere combideals voor een leuk groepsuitje. Ook na afloop kan de inwendige mens uiteraard verstrekt worden met een biertje of een glas wijn.

Organiseer een groepsuitje op maat

Met de vele mogelijkheden van Fun Village Rotterdam voor het leukste groepsuitje, is het ongetwijfeld lastig kiezen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de workshops die je eveneens bij Fun Village Rotterdam kunt volgen. Leer Djembé spelen, ontdek hoe je de lekkerste cocktails kunt maken of laat je smaakpapillen tot leven komen tijdens de wijnproeverij. Ook de workshops kunnen gecombineerd worden met de verschillende andere activiteiten die Fun Village Rotterdam te bieden heeft.

Voor een programma op maat kun je contact met ons opnemen. Wij denken met je mee over de invulling van de dag, zodat je een leuke mix hebt van spanning en plezier dat past bij de groep waarmee je komt. We hebben drankjes en hapjes uit eigen keuken op het menu staan, waarbij je kunt kiezen uit een buffet of een walking diner als afsluiting van het leuke groepsuitje. Weet je zelf al hoe je de dag in wilt vullen, reserveer dan direct online. Je kunt ook eerst naar de verschillende mogelijkheden informeren. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij helpen je graag met het organiseren van het leukste groepsuitje.

Daarom kies je voor een leuk groepsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd groepsuitje. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje