Kom dichter bij elkaar met onze teambuilding activiteiten 

Teambuilding activiteiten in Rotterdam

Goed voor de teamspirit!

Even een boost nodig binnen het team? De teamspirit naar een hoger niveau brengen of gewoon een leuke teambuilding sessie met collega's? Dan hebben wij daar de perfecte activiteiten voor bedacht. Laagdrempelig, dus toegankelijk voor iedereen.

Escape room

Vooral onze Black Box is uitermate geschikt voor een goede teambuilding sessie, want met maar liefst plek voor 24 personen is het dé Escape Room voor grote groepen. Met elkaar los je puzzels op en probeer je de snelste tijd neer te zetten om uit de kamer te ontsnappen. Samenwerking, doorzettingsvermogen en vooral goed communiceren staan hierbij centraal. Perfect om een (nieuw) team beter te leren kennen of je huidige collega's uit te dagen om tot het uiterste te gaan.

De Black Box is goed te combineren met onze overige activiteiten Prison Island of Real Axe Throwing.

Naast onze activiteiten bieden we ook workshops aan die perfect aansluiten op een waardevolle teambuilding middag. Leuke, inspirerende en veelzijdige workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Onderaan deze pagina vind je een overzicht hiervan. 

Graag een teambuilding middag doen in combinatie met een teamcoach? Ook dat is mogelijk! Informeer per mail of telefoon naar de mogelijkheden. 

Onze activiteiten zijn ook perfect te combineren met leuke workshops zoals een wijnproeverij, cocktail workshop of djembe workshop. Mail of bel ons om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Ontdek daarnaast onze heerlijke Hapje & drankje. Deze kunnen we vooraf, tijdens of achteraf serveren. 

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan teambuilding! Bekijk ook ons aanbod voor bedrijfsuitjes, familieuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, teamuitjes of andere uitjes, zoals de leukste Escape Room van Rotterdam!

Super leuke workshops als aanvulling op onze activiteiten 

Graag een combinatie van onze activiteiten met een van de onderstaande workshops? Laat het ons weten per mail of telefoon! 

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje