Een sportief teamuitje,
beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Sportief teamuitje

Een sportief teamuitje beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Haal je sportieve kant naar boven tijdens een sportief bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een teamuitje waar je niet alleen met het hele team een leuke dag beleefd, maar ook nog eens sportief bezig bent? Boek dan een van de sportieve teamuitjes van Fun Village. Er zijn diverse activiteiten, van verschillende sportieve niveaus. Zo kun je iedere deelnemer iets bieden, terwijl je toch als een team een dagje uit bent.

Sportief tijdens Axe Throwing

Met Axe Throwing ben je in beweging, maar er is ook ruimte om even te ontspannen met een glaasje frisdrank of een kop koffie. Axe Throwing wordt als een sport gezien en je kunt het als team natuurlijk zo uitdagend maken als je zelf wilt. Laat je de deelnemers bij iedere werpbeurt hun eigen prestaties verbeteren of moeten teams het tegen elkaar opnemen tijdens een wedstrijdje? Zeker is dat het een hele uitdaging wordt om de techniek van Axe Throwing onder de knie te krijgen tijdens het sportief uitje met het team.

Ontdek het geheim van Prison Island

De echte sportieve uitdaging vind je tijdens het teamuitje op Prison Island. In deze activiteit komt namelijk alles samen wat je van een sportief uitje met je team mag verwachten. Want behalve dat je tijdens de ontsnapping uit de cellen van Prison Island een hoop plezier hebt, moet er ook hard gewerkt worden. Trek daarom je sportieve kleding aan en dompel je onder in het avontuur. Het oplossen van de raadsels vraagt geestelijke inspanning. Maar onthoud bovendien dat er ook krachtsinspanning en snelheid noodzakelijk is om het spel tot een goed einde te brengen! En vergeet je teamgenoten onderweg niet. Je zult ze op bepaalde momenten hard nodig hebben om samen van Prison Island te ontkomen. Lees meer over de Escape Room van Rotterdam.

Mentale activiteit Escape Room

Niet iedereen is even sportief aangelegd en ook daar hebben we bij Fun Village rekening mee gehouden. Want als je niet sterk bent, moet je slim zijn. En dat komt goed van pas bij de Escape Room. Deze activiteit speel je in teamverband tot en met 24 personen. Je bevindt je in een ruimte waar de Black Box staat. Alleen als je als team de codes van de Box weten te achterhalen, kun je deze Black Box opnieuw activeren. Hierbij moeten alle zeilen bijgezet worden en draagt dus ook ieder teamlid van het sportieve teamuitje zijn steentje bij. Want waar de een heel creatief is in het verzinnen van oplossingen, zal de ander ook op lastige momenten weten door te zetten. Het werken als team staat dan ook voorop bij de Escape Room. Daarom valt deze activiteit zeker onder de sportieve teamuitjes.

Na activiteit komt ontspanning

Tijdens het sportief uitje met je team is het natuurlijk ook belangrijk dat je een moment van rust hebt. Dan maak je een praatje met elkaar en kun je de ervaringen met elkaar delen. De Huiskamer van Fun Village is daar speciaal voor ingericht. Heb je nog een activiteit als Axe Throwing of Prison Island op het programma staan? Houd er dan rekening mee dat er geen alcohol voorafgaand aan deze activiteiten geserveerd wordt. En ook niet tussendoor. Maar als je alle opdrachten tot een goed einde hebt gebracht, is een lekker glas koud bier of een witte wijn zeker voor de liefhebbers in de Huiskamer beschikbaar. Om op volle kracht aan de verschillende activiteiten mee te doen, kun je bovendien vooraf met het hele team van een uitgebreide lunch genieten. Of je reserveert een diner na afloop van het programma bij Fun Village.

Boek een workshop voor een compleet sportief teamuitje

Alle activiteiten die je bij Fun Village kunt boeken voor een sportief uitje met je team hebben een paar vaste ingrediënten. Het is leuk en spannend, het bevordert de onderlinge samenwerking en je komt dingen tegen die je nog niet eerder hebt gedaan. De workshops die Fun Village biedt, hebben dan misschien niet meteen een sportief element. Maar ze bieden net zo goed een bepaalde uitdaging aan de deelnemers. Kies bijvoorbeeld voor de workshop cocktail maken. Behalve dat je meer te weten komt over de geschiedenis van dit populaire drankje, krijg je daarnaast de kans om zelf aan de slag te gaan en van verschillende ingrediënten drie drankjes te maken, waarvan een zonder alcohol. Bij de workshop wijn proeven kom je alles te weten over wijnstreken, druivensoorten en natuurlijk krijg je daarbij de gelegenheid om wijn te proeven. Vanaf vandaag heeft wijn geen geheimen meer voor je. Zeker niet omdat je als extraatje nog een interessante film te zien krijg tijdens dit onderdeel van het sportief teamuitje.

Tot slot is er nog een muzikale noot in het programma. Dat ervaar je tijdens de workshop Djembé spelen. De Djembé muzikant leert je de fijne kneepjes om het instrument te bespelen en aan het eind van de workshop worden de inspanningen beloond als het hele team samen op de Djembé speelt. Alle workshops duren ongeveer 75 minuten en je krijgt op een leuke en duidelijke manier tekst en uitleg van ervaren sommeliers bij de wijnproeverij, een professionele master bij de workshop cocktails maken en muzikale ondersteuning van een enthousiaste Djembé muzikant.

Plan een sportief teamuitje bij Fun Village

Bij Fun Village is er genoeg te vinden om een leuk en uitdagend sportief uitje met je team te hebben. Het voordeel is bovendien dat je niet van het weer afhankelijk bent, omdat alle activiteiten binnen plaatsvinden. Daarnaast hoef je niet ver weg om tijdens of na het geboekte programma iets te drinken en te eten. Kijk online naar de losse activiteiten of boek een van de combideals. Voor sportieve teamuitjes op maat kun je ook contact met ons opnemen. Zo krijg je een programma voor een sportief teamuitje dat helemaal op jouw team is afgestemd.

 

Daarom kies je voor een sportief teamuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd sportief teamuitje. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje