Een actief vrijgezellenfeest beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Actief vrijgezellenfeest

Actieve en sportieve activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! 

De perfecte plek voor een actief vrijgezellenfeest

Wil je een actief vrijgezellenfeest organiseren? Je beleeft het bij Fun Village Rotterdam! Wij zorgen ervoor dat de hele groep 100% plezier heeft op deze speciale dag. Wij bieden verschillende sportieve activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest. Voor elke leeftijd is er een passende activiteit. Daarnaast zijn de activiteiten geschikt voor zowel vrijgezellenfeesten voor mannen als voor vrouwen.

Bij Fun Village bieden wij het perfecte actieve uitje voor een vrijgezellenfeest. We bieden niet de standaard activiteiten die je gewend bent met een vrijgezellenfeest, maar echt iets unieks. Waar je bij een vrijgezellenfeest meestal gewend bent om te paintballen te drinken en gezellig te dineren, voegen wij er meer spanning aan toevoegen. Meer actie, zodat jij een onvergetelijke dag hebt. Bij Fun Village organiseren wij daarom voor jou de beste actieve vrijgezellenfeesten in Rotterdam.

Een vrijgezellenfeest heeft natuurlijk voor iedereen een andere betekenis. Daarom hebben wij verschillende activiteiten op de planning staan, zodat er altijd iets naar jouw smaak tussen zit. Ga jij tijdens het vrijgezellenfeest voor actieve en sportieve activiteiten? Laat jij vooral je hersens kraken of beheers jij technieken die anderen niet bezitten? Lees snel verder om de opties te bekijken!

Daarom kies je voor een actief vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd vrijgezellenfeest. Invulling en catering kan volledig op maat.

Real Axe Throwing

Een van de activiteiten die je bij ons kunt boeken voor een actief vrijgezellenfeest is Real Axe Throwing. Met deze activiteit probeer je zo hard mogelijk met een bijl te gooien. Maar vergeet natuurlijk niet om goed te mikken, want techniek is nog belangrijker! 

Bij Real Axe Throwing draait het om techniek, samenwerken en gezelligheid. Je kunt het zien als darten, maar dan anders! Bovendien staat plezier altijd centraal. Deze activiteit is voor 18 jaar en ouder en perfect voor een actief of sportief vrijgezellenfeest.

Onze "Axepert" praat jou bij over de technieken die je nodig hebt om een bijl goed en veilig te gooien. Vervolgens begint het echte werk en mag jij met jouw bijl richten op de roos. Wie haalt de hoogste score?

Mocht het competitieve element even te veel worden in de groep, dan is er ruimschoots de tijd om even weer op adem te komen en voor de nodige gezelligheid. Zo kun je voor, tijdens of na het bijlgooien genieten van een hapje en een drankje. Is de honger dan nog niet gestild? Dan is er ook de mogelijkheid tot een lunch of diner.

 

Prison Island

Prison Island is de perfecte activiteit voor een actief vrijgezellenfeest. In teams van 3 tot 5 personen gaan jullie cellen in waar jullie proberen te ontsnappen. Hoe je kunt ontsnappen verschilt. Voor de ene cel heb je kracht nodig of moet je snel zijn en voor de andere cel moet je slim zijn of een goede techniek beheersen. Zo is er voor ieder wat wils en kan echt iedereen meespelen! Je hebt vast wel eens een escape room gespeeld. Prison Island lijkt hier op, maar het is veel meer dan een Escape Room alleen!

Een absoluut vereiste om uit Prison Island te kunnen ontsnappen is teamwork. De game bestaat uit een gevangenis met meerdere cellen. Door middel van samenwerking moet je fysieke uitdagingen aangaan, raadsels oplossen en codes kraken. De ideale mix voor jouw team is slim, sterk en soms super snel.

Prison Island is te spelen vanaf 9 jaar. In totaal bestaat Prison Island uit 24 cellen. Met teams van 3 tot 5 personen ontdek je in 1 tot 2 uur alle cellen en probleer je zoveel mogelijk punten te scoren. Doordat je in teams tegen elkaar strijdt, zorgt dit voor onderlinge competitie. Dat maakt het ontzettend leuk om te doen met een vrijgezellenfeest! 

Ook bij deze activiteit is het mogelijk om je honger te stillen door middel van een hapje of drankje voor, tijdens of na het vrijgezellenfeest. Prison Island is erg goed te combineren met Real Axe Throwing of Escape Team voor een goede opvulling van een actief vrijgezellenfeest in Rotterdam. Wacht niet langer en boek snel jullie tickets voor dé Escape Room van Rotterdam!

 

Escape Team

Willen jullie tijdens het actieve vrijgezellenfeest graag de verbinding voelen? Dan is Black Box, de Escape Room voor grote groepen, de juiste keuze! Waar Prison Island kleine teams vereist, kun je bij Black Box met een groep van maximaal 24 personen spelen. Black Box is speciaal ontworpen voor een grote groep en het is de enige escape room in Nederland waar je met zo’n grote groep tegelijk kan spelen. De Black Box is daarnaast laagdrempelig en daardoor voor iedereen geschikt. Een mooie activiteit dus als je een grote groep wilt betrekken bij een actief vrijgezellenfeest.

Black Box is een Escape Room. Het doel is dus dat jullie groep uit de kamer weet te ontspannen. Je hoeft je geen zorgen te maken, deze Escape Room is absoluut niet eng. Daarnaast hoef je ook geen fysieke inspanningen te verrichten. Wat wel vereist is, is een boel teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen. Ook is het niet erg als je een beetje outside the (black) box kunt denken.

Opgesloten zitten in een kamer maakt natuurlijk hongerig. En het brein heeft zijn voeding ook nodig. Daarom is bij de Black Box de mogelijkheid om een borrel en bites te bestellen of een diner naar keuze.

 

Wij verzorgen graag een onvergetelijk feestje!

Fun Village staat garant voor een actieve en onvergetelijke dag. Of je je hersens laat kraken of juist fysiek te werk wilt gaan, voor iedereen is er een passende activiteit. Daarnaast is het mogelijk om meerdere activiteiten te combineren of extra opties zoals een borrel en bite bij te boeken. Wil je meer weten over de activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje