Een actief vrijgezellenfeest beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Actieve vrijgezellenfeesten

Actieve activiteiten een onvergetelijk vrijgezellenfeest! 

De perfecte plek voor een actief vrijgezellenfeest

Actieve vrijgezellenfeesten beleef je bij Fun Village Rotterdam! Wij zorgen ervoor dat jij 100% plezier hebt op deze speciale dag. Wij bieden verschillende activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest. Voor elke leeftijd is er een passende activiteit. Daarnaast zijn de activiteiten geschikt voor zowel vrijgezellenfeesten voor mannen als voor vrouwen.

Bij Fun Village zijn wij lang op zoek geweest naar de perfecte bezigheid voor een origineel vrijgezellenfeest. Waar een vrijgezellenfeest veelal neerkomt op stappen, drinken of een gezellig diner, willen wij er meer spanning aan toevoegen. Meer actie, zodat jij een onvergetelijke dag hebt. Bij Fun Village organiseren wij daarom voor jou de beste actieve vrijgezellenfeesten in Rotterdam.

Een leuk vrijgezellenfeest heeft natuurlijk voor iedereen een andere betekenis. Daarom hebben wij verschillende activiteiten op de planning staan, zodat er altijd iets naar jouw smaak tussen zit. Ga jij tijdens het vrijgezellenfeest voor actief? Of laat jij vooral je hersens kraken? Lees snel verder om de opties te bekijken!

Real Axe Throwing

De eerste activiteit waar je bij Fun Village voor kunt kiezen, staat gegarandeerd voor een actief vrijgezellenfeest! Een bruiloft geeft vaak veel spanning, dus hoe heerlijk is het om dat van je af te kunnen gooien? Met Real Axe Throwing krijg je de mogelijkheid om zo hard mogelijk met een bijl te gooien. Maar vergeet natuurlijk niet om goed te mikken!

Bij Real Axe Throwing draait het om techniek, samenwerken, maar plezier staat altijd centraal. Deze activiteit voor 18 jaar en ouder is perfect voor een vrijgezellenfeest of familie-uitje. Een echte Axepert praat jou bij over de technieken die je nodig hebt om een bijl goed en veilig te gooien. Vervolgens begint het echte werk en mag jij met jouw bijl richten op de roos. Wie haalt de hoogste score?

Mocht het competitieve element even te veel worden in de groep, dan is er ruimschoots ruimte om even weer op adem te komen en voor de nodige gezelligheid. Zo kun je voor, tijdens of na het bijlgooien genieten van een hapje en een drankje. Is de honger dan nog niet gestild? Dan is er ook de mogelijkheid tot een lunch of diner.

Prison Island

Wil jij toch liever het bijltje neerleggen, dan zijn er andere opties voor jou voor het perfecte actieve vrijgezellenfeest. Als jij blijer wordt van mentale uitdaging, is Prison Island een goede keuze. Prison Island is veel meer dan een Escape Room alleen!

Een absoluut vereiste om uit Prison Island te kunnen ontsnappen is teamwork. De game bestaat uit een gevangenis met meerdere cellen. Door middel van samenwerking moet je fysieke uitdagingen aangaan, raadsels oplossen en codes kraken. De ideale mix voor jouw team is slim, sterk en soms super snel.

Prison Island is te spelen vanaf 9 jaar. Dit maakt het een goed familie uitje. In totaal bestaat Prison Island uit 24 cellen. Met teams van 3 tot 5 personen ontdek je in 1 tot 2 uur alle cellen. Ook bij deze game is het mogelijk om je honger te stillen door middel van een hapje of drankje voor, tijdens of na de game. De game is daarnaast ook erg goed te combineren met Real Axe Throwing of Escape Team voor een goede opvulling van een actief vrijgezellenfeest in Rotterdam. Wacht niet langer en boek snel jullie tickets voor dé Escape Room van Rotterdam!

Escape Team

Wil je tijdens jouw actieve vrijgezellenfeest graag de verbinding voelen? Dan is Black Box, de Escape Room voor grote groepen, de juiste keuze voor jou. Waar Prison Island kleine teams vereist, kun je bij Black Box met een groep van maximaal 24 personen spelen. Black Box is speciaal ontworpen voor een grote groep en het is de enige escape room in Nederland waar je met zo’n grote groep tegelijk kan spelen. De Black Box is daarnaast laagdrempelig en daardoor voor iedereen geschikt. Een mooie activiteit dus als je een grote groep wilt betrekken bij jouw actieve vrijgezellenfeest.

Black Box is een Escape Room. Het doel is dus dat jullie groep uit de kamer weet te ontspannen. Je hoeft je geen zorgen te maken, deze Escape Room is absoluut niet eng. Daarnaast hoef je ook geen fysieke inspanningen te verrichten. Wat wel vereist is, is een boel teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen. Ook is het niet erg als je een beetje outside the (black) box kunt denken.

Opgesloten zitten in een kamer maakt natuurlijk hongerig. En het brein heeft zijn voeding ook nodig. Daarom is bij de Black Box de mogelijkheid om een borrel en bites te bestellen of een diner naar keuze.

Wij verzorgen graag een onvergetelijk feestje!

Fun Village staat garant voor een actieve en onvergetelijke dag. Of je je hersens laat kraken of juist fysiek te werk wilt gaan, voor iedereen is er een passende activiteit. Daarnaast is het mogelijk om meerdere activiteiten te combineren of extra opties zoals een borrel en bite bij te boeken. Wil je meer weten over de activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarom kies je voor een actief vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd vrijgezellenfeest. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje