De leukste vrijgezellenfeest activiteiten beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Vrijgezellenfeest activiteiten

De leukste activiteiten een onvergetelijk vrijgezellenfeest! 

Fun Village, je ideale partner voor de leukste vrijgezellenfeest activiteiten in Rotterdam!

Gaat jouw beste vriend(in), broer of zus binnenkort het huwelijksbootje instappen? Dan kun je vast niet wachten op deze prachtige dag! Het huwelijk is een onvergetelijke dag, welke je voor altijd moet koesteren. Maar laten we vooral het vrijgezellenfeest niet vergeten. Want een vrijgezellenfeest is een must voor iedere man en vrouw, samen met hun familie, vrienden en kennissen.

Bij Fun Village zit je safe, want wij hebben allerlei vrijgezellenfeest activiteiten in de aanbieding. Maar laat ons toe om eerst een korte voorstelling van onszelf te geven. Fun Village is een nieuwe evenementenlocatie in Rotterdam, waarbij de focus ligt op plezier voor verschillende doelgroepen, waaronder hele leuke vrijgezellenfeesten! Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest voor vrouwen, vrijgezellenfeest voor mannen, vrijgezellenfeest voor familie, ... Dit speelt voor Fun Village geen rol, wij maken van iedere beleving/gekozen activiteit een origineel vrijgezellenfeest.

 

Daarom kies je voor vrijgezellenfeest activiteiten bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd vrijgezellenfeest. Invulling en catering kan volledig op maat.

Activiteiten voor vrijgezellenfeesten

Benieuwd naar de vrijgezellenfeest activiteiten bij Fun Village? We vertellen je er graag meer over!

  • Prison Island
  • Escape Team
  • Real Axe Throwing

Een combinatie van deze vrijgezellenfeest activiteiten is uiteraard mogelijk, in de vorm van een voordelige combideal. Zo kan je bijvoorbeeld proeven van de smaak om eerst uit Prison Island te ontsnappen, om nadien het beest in je los te laten tijdens Real Axe Throwing.

Prison Island

Deze activiteit is meteen de meest gekozen formule. Prison Island is een avontuurlijk teamspel voor jong en oud. Je zal uiteenlopende uitdagingen moeten aangaan, om te ontsnappen uit onze gevangenis met cellen. Een spel waar hersenen, spieren en (basis)conditie een rol speelt. Maar vooral een spel waar je je kan uitleven, om samen met je vrijgezellengroep de weg naar de uitgang te vinden.

Het is een real life game, opgebouwd met 24 cellen. Deze cellen zijn stuk voor stuk uniek. Net vanwege het unieke karakter ontstaat een spannende en spectaculaire gameplay. Je zal in teams van 3 tot 5 personen samen gebundeld worden. Je kan kiezen voor drie verschillende tijdspannes: 1, 1,5 of 2 uur.

Gezamenlijk codes kraken, raadsels snel oplossen en fysieke uitdagingen aangaan? Samen ontsnappen uit het opgebouwde cellencomplex, om nadien trots te zijn op hetgeen je in team gerealiseerd hebt. Prison Island geeft de garantie op een onvergetelijke dag. En laat dat nu net hetgeen zijn wat je de vrijgezel wil gunnen: een prachtige dag vol leuke originele herinneringen! En tussen ons gezegd en gezwegen: ontsnappen uit een gevangenis, dat doe je niet iedere dag hé? Wacht niet langer en boek snel jullie tickets voor dé Escape Room van Rotterdam.

 

Escape Team

Escape Team, de bewoording legt zichzelf uit. Probeer met een grote groep te ontspannen uit onze Black Box Escape Room. Deze Escape Room is speciaal gemaakt voor grote groepen en biedt plaats aan groepen tot wel 24 personen. Hierdoor is het de enige Escape Room voor grote groepen in Nederland, waar je met zulke grote aantallen tegelijkertijd een spel kan spelen. En ook dit spel vormt een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest!

Belangrijk om te melden is dat de Escape Room niet eng is, alsook laagdrempelig is op vlak van fysieke inspanningen. De Black Box Escape Room is dus voor iedereen geschikt. Waar moet je dan wel over beschikken, om uiteindelijk de weg naar buiten terug te vinden? Samen werken in groep, een goede communicatie met elkaar, doorzettingsvermogen en creatief nadenken vormen de vier grote pijlers om uiteindelijk succes te boeken.

"Thinking out of the box", een perfecte samenvatting om onze Black Box Escape Room te kraken. Het is vele groepen voor jullie al gelukt, waarbij de reviews na het spel toch altijd lovend en enthousiast waren. Een echte aanrader, waarbij spelplezier centraal staat.

 

Real Axe Throwing

Altijd al eens willen gooien met een bijl? Dat is één ding, maar kracht en mikken combineren tegelijkertijd is een ander ding. Deze vrijgezellenfeest activiteit is nieuw en uniek in Nederland, waarbij je minimum 18 jaar dient te zijn.

Wie aan bijlgooien denkt plaatst dit meteen gelijk met kracht. Uiteraard is dit voor een deel ook zo. Maar met kracht alleen kom je er niet. Je hebt een bepaalde techniek nodig, een techniek welke zonder problemen wordt voorgedaan door onze AxePerts! Door deze begeleiding wordt het voor vrouw en man makkelijker en toegankelijker om aan dit spel deel te nemen. Met de uiteindelijke bedoeling om de hoogte score te behalen en zo de overwinning in de wacht te slepen. Lees meer over Real Axe Throwing!

 

Memorabel vrijgezellenfeest

De hierboven uitgelegde activiteiten zijn een schot in de roos voor een actief vrijgezellenfeest. Het is natuurlijk ook iets origineler dan samen een biertje te gaan drinken of een kaartje te leggen. Net daarom wil Fun Village zich graag onderscheiden, om dergelijke spelconcepten aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

De activiteiten zijn steeds te combineren met een hapje en een drankje. Maar ook een uitgebreide lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Aarzel zeker niet om te informeren bij ons, wanneer het begint te kriebelen om uit onze gevangenis te ontsnappen (Prison Island), onze Black Box Escape Room te kraken of een aantal bijlen in de roos te gooien (Real Axe Throwing). We denken graag met je mee, om een ideale dagindeling voor het vrijgezellenfeest te organiseren.

Want Fun Village biedt een garantie op een memorabel vrijgezellenfeest, eentje waar je jaren nadien nog met veel plezier aan zal terug denken.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje