Het leukste en meest geslaagde vrijgezellenfeest voor vrouwen beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! 

Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest voor vrouwen op de planning staan met je vriendinnen en ben je nog op zoek naar een perfecte locatie om dit te organiseren? Kom langs bij Fun Village, dé evenementenlocatie in Rotterdam! Bij ons vind je verschillende, toffe activiteiten die perfect aansluiten op een gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen. Met een groot divers aanbod in activiteiten bieden wij meer dan voldoende mogelijkheden zodat iedereen een leuk uitje beleeft. Van het avontuurlijke Prison Island en de spannende Escape Room tot het sportieve Real Axe Throwing, bij Fun Village kan het allemaal. Zoals de naam het al doet voorspellen, zal iedereen veel Fun beleven!

 

Daarom kies je voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd vrijgezellenfeest. Invulling en catering kan volledig op maat.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Als je aan een vrijgezellenfeest voor vrouwen denkt, denk je misschien aan de standaard activiteiten: door de stad lopen en grappige opdrachten uitvoeren, veel foto's maken en de bruid to be een beetje voor gek zetten. Dat is natuurlijk ook erg leuk om te doen, maar er is nog zoveel meer mogelijk!

Vier het vrijgezellenfeest bij Fun Village voor avontuurlijke activiteiten die je als groep kunt doen. Onze activiteiten zijn origineel en uniek. Alle vrouwen zullen een gezellige dag beleven die nog lang als herinnering zal blijven bestaan! Het zijn activiteiten waarbij je hersenen flink aan het werk worden gezet, terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

 

Verschillende activiteiten bij Fun Village Rotterdam

Bij Fun Village Rotterdam vind je drie hoofdactiviteiten die je kunt boeken met een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Ook is het mogelijk om een combi-deal te maken waarbij je meerdere activiteiten met elkaar combineert. Gemiddeld duurt een activiteit tussen de 1 á 2 uur. Veel mensen kiezen ervoor om activiteiten met elkaar te combineren, zo heb je nét wat langer samen de tijd en ben je met een combi-deal voordeliger uit.

 

1. Real Axe Throwing

Voor de echte stoere vrouwen onder ons is Real Axe Throwing een waar genot om te ondernemen. Even alle stress eruit gooien door middel van de bijl naar het bord te werpen. De voldoening die je zal voelen wanneer jouw bijl het bord raakt is niet te omschrijven. Het is een unieke activiteit en levert hilarische momenten op. Heb je deze activiteit nog nooit eerder ondernomen? Geen zorgen. Er is te allen tijde een begeleider beschikbaar, een echte AxePert, die jou en je vriendinnen uitleg kan geven en kan begeleiden. Ook kun je deze activiteit combineren met een hapje, drankje of een lunch/diner na de activiteit om het uitje helemaal compleet te maken!

 

2. Escape Team

Zin om de hersens flink aan het werk te zetten, dan is de Escape Room echt iets voor jou. De Escape Room is een echte belevenis en je kunt deze doen tot een groep van maximaal 24 leden. Perfect voor jou en je vriendinnen. Het doel is om zo snel mogelijk de Black Box te activeren. Je krijgt hier 75 minuten de tijd voor en probeert om er samen zo snel mogelijk uit te komen. Wat tof aan deze activiteit is, is dat je echt samen moet werken. Veel verbintenis en samenwerken zorgt voor gezellige momenten en plezierige blijvende herinneringen.
Ook kun je deze activiteit combineren met een hapje, drankje of een lunch/diner na de activiteit. Lees meer over dé Escape Room voor grote groepen!

 

3. Prison Island

Prison Island is een leuke en actieve activiteit om te ondernemen tijdens een vrijgezellenfeest met vrouwen. Het is veel meer dan een alleen een escape room. Het is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen. Hier kraak je gezamenlijk codes, los je raadsels op en ga je fysieke uitdagingen aan. Soms moet je slim zijn, soms sterk & soms super snel.

Maar er is altijd maar een manier om te ontsnappen: dat doe je samen! Het is een activiteit waarbij je kracht combineert met slim zijn. Je moet hier goed samenwerken, want enkel samen kom je tot de oplossing. Er zijn in totaal 24 cellen beschikbaar en elke cel is nét iets anders. Je speelt deze Escape Room in Rotterdam in teams van 3-5. Deze teams worden in een cel geplaatst. Als je met een grotere groep gaat kun je dus ook onderling strijden en zien welke groep er als eerst uit de cel ontsnapt. De gemiddelde Prison Island duurt tussen de 1 en 2 uur.

 

Eten en drinken tijdens het vrijgezellenfeest

Natuurlijk worden er ook drankjes, snacks en eventueel volledige maaltijden voorzien tijdens het vrijgezellenfeest. De koelkasten zijn gevuld met verschillende dranken. Zowel alcoholische als non alcoholische dranken worden aangeboden. Wijn, frisdrank en bier staan allemaal op de kaart.
Qua hapjes kun je denken aan bittergarnituur, frietjes en saté. Deze kan je aanvullen met een lekkere frisse salade. Dit is mogelijk voor groepen tot 20 personen.

Kom je met een groep vanaf 20 personen dan zijn er meer mogelijkheden. Deze kun je vooraf bespreken. Van een saté buffet nog veel meer.

Contact

Al met al is er genoeg te doen bij Fun Village Rotterdam. Als je nog vragen hebt of specifieke wensen, laat het gerust weten. We kijken graag actief met je mee naar de mogelijkheden. Heb jij ook interesse en wil jij een vrijgezellenfeest tegemoet gaan die je nooit meer zult vergeten, neem dan snel contact met ons op.

Fun Village is de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam. Tot snel!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje