Het uitje van het jaar.
Dat je niet wilt missen! 

Zakelijke uitjes

Altijd een passend uitje 

Heb jij de 'fijne' taak om het zakelijke uitje te organiseren dit jaar? Wij snappen heel goed dat je daar niet altijd tijd voor hebt. Wij helpen je graag meedenken om ook voor jouw team een passend uitje te bedenken. Met meerdere activiteiten onder een dak is er voor ieder wat wils en kunnen we er altijd een onvergetelijke dag van maken.

Heb je vooral actieve collega's waar geen uitdaging te gek voor is? Dan is Prison Island Rotterdam of Real Axe Throwing helemaal wat voor jullie! Dit zijn allebei uitdagende activiteiten waar actie, doorzettingsvermogen maar vooral veel plezier hebben met elkaar centraal staan. Zijn je collega's iets minder actief, maar vinden ze het wel leuk om gezamenlijk een doel te bereiken? Dan is onze Black Box Escape Room perfect voor jullie. Teamwork, concentratie, communicatie en veel plezier hebben met elkaar staan hier centraal. Gaan jullie voor de snelste tijd? 

Kun je niet kiezen? Geen stress. Alle activiteiten zijn ook als combideal te boeken. Zo heb je het beste van twee werelden. Bekijk ons speciale aanbod uitjes voor bedrijven:

Graag een hapje en/of drankje vooraf of na afloop? Ook dat is mogelijk. Bekijk de mogelijkheden op onze 'hapje & drankje' pagina.

Unieke activiteiten voor een onvergetelijke dag

Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk ze via de slider! 

Black Box

Dé Escape Room voor grote groepen

Prison Island

Véél meer dan een Escape Room

Real Axe Throwing

Laat de viking in je los

Prison Golf

Hét nieuwe midgetgolfen

Super leuke workshops als aanvulling op onze activiteiten 

Graag een combinatie van onze activiteiten met een van de onderstaande workshops? Laat het ons weten per mail of telefoon! 

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje