EN

vergaderlocatie van Rotterdam,
Combineer met unieke activiteiten!

Vergaderen

Een unieke vergadersessie in combinatie met geweldige activiteiten!

Dé vergaderlocatie van Rotterdam

  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Combineer met geweldige activiteiten
  • Perfect voor creatieve sessies en nieuwe ideeën
  • Geschikt voor groepen van 15 t/m 75 personen
  • Heerlijk in combinatie met een luxe lunch uit eigen keuken

Zijn jullie op zoek naar nieuwe creativiteit binnen het bedrijf? Zoeken jullie nieuwe ideeën om het bedrijfsproces te verbeteren? Of zijn jullie gewoon op zoek naar een toffe locatie om de strategische sessie uit te voeren? Kom vergaderen bij Fun Village Rotterdam! 

Vergaderen bij Fun Village is verre van wat je gewend bent van een vergadering, want naast de sfeervolle vergaderruimtes kan het spelen van een van onze activiteiten natuurlijk niet ontbreken!

Hoe ziet een vergadersessie bij Fun Village eruit?

Jullie beginnen de dag met een warm welkom op onze locatie in Rotterdam. We ontvangen jullie graag met een kop koffie of thee en overheerlijke appeltaart met slagroom. De vergadering begint wanneer jullie willen.  Tijdens de vergadering kunnen jullie zelf onbeperkt koffie of thee bijschenken. Wij staan op stand-by als we iets voor jullie kunnen doen.

Zitten de hoofden "vol" en is het tijd voor pauze? Dan kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch uit eigen keuken inclusief fruitsappen. Daarnaast vind je bij Fun Village de perfecte ontspanning om een vergadering mee te combineren, een van onze geweldige activiteiten! Dat zijn:

Vergaderlocatie boeken

Vergaderen kan vermoeiend zijn. Je moet de hele tijd aan staan, luisteren en creatief nadenken. Een vergadersessie met activiteit bij Fun Village laadt iedereen weer helemaal op voor een fris vervolg van de vergadersessie. Boek nu jullie vergadersessie bij Fun Village, dé vergaderlocatie van Rotterdam! 

Daarom kies je voor een vergadersessie bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgde vergadersessie. De lekkerste hapjes en drankjes!

Wat anderen vinden van een vergadersessie bij Fun Village

Een uitstekende vergadersessie hier gehad. Prison Island was erg uitdagend! Tip: boek 90 min. dit is echt je geld waard. Wij hadden 60 minuten en dan gaat de tijd toch echt net te snel voorbij.

Real Axe Throwing is zeker een aanrader om met een bedrijfsuitje of vergadersessie te doen!

Ik kom hier zeker nog eens terug

Jeffrey de Bruijn Prison Island & Real Axe Throwing
Heel gezellig en goed georganiseerd teamuitje gehad bij Funvillage Rotterdam. Wij allen hebben een gezellige middag gehad. Werden leuk ontvangen door het personeel, waarna uitgelegd werd wat op het programma stond. Prison island was erg leuk om te doen. Eten was heerlijk, goede catering met genoeg keuze. Wij komen er zeker een keer terug, als team of individueel.
Jennifer Dobber Prison Island
Fantastisch leuke ervaring. De anderhalfuur speeltijd vloog om en wat een lol hebben we gehad. Aanrader. Perfect te combineren met een vergadersessie. Het buffet na alle puzzels en behendigheidoefeningen was heerlijk en goed verzorgd. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk.
Guido Klaaysen Prison Island

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje