vergaderlocatie van Rotterdam,
Combineer met unieke activiteiten!

Vergaderen

Een unieke vergadersessie in combinatie met geweldige activiteiten!

Dé vergaderlocatie van Rotterdam

  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Combineer met geweldige activiteiten
  • Perfect voor creatieve sessies en nieuwe ideeën
  • Geschikt voor groepen van 15 t/m 75 personen
  • Heerlijk in combinatie met een luxe lunch uit eigen keuken

Zijn jullie op zoek naar nieuwe creativiteit binnen het bedrijf? Zoeken jullie nieuwe ideeën om het bedrijfsproces te verbeteren? Of zijn jullie gewoon op zoek naar een toffe locatie om de strategische sessie uit te voeren? Kom vergaderen bij Fun Village Rotterdam! 

Vergaderen bij Fun Village is verre van wat je gewend bent van een vergadering, want naast de sfeervolle vergaderruimtes kan het spelen van een van onze activiteiten natuurlijk niet ontbreken!

Hoe ziet een vergadersessie bij Fun Village eruit?

Jullie beginnen de dag met een warm welkom op onze locatie in Rotterdam. We ontvangen jullie graag met een kop koffie of thee en overheerlijke appeltaart met slagroom. De vergadering begint wanneer jullie willen.  Tijdens de vergadering kunnen jullie zelf onbeperkt koffie of thee bijschenken. Wij staan op stand-by als we iets voor jullie kunnen doen.

Wij hebben meerdere zalen waar vergaderingen plaats kunnen vinden, op deze manier hebben we juiste zaal voor jou groepsgrote. 

Klik hier voor meer informatie over onze zalen

Zitten de hoofden "vol" en is het tijd voor pauze? Dan kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch uit eigen keuken inclusief fruitsappen.

Klik hier voor meer informatie over onze lunch

Daarnaast vind je bij Fun Village de perfecte ontspanning om een vergadering mee te combineren, een van onze geweldige activiteiten! Dat zijn:

Vergaderlocatie boeken

Vergaderen kan vermoeiend zijn. Je moet de hele tijd aan staan, luisteren en creatief nadenken. Een vergadersessie met activiteit bij Fun Village laadt iedereen weer helemaal op voor een fris vervolg van de vergadersessie. Boek nu jullie vergadersessie bij Fun Village, dé vergaderlocatie van Rotterdam! 

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje