EN

Top 5 leuke dingen om te doen met vrienden

Iets leuks doen met vrienden?

Wil je iets leuks doen met vrienden, maar weet je niet wat? Wij helpen je op weg met het vinden van de perfecte activiteit bij Fun Village Rotterdam! In dit blogbericht vertellen wij je 5 leuke ideeën om te doen met vrienden.

Hoeveel personen?

Allereerst is het goed om te bepalen met hoeveel personen je iets leuks wilt doen, want de ene activiteit is perfect voor stellen en de ander juist voor grotere groepen. Ben je op zoek naar leuke dingen om te doen met je vriendin? Dan moet je zeker Prison Golf proberen. Of ben je juist op zoek naar vriendengroepactiviteiten? Dan is de Black Box Escape Room meer geschikt. We vertellen je er graag meer over!

Idee 1: Prison Golf

Maak kennis met de avontuurlijkste midgetgolfbaan van Rotterdam: Prison Golf bij Fun Village! Deze unieke en nieuwe activiteit trekt het midgetgolfen zoals je het kent naar een compleet ander niveau. Het is een unieke ervaring waarbij je jezelf op een laagdrempelige manier de gevangenis uitslaat.

Prison Golf is te spelen in teams van 2 tot 5 personen, wat het perfect maakt voor dates of kleine groepen. Maar kom je met meer? Ook dan kan Prison Golf gespeeld worden, want je kunt op verschillende holes tegelijk beginnen.

Lees meer over dé midgetgolfbaan van Rotterdam!

Idee 2: Black Box Escape Room

Wil je een leuke activiteit doen met de gehele vriendengroep en ook nog een tegelijkertijd mét elkaar? Dan is de Black Box Escape Room de perfecte activiteit. Als enige Escape Room is Nederland kun je deze groepsactiviteit spelen in groepen van 7 tot 24 personen! De activiteit is hier speciaal voor ingericht, dus geen zorgen dat sommige personen niets te doen zullen hebben.

Het is een laagdrempelige groepsactiviteit waar teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen essentieel zijn. Hierdoor is de activiteit erg populair voor teambuilding. Bovendien is de Black Box niet eng en hoef je geen intens fysieke inspanningen te verrichten, dus echt iedereen kan meespelen.

Lees meer over dé Escape Room voor grote groepen!

Idee 3: Prison Island

Al ben je op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Rotterdam, dan mag Prison Island zeker niet ontbreken aan je lijstje om te overwegen. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren door te ontsnappen uit gevangeniscellen. In iedere cel kun je punten scoren. Hoe sneller je ontsnapt, hoe meer punten! Er zijn 24 cellen om uit te ontsnappen. Je kunt het vergelijken met 24 mini Escape Rooms, maar Prison Island is zó veel meer dan een Escape Room. Daar kunnen we je alles over vertellen, maar je moet het ervaren om te zien!

Prison Island is echt de perfecte groepsactiviteit voor als je iets leuks wilt doen met je vriend(in) of vriendengroep. Je speelt namelijk in teams van 2 tot 5 personen en in totaal is de activiteit te spelen tot wel 78 personen.

Lees meer over dé Escape Room van Rotterdam!

Idee 4: Real Axe Throwing

Darten kennen we allemaal, maar Real Axe Throwing, dat is darten voor gevorderden! Want in plaats van kleine pijltjes, gooi je nu met levensechte hakbijlen op het bord om zo veel mogelijk punten te scoren. Gooi jij in de roos? Geloof ons, het is moeilijker dan je denkt! Techniek is belangrijker dan kracht.

Real Axe Throwing is te spelen vanaf 18 jaar en tot wel 30 personen.

Lees meer over Real Axe Throwing!

Idee 5: Workshops

Naast onze unieke activiteiten, bieden we ook workshops aan. Bijvoorbeeld djembé spelen. Wie van de vriendengroep heeft het meeste ritme?

Of de workshop cocktails maken. Word een echte cocktail master! Wie maakt de lekkerste mojito? Daar heb je iets aan voor de rest van je leven!

Nog iets leren waar je de rest van je leven wat aan hebt? Volg dan de workshop Plat Rotterdams, waarbij je van Roel Pot echt Rotterdams leert praten. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd. Of nou, laat Roel het maar niet horen, want hij neemt dit uiterst serieus!

Combideals

We hopen je met deze blog te hebben geholpen in het maken van een keuze voor leuke groepsactiviteiten met vrienden. Heb je toch nog keuzestress? Dat is ook wel begrijpelijk met zoveel unieke en hilarische groepsactiviteiten. Mocht je meerdere activiteiten willen boeken, bekijk dan onze combideals. Dat scheelt weer een paar knaken (zou Roel zeggen).

Ook een hapje eten?

Na afloop van het vriendenuitje zullen jij en je vrienden vast en zeker honger hebben. Daarom bieden we ook overheerlijke catering voor de hele groep. Wil je hier meer over weten, bekijk dan onze pagina Hapjes en Drankjes.

Zien we jullie snel bij Fun Village?

We hopen jullie snel te mogen ontvangen bij Fun Village voor een onvergetelijke dag. Boek jullie tickets gemakkelijk online:

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje