Bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Het ultieme bedrijfsuitje vier je natuurlijk bij Fun Village Rotterdam! 

Iets leuks te vieren met collega's? Een vergadering met het team of gewoon een leuke dag met elkaar om de spirit te verbeteren? Dan is Fun Village dé locatie voor jullie. Bij ons vind je tal van unieke activiteiten voor een gezellige en inspirerende dag. 

Diverse activiteiten

Overdag vergaderen, tussendoor een heerlijke lunch en afsluiten met een waanzinnige leuke activiteit en een  gezellige borrel. Het is allemaal mogelijk bij Fun Village Rotterdam. Naast de activiteiten Black Box, Prison Island & Real Axe Throwing is onze locatie bij uitstek geschikt voor een dag vullend programma. Vergaderen, een bedrijfspresentatie, een sparring sessie met collega's. Een luxe lunch of brunch. Je collega's uitdagen om de hoogste scoren te behalen bij Prison Island. Ten slotte afsluiten met een Hapje & drankje op ons horecaplein. Zomaar een greep uit de diverse mogelijkheden bij Fun Village Rotterdam. Daarnaast is alles naar wens in te vullen en denken we graag mee om ook jullie uitje onvergetelijk te maken. 

Combi deals

Zou je graag meerdere activiteiten willen combineren? Ook dat is mogelijk met onze combideals. Kijk hiervoor op de pagina Combideals om een overzicht te krijgen van de combi pakketten die we aanbieden. Ook deze zijn uit te breiden met een Hapje & drankje.

Workshops

Naast onze huidige activiteiten bieden we ook nog te gekke workshops aan als aanvulling op een onvergetelijke dag. Een overzicht van deze workshops vind je verderop deze pagina. 

Offerte

Staan je wensen niet in onze brochure of zou je graag iets op maat willen aanvragen? Vraag dan een offerte aan onderaan deze pagina en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Tip! Ben je op zoek naar een speciaal soort bedrijfsuitje? Bekijk ons speciale aanbod voor het boeken van een actief bedrijfsuitje, een bijzonder bedrijfsuitje, een leuk bedrijfsuitje, een uniek bedrijfsuitje, teambuilding bedrijfsuitje, een sportief bedrijfsuitje of een spectaculair bedrijfsuitje!

Tip! Je kunt bij ons terecht voor veel meer dan bedrijfsuitjes! Bekijk ook ons aanbod voor familieuitjes, teambuilding, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of teamuitjes en boek snel jullie uitje, bijvoorbeeld de leukste Escape Room van Rotterdam!

Super leuke workshops als aanvulling op onze activiteiten 

Graag een combinatie van onze activiteiten met een van de onderstaande workshops? Laat het ons weten per mail of telefoon! 

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen? 

Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen

Vink 1 of meerdere opties aan

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje