Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een leuk bedrijfsuitje

Leuke bedrijfsuitjes

Perfect voor de team spirit!

De leukste bedrijfsuitjes beleef je bij Fun Village

Een leuk bedrijfsuitje boeken voor het hele bedrijf? Kom naar Fun Village! Met drie unieke activiteiten zorg je ervoor dat iedereen iets beleeft wat ze nog nooit eerder hebben gedaan. Hoe leuk is dat?!

Het kan soms lastig zijn een bedrijfsuitje te bedenken dat leuk is voor al je collega’s. En hoe groter het bedrijf, hoe moeilijker dat wordt. Want hoe meer mensen, hoe meer wensen! Bij Fun Village hebben we drie unieke activiteiten die ontzettend leuk zijn om te doen met het hele bedrijf of een afdeling. Wij kunnen ook grote groepen aan, dus ook grote bedrijven kunnen prima bij ons terecht. Zo kunnen jullie ook gebruik maken van onze combideals.

Een spannende activiteit

Bij Fun Village kun je een leuk bedrijfsuitje helemaal samenstellen zoals jij het wilt. Wil je een keer op een andere locatie vergaderen om nieuwe plannen door te nemen met het hele team? Reserveer dan een vergaderruimte bij Fun Village en profiteer van de gemoedelijke sfeer tijdens de besprekingen. Na de serieuze zaken is het tijd voor wat ontspanning. Ga de strijd aan met je collega’s en probeer de techniek van Axe Throwing onder de knie te krijgen. Boek je de Black Box Escape Room voor grote groepen, dan is het de uitdaging om de Black Box te ontgrendelen door met elkaar samen te werken. Wil je het helemaal sportief maken, dan is Prison Island ook een echte aanrader. Tijdens je tocht door de 24 cellen los je puzzels op en voer je opdrachten uit. Natuurlijk lukt dit niet zonder hulp van je collega’s...

De huiskamer van Fun Village

Tijdens het spel heb je al je aandacht nodig om de competitie van het Axe Throwing te winnen, te ontsnappen van Prison Island of om de raadsels van de Black Box in de Escape Room op te lossen. Maar als dat allemaal gelukt is, dan is het tijd voor een hapje en een drankje. Geef met het boeken van een leuk bedrijfsuitje aan of je aansluitend op de activiteit in onze huiskamer van een borrelhapje en een drankje wilt genieten. Dan zorgen wij dat het klaarstaat als jullie binnenkomen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten gekoelde dranken zoals bier, frisdrank, alcoholvrij bier en witte wijn. Rode wijn staat tevens op de kaart. Om het leuke bedrijfsuitje compleet te maken kun je ook gebruik maken van het buffet of aanschuiven voor een van de andere gerechten die wij in eigen keuken bereiden. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden.

Het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam boek je bij Fun Village

Wil je een leuk bedrijfsuitje boeken waarbij je niet hoeft na te denken wat er allemaal georganiseerd moet worden? Als je bij Fun Village voor een volledig programma kiest, is het bedrijfsuitje van het begin tot het einde voor je geregeld. Dat begint al met een huisgemaakte appeltaart of luxe, lekkere lunch, waarbij iedereen zich ontspannen op het avontuur kan voorbereiden. Vervolgens is het moment aangebroken om wat energie kwijt te raken tijdens de activiteiten. Je kiest hier voor Axe Throwing, Prison Island of de Escape Room. Maar ook een combinatie van de verschillende activiteiten is mogelijk. Dit kan in overleg worden samengesteld. Voor extra afwisseling in het programma biedt Fun Village ook nog gezellige workshops waarbij je leert op een Djembé te spelen of cocktails te maken. Voor de wijnliefhebbers bieden we een workshop wijnproeven. Een leuk bedrijfsuitje sluit je natuurlijk ook in stijl af met een drankje en een hapje of een walking dinner.

Boek direct online of vraag een offerte op maat

Een leuk bedrijfsuitje organiseren kost tijd, maar als je dat aan Fun Village overlaat,, heb je er zelf geen omkijken naar. En je bent verzekerd van een leuk en afwisselend programma, afgestemd op je wensen en budget. Kijk op onze website voor de activiteit die je voorkeur heeft en boek direct en eenvoudig online. Houd hierbij rekening met het aantal personen waarvoor je een leuk bedrijfsuitje wilt boeken.

Wil je een programma op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en een samenstelling van een leuk en uitdagend programma. Wil je meer weten over de gerechten die wij serveren, zowel bij de buffetten als bij het walking dinner? Wij laten je graag de inspiratiemap zien zodat je weet wat je kunt verwachten als je met je team bij Fun Village blijft eten. Uiteraard geven we je ook graag advies als je ideeën kunt gebruiken om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Aan de hand van de offerte die we je sturen, kun je dan de juiste keuzes maken voor een leuk bedrijfsuitje.

Daarom kies je voor een leuk bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje