Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een uniek bedrijfsuitje

Unieke bedrijfsuitjes

Perfect voor de team spirit!

Bij Fun Village ben je verzekerd van een uniek bedrijfsuitje

Wat maakt een bedrijfsuitje uniek? Als je de organisatie aan Fun Village overlaat, weet je zeker dat je iets bijzonders krijgt. Namelijk een combinatie van spel, uitdaging, gezelligheid, lekker eten en drinken en een hoop plezier. Ontdek ons veelzijdige assortiment en beleef de leukste dag tijdens een uniek bedrijfsuitje met je collega’s bij Fun Village.

Zoek in teamverband naar oplossingen in de Escape Room

Tijdens een uniek bedrijfsuitje kun je je collega’s van een andere kant leren kennen. En dat is zeker het geval als je het geheim van de Black Box moet ontdekken. Het unieke aan deze activiteit is dat het zo ruim opgezet is, dat je dit in een groep tot 24 personen kunt doen. Dit maakt de Black Box dé Escape Room voor grote groepen. De activiteit is heel toegankelijk. Natuurlijk moet iedereen zich wel volledig inzetten om de oplossing te vinden en de Black Box te ontgrendelen. Geef nog een extra dimensie aan deze activiteit door de teamcoach van Fun Village in te schakelen. Tijdens de 75 minuten dat de medewerkers hun creativiteit en vindingrijkheid op de puzzels loslaten, zal de teamcoach de deelnemers observeren. Hierbij wordt gelet op individuele inzet en ook bijvoorbeeld op de onderlinge manier van samenwerken. Na afloop geeft de teamcoach een presentatie waarin de bevindingen worden geanalyseerd. Zo krijgt dit onderdeel van het unieke bedrijfsuitje ook nog een teambuildingsmoment.

Ga de uitdaging aan met Axe Throwing

Een beetje onderlinge competitie kan geen kwaad. Zeker niet als het voor iedere deelnemer individueel ook nog eens een hele uitdaging is. Daarvan ben je bij Axe Throwing wel verzekerd. Het bijl werpen is geen alledaagse activiteit, dus het zal voor iedereen die dit tijdens het unieke bedrijfsuitje doet, een sport zijn om de techniek onder de knie te krijgen. Dat maakt het bedrijfsuitje natuurlijk heel erg origineel. Heb je eenmaal de juiste techniek en werpsnelheid te pakken, dan barst de strijd pas echt los. De collega, of het team, dat totaal het meest aantal punten haalt, wint deze leuke en spannende activiteit.

Maak gebruik van talenten van je collega’s op Prison Island

Ook op Prison Island maak je gebruik van je spierkracht om uit de cellen te ontsnappen. En in dit geval zul je niet alleen moeten vertrouwen op je eigen vaardigheden, maar ook op die van je collega’s. Dat maakt deze activiteit een uniek bedrijfsuitje. Motiveer elkaar bij het uitvoeren van de opdrachten en help de collega die ondersteuning heeft. De combinatie van spelinzicht, lichamelijke inspanning en snelheid zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring tijdens het bedrijfsuitje. Zeker als je team sportief is aangelegd, dan is Prison Island een echte aanrader voor jullie unieke bedrijfsuitje.

Ontdek de verschillende workshops van Fun Village

Fun Village biedt diverse workshops die je kunt boeken als onderdeel van een compleet programma tijdens een uniek bedrijfsuitje. Maar de 75 minuten durende workshops zijn ook heel geschikt om als losse activiteit te boeken. Per workshop is er ruimte tot 50 personen. Dus voor kleine tot middelgrote bedrijven is het een activiteit waar het hele team tegelijk aan deel kan nemen.

Wij bieden onder andere een workshop cocktails maken. Hierbij leer je niet alleen zelf hoe je alcoholhoudende of alcoholvrije cocktails moet bereiden. Je krijgt van de cocktail master ook nog eens uitleg over de achtergronden van de verschillende cocktails. Zo weet je voortaan precies wat het verhaal is achter jouw favoriete smaak. Voor de workshop wijn proeven geldt precies hetzelfde. De enthousiaste sommeliers laten je niet alleen kennismaken met unieke wijnen. Je krijgt bovendien interessante achtergrondinformatie over de wijnstreken. Ook andere leuke weetjes over wijn worden in een film uitgelegd. Met de korte quiz aan het einde van de workshop kun je testen of je wijnkennis inderdaad uitgebreid is.
Ook de workshop Djembé spelen mag niet-alledaags genoemd worden. Maar het is zeker een leuk, ontspannend en bijzonder bedrijfsuitje. De ervaren Djembé muzikant legt je uit hoe de trommel werkt. Natuurlijk ga je zelf ook aan de slag met het instrument. Het eindresultaat is een mooi samenspel tussen alle deelnemers aan de workshop.

Laat je culinair verrassen

Tussen de activiteiten door kun je genieten van een drankje en een hapje. De drankjes worden in onze huiskamer geserveerd. Afhankelijk van het programma dat je hebt gekozen voor het unieke bedrijfsuitje, wordt er tussendoor geen alcohol geschonken. Dat is bijvoorbeeld van toepassing bij het Axe Throwing. Behalve diverse dranken serveren we ook een bittergarnituur. Kies dan bijvoorbeeld voor het borrel en bites arrangement.

De culinaire invulling van het bedrijfsuitje kan helemaal op maat gemaakt worden. De mogelijkheden die Fun Village daarbij heeft, zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de groep waarvoor je een uniek bedrijfsuitje gaat organiseren. Neem dus contact met ons op als je wilt weten wat we je medewerkers kunnen bieden. Denk hierbij aan een luxe lunch. Of aan een diner met gerechten uit eigen keuken. Informeer naar de verschillende buffetten voor groepen vanaf 20 personen. Dat kan een stevige Hollandse maaltijd zijn met stamppot, een Oosters satébuffet of een samenstelling van allerlei Rotterdamse lekkernijen. Ter afsluiting kies je eventueel nog voor een heerlijk dessert.

Boek je unieke bedrijfsuitje snel en gemakkelijk online

Een uniek bedrijfsuitje boeken doe je gewoon online bij Fun Village. Kies het gewenste programma of de favoriete activiteiten en geef daarbij ook aan of je dit inclusief drankjes en hapjes wilt. Wil je een bedrijfuitje op maat, neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen dan een programma samen waarbij volledig rekening is gehouden met al je wensen. Dan weet je zeker dat je je medewerkers een onvergetelijke dag bezorgd met het unieke bedrijfsuitje.

Daarom kies je voor een uniek bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje