Een actief teamuitje,
beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Actief teamuitje

Een actief teamuitje beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Beleef indoor een actief teamuitje bij Fun Village

Een leuk en gezellig teamuitje mag best wat activiteit voor de deelnemers bevatten. Daarom biedt Fun Village verschillende actieve teamuitjes waar iedere deelnemer zich in kan vinden. Actieve teamuitjes hoeven niet per definitie buiten plaats te vinden. Op de locatie van Fun Village valt dan ook genoeg te beleven, waarbij je het hele jaar door terecht kunt. De deelnemers kunnen hun energie kwijt, gaan uitdagingen aan en doen ondertussen tevens aan teambuilding. Ontdek de vele mogelijkheden voor een actief teamuitje bij Fun Village.

Een actief teamuitje vol spanning

Ben je op zoek naar een actief teamuitje waar eveneens spanning en uitdaging voor de deelnemers in zit? Maak kennis met Fun Village! Wij hebben drie unieke activiteiten die origineel en heel leuk zijn om te doen met jouw team. Deze activiteiten zijn voor groepen tot 24 personen! Hieronder vertellen wij je meer over onze spannende activiteiten voor een actief teamuitje.

Kies een passende activiteit voor jouw team

Teamwork in de Black Box

De Black Box is dé Escape Room voor grote groepen. Om de Escape Room het hoofd te bieden, zul je een code moeten kraken van de Black Box die in deze ruimte aanwezig is. Hoewel er geen echte lichamelijke inspanning tijdens deze activiteit gevraagd wordt, zal de adrenaline toch door je lijf gieren. Je hebt tenslotte maar 75 minuten om het geheim van de Black Box te ontrafelen. Met deze tijdsdruk in gedachten moet alles ingezet worden om dit voor elkaar te krijgen. Je hebt dus je teamgenoten nodig om samen tot een oplossing te komen. In de Escape Room moeten alle teamleden samenwerken, creatief zijn en doorzetten. Een spannende uitdaging!

Onderlinge competitie met Axe Throwing

Ooit geprobeerd om een bijl in de roos van een houten bord te gooien? Bij Fun Village kan dat gewoon. Je kunt er zelfs nog een competitie van maken, samen met je teamgenoten. De oorsprong van deze activiteit ligt in Noord-Amerika, maar inmiddels is het wereldwijd een sport geworden. En dat is niet zonder reden. Want behalve dat het leuk is om te doen, is het bovendien een hele uitdaging. Je moet voldoende kracht hebben om de bijl met de juiste vaart in de lucht te houden, zodat hij het bord op de juiste manier zal raken. Bij Axe Throwing ga je dus niet alleen de strijd met je teamgenoten aan, maar misschien ook wel met je eigen krachten.

Actieve oplossing vinden op Prison Island

Boek je Prison Island tijdens het actieve teamuitje, dan weet je zeker dat je de tijd die je daar doorbrengt, niet stil zult zitten. Je kiest voor een parcours van een uur, anderhalf of twee uur. In een groep van drie tot vijf personen stellen jullie alles in het werk om uit de 24 cellen van Prison Island te ontsnappen. Het ene moment moet je daarvoor je spierkracht gebruiken, het volgende moment moet je rust bewaren en een slimme oplossing bedenken. Prison Island is veel meer dan wat je gewend bent van een Escape Room, waardoor Prison Island dé Escape Room in Rotterdam is die je moét proberen. Dit actieve teamuitje vraagt om samenwerking en een portie sportiviteit om het gewenste resultaat te bereiken.

Actieve teamuitjes kun je op verschillende manieren invullen. Ben je met een grote groep en wil je een gezamenlijke activiteit doen, boek dan een van de workshops van Fun Village. Gezelligheid en creativiteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Bovendien steek je er tussendoor nog iets van op.

Tijdens de workshop cocktails maken, duik je in de geschiedenis van dit mengdrankje. Een echte cocktail master leert je de fijne kneepjes om zelf een cocktail te maken. Natuurlijk kun je aan het eind van de workshop proeven of je het werkelijk onder de knie hebt gekregen. Houd je het liever minder exotisch en ben je met je team wel benieuwd naar de achtergrond van het wijn maken, dan is de workshop wijnproeven een aanrader. Twee sommeliers nemen je mee in de wereld van wijnstreken en druivensoorten. Met deze achtergrondinformatie in gedachten wordt wijnproeven ineens een hele andere belevenis. Zeker omdat de wijnen die je bij Fun Village kunt proeven, niet in de supermarkt te koop zijn. Voor de muzikale teamleden bieden wij een workshop Djembé spelen. De grote trommel heeft na deze workshop geen geheimen meer voor je. Onder professionele begeleiding van de Djembé muzikant leer je het instrument te bespelen zodat er aan het eind van de workshop met alle deelnemers tegelijk ook werkelijk muziek gemaakt wordt.

Boek een van de Combideals

Klinkt het aanbod van Fun Village zo aantrekkelijk dat je niet kunt kiezen wat je wilt doen tijdens het actieve teamuitje? Geen probleem. Je kunt namelijk een Combideal bij ons boeken. In dat geval kies je voor een actief teamuitje dat bestaat uit een combinatie van meerdere activiteiten. Zoals bijvoorbeeld Prison Island in combinatie met Axe Throwing of de Escape Room met Axe Throwing. Vervolgens kun je aansluitend nog een van de workshop eraan toevoegen. Uiteraard ontbreken een drankje en een hapje niet tijdens al deze activiteiten.

De Huiskamer van Fun Village

Tussen alle activiteiten in ben je wel toe aan een verfrissend drankje. In de Huiskamer van Fun Village serveren wij koele frisdrank, wijnen en bier. Hierbij houden we rekening met het programma dat je voor het actieve teamuitje hebt gepland, zodat je altijd met een fris hoofd aan Axe Throwing kunt beginnen en ook zeker weet dat je van Prison Island zult ontsnappen. Na de afronding van het programma is het tijd voor een alcoholische versnapering en je kunt er bovendien luxe hapjes bij bestellen. Wil je de dag afsluiten met een etentje? Dan heeft Fun Village voldoende opties om hier invulling aan te geven. Kies voor een walking diner of uit een van de vele buffetten die Fun Village op het menu heeft staan.

Kom voor een actief teamuitje naar Fun Village

Boek je programma online of neem contact met ons op om een programma samen te stellen. Zo kun je met alle teamleden een gezellige dag beleven die niet alleen vol activiteiten zit, maar bovendien heel gezellig is.

 

Daarom kies je voor een actief teamuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd actief teamuitje. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje