Een origineel teamuitje,
beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Origineel teamuitje

Een origineel teamuitje beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Voor een origineel teamuitje moet je bij Fun Village zijn!

Heb jij de taak gekregen om een teamuitje te organiseren? Dat brengt wel wat druk met zich mee, aangezien je een leuke activiteit wil kiezen voor iedereen. Een activiteit welke aansluit bij de algemene interesses van jouw team. Bij Fun Village kan je een origineel teamuitje boeken. Onze toplocatie is gelegen in Rotterdam. Zowel kleine als grote teams zijn van harte welkom voor een dag vol actie en plezier!

De band tussen je teamleden zal hechter worden door gezamenlijk te ontsnappen uit Prison Island. Daarnaast kan je als groep proberen om de Black Box te activeren in onze Escape Room. Wil je liever de sensatie van het jaar beleven? Met Real Axe Throwing zal je team zich wagen aan bijlwerpen, dat klinkt fantastisch en spectaculair!

Dit originele teamuitje kan je ook verder aanvullen met één van onze workshops. Lust je team graag een glas wijn? Of verkies je een lekkere cocktail maken boven een glaasje rood? Kies dan voor onze wijnproeverij of het brouwen van de perfecte cocktail. Maar het muziekinstrument djembe staat paraat om de originaliteit tijdens je originele teamuitje te vergroten. Zo zal je onmiddellijk de muzikale talenten uit je team ontdekken.

Ontsnappen is de boodschap

Prison Island is de naam van onze gevangenis. Het is geen televisieshow waar je team in terecht komt. Het is een levensechte ervaring, waarbij je team een aantal uitdagingen zal moeten aangaan. Zo zal je onder meer gezamenlijk codes moeten kraken, maar ook diverse raadsels moeten oplossen. Af en toe is een fysieke inspanning vereist, een stevig sprintje trekken hoort erbij. Maar het is de combinatie van fysieke paraatheid, kracht en creatief nadenken dat zal leiden tot groots succes.

Ons gevangeniscomplex bestaat uit 24 unieke cellen. Deze cellen vormen de basis van onze real life gameplay. Tijdens het spel zal je team onderverdeeld worden in kleinere groepen van 3 tot 5 personen. Je dient op voorhand ook te kiezen voor een gewenst tijdsformaat: 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.

Activeer de Black Box in onze Escape Room

Het komt op hetzelfde neer, maar toch is de Black Box een andere ervaring ten opzichte van Prison Island. Bij Fun Village ontdekt je overigens de eerste Escape Room in Nederland, welke groepen van 7 tot en met 24 personen kan ontvangen, perfect dus voor een origineel teamuitje. Je team zal niet op elkaar gedrukt staan en iedereen kan zijn steentje bijdragen.

Je team zal verschillende puzzels oplossen, waarbij tijd vijand nummer één is. Het uiteindelijke doel van deze Escape Room is om de Black Box te activeren binnen 75 minuten. Om deze missie tot een goed einde te brengen zal je team moeten beschikken over een aantal cruciale elementen. Dit zijn onder meer: samenwerken, communiceren als een hecht team, de moed niet opgeven en creatief nadenken.

Vele groepen zijn je reeds voor geweest om onze Escape Room met een glimlach te verlaten. Meer weten? Lees meer over onze Escape Room voor grote groepen.

Bijlwerpen als een kampioen

Laat de oermens in je naar boven met een origineel teamuitje bij Fun Village in Rotterdam! Gooi met vlijmscherpe bijlen beheersd maar toch hard genoeg in het bord om zoveel mogelijk punten te scoren. Darten 2.0! Met Real Axe Throwing zal je na uitleg van onze AxePerts zelf aan de slag gaan met bijlwerpen. Dit originele teamuitje zorgt voor spanning en sensatie, je hartslag schiet door het dak! Wie toont de beste techniek en kan de bijl in de roos gooien? We verklappen je alvast: het is moeilijker dan je denkt!

Onze veilige spelomgeving zorgt ervoor dat vrouwen en mannen zich volledig kunnen uitleven. Real Axe Throwing is een spectaculaire activiteit, welke toegankelijk is vanaf 18 jaar.

Originele workshops

Naast onze hoofdactiviteiten kan je de originaliteit opnieuw oprakelen met één van onze workshops. Een origineel teamuitje organiseren bij Fun Village is een schot in de roos. Drinkt je team graag een glaasje alcohol? Met onze workshop wijnproeverij of workshop cocktails maken is er alvast voldoende keuze. Ook hier kan je enige competitiviteit aan toevoegen: de lekkerste cocktail, daar ga je toch voor?

Wil je als team liever een muzikale ervaring ondergaan? Ook dat is mogelijk. Fun Village biedt een workshop djembe spelen aan. Creëer een bepaalde groepsdynamiek, welke zal leiden tot een geweldig ritme. Iedereen houdt van een streepje muziek. Het is muziek dat mensen dichter bij elkaar brengt. Ook bij deze workshop is het de bedoeling om je team hechter te maken dan voorheen. Schud de benen los, laat die heupen maar eens goed gaan.

Tafelen bij Fun Village

Heb je bij het lezen van al deze activiteiten al honger en dorst gekregen? Maak jullie originele teamuitje dan helemaal compleet en schuif gezellig aan in onze horeca voor een heerlijke borrel. Ons ruime assortiment aan hapjes en drankjes moet je zeker komen ontdekken. Contacteer ons voor alle mogelijkheden te bespreken. Want ook je team mag culinair verwend worden tijdens het teamuitje.

Heb je nog vragen over één van onze activiteiten, workshops of tafelmogelijkheden? Contacteer ons vrijblijvend en wij helpen je graag verder. Fun Village wil van je origineel teamuitje een onvergetelijke dag maken. Dat is onze dagelijkse missie.

Daarom kies je voor een origineel teamuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd origineel teamuitje. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje