Het leukste en meest geslaagde vrijgezellenfeest voor mannen beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Vrijgezellenfeest voor mannen

Hoe gekker, hoe beter! 

De trouwdag van je vriend of familielid wil je natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een gezellig vrijgezellenfeest voor mannen. Het wordt nog extra leuk als er een actief programma is waar je niet alleen de uitdaging met elkaar aangaat, maar ook jezelf op de proef kunt stellen. Bij Fun Village Rotterdam hebben we precies wat je zoekt als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren.

 

Wat andere mannen vinden van een vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

We zijn hier gekomen voor een vrijgezellenfeest en hebben het enorm leuk gehad. Heel leuk begeleid door Selim ook. Zeker een aanrader als je voor een groep een escape room zoekt

Gülsen Berk Vrijgezellenfeest

Geweldig om te doen met een grote groep. Iedereen heeft op die manier zijn eigen taak! Selim, de begeleider, was erg leuk en stapte helemaal in zijn rol.

Fatos Khalfallah Vrijgezellenfeest
Perfect voor bijlen gooien en de al zo leuke prison island. Leuk voor een grote groep vrienden of vrijgezellenfeest.
Tai Nguyen Vrijgezellenfeest

Heb je vragen over vrijgezellenfeesten bij Fun Village?

Vul het formulier in met jouw vraag en we komen zo snel mogelijk met een antwoord

Vink 1 of meerdere opties aan

Daarom kies je voor een vrijgezellenfeest voor mannen bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd groepsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Vrijgezellenfeest voor mannen boeken?

Ga de strijd met elkaar aan met Axe Throwing

Mannen onder elkaar houden natuurlijk van een beetje competitie waarbij ze de uitdaging aan kunnen gaan. Laten dat nu precies de ingrediënten zijn als je kiest voor het bijl gooien tijdens een actief vrijgezellenfeest. Je kunt het een echte sport noemen, maar officieel is Real Axe Throwing een activiteit die uit de Verenigde Staten is komen overwaaien. Hier wordt het bijl gooien als onderdeel van de cultuur beschouwd. Het houten decor brengt je bij binnenkomst al meteen in de juiste stemming. Tel daar de handgemaakte bijlen bij op en het spel kan beginnen. De ringen die op de houten ringen geschilderd zijn, zijn je doel. En het enige wat je hoeft te doen, is de bijl in de roos te gooien. En dat dat nog niet meevalt, zul je vanzelf wel merken.

Ontsnap van Prison Island

Ga het avontuur aan om te ontsnappen uit dé Escape Room in Rotterdam! Je boekt hiermee een origineel vrijgezellenfeest uit ons aanbod. Het spel vraagt niet alleen om logisch nadenken zodat je de codes kunt kraken. Je kunt er ook op rekenen dat je lichamelijke kracht moet inzetten. En natuurlijk moet je goed kunnen samenwerken. Ga de uitdaging aan, scoor punten met je team uit de vierentwintig cellen en beleef een paar spannende uren tijdens het vrijgezellenfeest voor mannen op Prison Island. Prison Island is veel meer dan een escape room alleen!

Ontdek het geheim van de Escape Room

Uniek in Nederland!
Oorspronkelijk was de Escape Room een computerspel waarbij je puzzels moest oplossen om uit een virtuele ruimte te kunnen ontsnappen. Vanaf 2011 heeft dit concept zijn weg gevonden naar echte gebouwen. En nu kun je dus tijdens een vrijgezellenfeest met de mannen zelf ondervinden hoe het is om uit een Escape Room te ontsnappen. Normaal gesproken duurt het spel een uur. Maar met de Black Box van Fun Village Rotterdam krijg je hiervoor zelfs 75 minuten! Je kunt met een groep van 7 tot 24 personen terecht. De Black Box van Fun Village is hierdoor de perfecte Escape Room voor grote groepen. Dus het valt ook zeker onder de vrijgezellenfeest activiteiten die je met de hele groep tegelijk kunt doen. En dat is natuurlijk wel zo gezellig. De kans dat jullie de Black Box kunnen activeren wordt hiermee alleen maar groter. Want iedere deelnemer kan tenslotte zijn steentje bijdragen tot de oplossing van het spel. Teambuilding en samenwerken staan hierbij centraal. Kunnen jullie de puzzels met elkaar oplossen?

Kun je niet kiezen? Boek een combideal

Onze programma's zijn natuurlijk niet alleen voor een mannen vrijgezellenfeest bedoeld. Ook voor vrouwen is er genoeg spanning en avontuur te beleven tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Vind je het leuk om de verschillende programma's te combineren? Kies dan voor een pakket met twee verschillende activiteiten daarin opgenomen. Je boekt dan de combideal waarbij je zelf kunt kiezen welke twee van de drie activiteiten je wilt doen.

Geniet van een hapje en een drankje

Een leuk vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet als er geen eten en drinken aan te pas komt. In de gezellige huiskamer van Fun Village Rotterdam bespreek je met de mannen na afloop van de activiteiten wat je tijdens het vrijgezellenfeest hebt meegemaakt. Ondertussen genieten van een hapje en/of drankje. Wil je de dag afsluiten met een gezamenlijk etentje dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk de opties voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest en stel zelf het programma samen. Of neem contact met ons op om een individuele invulling van het vrijgezellenfeest voor mannen te bespreken. Wist je dat we ook workshops hebben? Zoals cocktails workshop, djembe workshop of een wijnproeverij. Bij Fun Village Rotterdam aan het juiste adres en kun dus je rekenen op een ervaring waar je nog jaren met veel plezier aan terugdenkt.

 

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje