Een origineel vrijgezellenfeest beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Originele vrijgezellenfeesten

Originele activiteiten een origineel vrijgezellenfeest! 

De meest originele vrijgezellenfeesten van Rotterdam

Ga jij binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriend of vriendin? Dan is het niet altijd even eenvoudig om een goed feestje te bedenken. Je moet natuurlijk met iets komen dat iedereen leuk vindt, waarbij het eigenlijk wel leuk zou zijn als het ook nog een beetje origineel is. Voor een origineel vrijgezellenfeest in Rotterdam ben je bij Fun Village aan het juiste adres. Wij hebben meerdere verschillende activiteiten voor je klaarstaan die garant staan voor een onvergetelijke dag!

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren

Als jij een vrijgezellenfeest gaan organiseren, dan wil je natuurlijk het liefste dat iedereen die hier aanwezig is zich dit nog lang zal blijven herinneren. Wij hebben drie activiteiten waar iedereen aan mee kan doen en waar alle deelnemers optimaal van kunnen genieten. Zo kun je bij ons met Real Axe Throwing het oermens in je naar boven laten komen. Daarnaast hebben we met onze Black Box escape room een unieke escape room ontwikkeld. En natuurlijk Prison Island: véél meer dan een escape room alleen. Dit alles is dan ook nog te combineren met een leuke workshop, een hapje en een drankje. We vertellen je er even wat meer over!

Real Axe Throwing

Vergeet darten, Real Axe Throwing is pas echt een activiteit waarbij je kunt laten zien wat je in je mars hebt. In plaats van kleine dartpijltjes gooi je hierbij namelijk met echte bijlen op een doel. Laat zien dat jij het niet alleen in je hebt om flink met een bijl te smijten, maar ook om dit heel nauwkeurig te doen. Speel in teams tegen elkaar en maak er een echte wedstrijd van. Enne... Dit is zeker niet alleen leuk voor mannen, ook vrouwen gaan helemaal op in Real Axe Throwing!

Black Box Escape Room

We kunnen je garanderen dat je nog nooit een escape room als onze Black Box hebt meegemaakt. Het is namelijk dé Escape Room voor grote groepen! We hebben namelijk een Escape Room ontwikkeld waar je maar liefst met 7 t/m 24 personen tegelijk aan mee kunt doen. Dit is het hoogste aantal personen voor een Escape Room in Nederland. Maar wees gerust, want onze escape room is ook een leuke uitdaging als je deze met minder personen doet. Het gaat bij Black Box om creatief denken, samenwerken en doorzettingsvermogen? Hebben jullie dat in huis? Bewijs dat dan maar eens!

Prison Island

Prison Island is een echte uitdaging. Je gaat namelijk 24 verschillende kamers bezoeken, waarin je een breed scala aan verschillende vrijgezellenfeest activiteiten tegen gaat komen. Bij sommige van deze spellen gaat het om denkwerk, bij andere om behendigheid en er zijn ook kamers waar kracht bij komt kijken. Het is veel meer dan een Escape Room in Rotterdam. Je neemt het tegen elkaar op in teams, in anderhalf tot twee uur moet je zo proberen om de meeste punten te scoren. Dit allemaal in de setting van een gevangenis zoals je die in je favoriete Hollywood-films wel voorbij hebt zien komen. De ultieme uitdaging en een perfect origineel vrijgezellenfeest.

Lekker bezig met een van onze workshops

Hebben jij en je vrienden of vriendinnen je lekker uitgeleefd in met een van onze activiteiten? Kom dan weer helemaal tot rust met een van onze gevarieerde workshops. Kies bijvoorbeeld voor een wijnproeverij (altijd een succes bij vrijgezellenfeesten), een cocktail workshop of onze djembe workshop. We hebben heel wat mogelijkheden voor je klaarstaan, je mag altijd even met ons bellen of mailen voor meer informatie.

Geniet van heerlijk eten en drinken

Het gaat er natuurlijk niet alleen maar om actief bezig te zijn, er moet ook aan de inwendige mens gedacht worden! Je kan bij Fun Village Rotterdam na afloop altijd even genieten van een hapje of een drankje. Dat kan een borrel zijn, maar je kunt ook kiezen voor een heerlijke lunch of diner. Kies een van onze populaire gerechten van de menukaart, of ga, als je met 20 personen of meer bent, voor een van onze buffetten. We hebben meerdere verschillende buffetten die we voor jullie klaar kunnen zetten. Denk aan een saté buffet, een hip en trendy buffet of ons klassieke stamppottenbuffet. Daarnaast hebben we nog meer opties, waar we je graag meer over vertellen. We helpen je met het maken van een keuze voor een buffet dat het beste bij je groep past.

Activiteiten combineren

Wil jij er een onvergetelijke dag van maken? Dan kun je er ook voor kiezen om activiteiten met elkaar te combineren. Met onze combideals bespaar je dan ook nog eens flink. Begin bijvoorbeeld met een van onze hoofdactiviteiten, laat dit volgen door een leuke workshop en sluit af met een gezellig en smakelijk diner. Zo weet je zeker dat de vrijgezel in kwestie dit feest nooit meer gaat vergeten. We kijken graag samen met jou wat je wensen zijn. We stemmen alles dan helemaal af op jouw groep en op het aantal mensen dat meekomt. Op zoek naar originele vrijgezellenfeesten? Fun Village Rotterdam is dan de perfecte locatie hiervoor!

Daarom kies je voor een origineel vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd en origineel vrijgezellenfeest. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje