Een leuk teamuitje,
beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Leuk teamuitje

Een leuk teamuitje beleven jullie natuurlijk bij Fun Village in Rotterdam!

Leer je team beter kennen tijdens een leuk teamuitje

Met sommige collega’s heb je een goed contact, andere collega’s spreek je minder vaak. Voor een goede samenwerking is het natuurlijk altijd beter om elkaar wat beter te leren kennen. Dat kan tijdens de koffiepauze. Maar vaak heb je daar niet voldoende tijd voor. Omdat je midden in een opdracht zit, of omdat de volgende afspraak alweer op de stoep staat. Tijdens een teamuitje zijn er geen zakelijke beslommeringen die je in de weg staan. Dus kun je op een ontspannen manier je collega’s eens van een andere kant leren kennen. En dat doe je tijdens leuke en uitdagende activiteiten bij Fun Village.

Een leuk teamuitje met een sportief tintje

Voor de teams die van een beetje uitdaging en inspanning houden, heeft Fun Village natuurlijk ook genoeg te bieden. Ga de competitie met je teamgenoten aan bij Axe Throwing. Wie de beste werptechniek heeft en de bijl dus regelmatig in de roos kan werpen, krijgt de meeste punten. Ondertussen geniet je van een lekker drankje, dat overigens wel alcoholvrij is. Want dat komt de werptechniek tijdens dit leuke teamuitje alleen maar ten goede.
De echte sportievelingen zullen zich helemaal uit kunnen leven tijdens de spannende ontsnappingstocht van Prison Island. Hier komt de teamgeest echt om de hoek kijken. Want behalve dat je van je eigen spierkracht en denkvermogen moet uitgaan, zul je ook je teamgenoten nodig hebben om te ontsnappen uit de 24 cellen die Prison Island rijk is. Ook hier kun je tijdens de activiteit even op adem komen met een alcoholvrij drankje.

Mentale inspanning tijdens een leuk teamuitje

Wil je liever de hersenen laten werken, dan is de Black Box van Fun Village het ideale uitje voor je team. In deze Escape Room voor grote groepen moet binnen 75 minuten de code van de Black Box gekraakt worden. En daar heb je natuurlijk een team voor nodig dat goed kan samenwerken en waarbij iedereen zich van zijn beste kant kan laten zien. Alleen met goede onderlinge communicatie, een creatieve benadering en enthousiaste samenwerking lukt het om binnen de gestelde tijd de puzzels op te lossen.

Collegiaal teamuitje met workshops

Een goed gesprek kan ervoor zorgen dat je weet wie er als mens tegenover je zit. Maar er zijn nog veel andere manieren om je collega beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door samen te werken tijdens een activiteit, nieuwe ervaringen op te doen of door gewoon plezier te maken. En dat is precies wat je van de leuke teamuitjes van Fun Village kunt verwachten. Tijdens de workshops die Fun Village biedt, maak je niet alleen op een andere manier kennis met de collega’s uit je team. Je leert ook nog eens over onderwerpen die je in je dagelijks werk waarschijnlijk niet snel tegenkomt.
Dat is het geval bij de workshops voor een leuk teamuitje bij Fun Village.

Djembé workshop

Deze workshop is geschikt voor kleinere teams van 10 personen, maar ook voor een groter team tot 50 personen. Een professionele Djembé muzikant leert je om het instrument te bespelen. Tijdens deze muzikale workshop maak je niet alleen kennis met dit bijzondere Afrikaanse instrument, je leert ook je collega’s op een andere manier kennen. Wie heeft er gevoel voor ritme, wie kan zich helemaal laten meeslepen door de muziek en wie is altijd uit de maat? Op een ontspannen manier leer je naar elkaar te luisteren en samen te werken. Deze workshop is niet alleen leuk, maar draagt ook nog eens bij aan het opbouwen van een betere onderlinge relatie van het team.

Workshop wijnproeven

Tijdens de 75 minuten durende workshop word je door twee ervaren sommeliers op de hoogte gebracht van alle geheimen van het wijn maken. Dit verhaal wordt op een leuke manier ondersteund door een film en met muziek. De wijnen die je tijdens deze workshop proeft, zijn geen wijnen die je in de supermarkt zult aantreffen. Het zal zeker nog beter smaken omdat je van de sommeliers het verhaal achter de wijn hoort. De wijnstreek, de druivensoort en het hele proces maken de wijn tot wat hij is. Deze workshop is toegankelijk vanaf 18 jaar en is geschikt voor teams van 10 tot 50 personen. Het is een rustpunt tijdens een leuk teamuitje bij Fun Village, bijvoorbeeld in combinatie met een van de andere activiteiten.

Zelf cocktails maken doe je bij Fun Village

Ook cocktails maken kun je leren. Dat doe je tijdens de leuke teamuitjes bij Fun Village. Je leert niet alleen om een heerlijke alcoholvrije cocktail te maken en twee cocktails met alcohol. Je wordt ook nog eens door de Cocktail Master helemaal bijgepraat over de geschiedenis van dit bijzondere drankje. Wil je het hoofd koel en de drankjes alcoholvrij houden voor de rest van het dagprogramma, dan is het ook mogelijk om alleen maar virgin cocktails te maken. Natuurlijk proef je aan het einde van de workshop de resultaten van je inspanning en wie weet heb je bij Fun Village een nieuwe hobby ontdekt.

Bijpraten en culinair genieten na afloop van het teamuitje

De activiteiten voor de leuke teamuitjes zoals de verschillende workshops, de Black Box, Axe Throwing en Prison Island dé Escape Room van Rotterdam kun je apart boeken. Maar je kunt er ook een combideal van maken. Na afloop van de activiteiten is er gelegenheid om te ontspannen en bij te praten met het hele team in de Huiskamer. Uiteraard kan dit onder het genot van een hapje en een drankje. Je hebt keuze uit verschillende frisdranken, wijn en bier. Desgewenst kun je het teamuitje afsluiten met een uitgebreid buffet.

Kun je niet wachten om een van de leuke teamuitjes bij Fun Village mee te maken? Boek dan online de activiteit die je het meest aanspreekt. Heb je speciale wensen voor een persoonlijk programma, dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij samen met jou het leukste teamuitje kunnen samenstellen.

 

Daarom kies je voor een leuk teamuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijk leuke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd leuk teamuitje. De lekkerste hapjes en drankjes!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje