Een bijzonder familie-uitje,
ontzettend leuk voor de hele familie!

Bijzonder familie uitje

Een bijzonder familie-uitje beleef je bij Fun Village Rotterdam! 

Een fantastisch, bijzonder familie-uitje dankzij een van deze drie topactiviteiten!

Bijzonder familie-uitje organiseren
Is het weer tijd voor het jaarlijkse familie-uitje en willen jullie dit jaar eens iets anders doen dan de gebruikelijke oud-Hollandsche spellen zoals koekhappen, spijkerpoepen en zaklopen? Willen jullie echt eens een bijzonder familie-uitje beleven? Vier jullie familie-uitje bij Fun Village in Rotterdam! Op onze locatie in Rotterdam vind je drie unieke en bijzondere activiteiten die je werkelijk nog nooit eerder hebt ervaren! En het leuke is: ze zijn leuk en toegankelijk voor de hele familie!

Fun Village in Rotterdam

Fun Village is de nieuwe evenementenlocatie van Rotterdam. Bij ons vind je drie unieke activiteiten die ontzettend leuk om te doen zijn met een bijzonder familie-uitje. Real Axe Throwing, Prison Island en Escape Team. De activiteiten zijn goed te combineren en voor, tijdens en na de activiteiten kunnen jullie genieten van overheerlijke catering voor een hapje en een drankje.

Real Axe Throwing

Ben jij ook soms zo gefrustreerd en zou je je hele inboedel wel kort en klein willen slaan? Wil jij ook eens al je frustraties botvieren om een porseleinen servies? Of lijkt het je gewoon leuk om eens als een echte viking met echte hakbijlen te gooien? Dan is de activiteit Real Axe Throwing echt iets voor jou! Met echte hakbijlen gooien jullie op een houten scorebord of dartbord. Het is lastiger dan je denkt, maar oefening baart kunst! En een tip: sterke spierballen zijn geen zekerheid om de bijl in het hout te gooien, techniek is alles! Daarom is deze activiteit zeer geschikt voor een bijzonder familie-uitje, omdat de hele familie (boven de 18 jaar) mee kan doen.

Het is een verslavend leuk spel, want je wilt natuurlijk de hoogste score van je hele familie behalen. Je merkt hoe stoer je bent als de hakbijl met een luide bons in het hout terecht komt. Dat voelt werkelijk fantastisch! Real Axe Throwing kan je nergens anders in Nederland doen, dus je hebt in Fun Village Rotterdam echt een primeur te pakken als je een bijzonder familie-uitje boekt. Als je nog nooit met een hakbijl hebt gegooid, hoef je niet bang te zijn, aangezien de medewerkers allemaal heel deskundig zijn waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat!

Real Axe Throwing is minder geschikt voor families en gezinnen met jonge kinderen, omdat de minimale leeftijd 18 jaar is. Jouw kleine nichtje van vijf moet deze activiteit helaas overslaan, voor haar eigen veiligheid. Maar dan bieden onze andere activiteiten een perfecte uitkomst om toch een bijzonder familie-uitje te beleven!

Prison Island

Prison Island is een bloedstollend avontuur waar je hart een stukje sneller van gaat slaan. Het spel is toegankelijk voor kinderen vanaf 9 jaar, dus bijna iedereen kan meedoen! Het spel zit boordevol uitdagingen en je leert jezelf en je familie pas echt goed kennen tijdens zo'n spannend spel. Prison Island bestaat uit diverse cellen met hierin minigames. Je moet raadsels oplossen, maar ook fysieke opdrachten doen, zodat iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien tijdens het spel. Je moet ontsnappen uit de cellen en zoveel mogelijk punten scoren. Elke cel bevat een ander spel: je speelt in teams van 3 tot 5 personen. Wie behaalt de hoogste score? Lees meer over dé Escape Room van Rotterdam!

Black Box Escape Room

Bestaat jouw familie uit een grote groep? Dan is deze Escape Room voor grote groepen perfect voor jullie! Het is een Escape Room waar je raadsels en puzzels in moet oplossen. Uiteindelijk moeten jullie als team de Black Box proberen te activeren. Deze activiteit is niet heel erg ingewikkeld, en daarom geschikt voor iedereen en vanaf elke leeftijd. Jullie hebben 75 minuten de tijd om samen de puzzel op te lopen. Praat goed met elkaar en deel je gedachten: alleen door goed te communiceren kom je uit deze kamer! Veel succes!

Bijzonder familie-uitje boeken

Kunnen jullie niet wachten om te beginnen met deze activiteiten? Boek dan snel jullie bijzondere familie-uitje bij Fun Village en tot snel! We hopen jullie snel te mogen verwelkomen in onze unieke evenementenlocatie.

Daarom kies je voor een familie uitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijk leuke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd familie-uitje. Voor de allerleukste dag samen!

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje