Een leuk vrijgezellenfeest beleef je bij Fun Village Rotterdam!

Leuke vrijgezellenfeesten

Leuke activiteiten een leuk vrijgezellenfeest! 

Leuk vrijgezellenfeest

Een onvergetelijk en leuk vrijgezellenfeest organiseren voordat de bruid/bruidegom in het huwelijksbootje stapt? Bij Fun Village vind je meerdere mogelijkheden om dit een dag te maken die niemand zal vergeten. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er leuke activiteiten en workshops voor een leuk vrijgezellenfeest. Wat dacht je van het gooien met echte bijlen als fysieke inspanning waarbij je tegen elkaar strijdt voor de hoogste score? Of met zijn allen samenwerken om te ontsnappen uit Prison Island of de Black Box Escape Room? Deze activiteiten kunnen ook met elkaar gecombineerd worden voor nog meer plezier. Voor, tijdens en na de vrijgezellenfeest activiteiten kunnen jullie ook gebruik maken van onze catering voor heerlijke hapjes en drankjes. Ultiem plezier beleef je immers niet op een lege maag!

Real Axe Throwing

Wist je dat de Spartaanse soldaten ooit zijn begonnen met de traditie van het organiseren van een vrijgezellenfeest? Houd de traditie in ere en daag je vrienden uit voor een wedstrijd bijl werpen en behaal de hoogste score met Real Axe Throwing. Laat de viking in je los! Je gooit met een echte bijl, dus onze AxePerts helpen je graag door het voor te doen. Daarna ben je klaar om de strijd aan te gaan met je vrienden met het leuke vrijgezellenfeest. Je strijdt tegen elkaar, dus fanatisme en competitie kun je zeker wel verwachten! Real Axe Throwing is een nieuwe en unieke activiteit in Nederland en dat maakt het uiterst geschikt en leuk om te doen met een vrijgezellenfeest voor mannen en ook zeker met een vrijgezellenfeest voor vrouwen! De kans is klein dat iemand in de groep dit al eens eerder heeft gedaan. Daag je vrienden of vriendinnen uit en ga voor de winst!

Prison Island

Ook zo’n fan van de TV-hit Fort Boyard en Escape Rooms? Laat je opsluiten in een gevangenis, want Prison Island is een real life game! Prison Island is het ultieme spel waarbij samenwerking centraal staat. Werk samen en haal zoveel mogelijk punten! Er zijn 24 cellen die uniek en uitdagend zijn waarbij je samen raadsels moet oplossen, codes moet kraken en fysieke uitdagingen aangaat. Je speelt in teams die ieder zijn eigen opdrachten krijgt. Zijn jullie klaar om de uitdagng aan te gaan?

Black Box Escape Room

Inmiddels een klassieker, maar ook hier mag de Escape Room niet ontbreken. Uniek aan deze Escape Room is dat het de grootste in Nederland is en daarom zeer geschikt voor de grotere groepen! Er zijn geen fysieke uitdagingen nodig om hier te ontsnappen, maar teamwork en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Werk samen, los alle geheimen op én weet samen te ontsnappen uit deze waanzinnig leuke Escape Room.

Combideals

Er zijn ook opties om bovenstaande activiteiten te combineren. Kan je niet kiezen? Maak dan gebruik van onze combideals en ervaar beide activiteiten voor het allerleukste vrijgezellenfeest! Het is ook mogelijk om de activiteiten te combineren met workshops. Geniet van een wijnproeverij, leer de perfecte cocktail maken tijdens een cocktail workshop of ontdek je muzikale talent tijdens een Djembe workshop. De verantwoordelijkheid om een onvergetelijke dag te organiseren is groot dus twijfel je neem dan vooral contact op om te kijken welke activiteiten en arrangementen het beste zullen passen. Ons team zal je met plezier meehelpen om er een originele en unieke dag van te maken.

Hapjes en drankjes

Wanneer jullie net zijn ontsnapt uit de Black Box Escape Room of misschien wel al je kracht gebruikt om de hoogste score te behalen met het gooien van je bijl is het tijd voor een hapje en een drankje. Onze huiskamer is een fijne locatie om na te praten over het leuke vrijgezellenfeest. Geniet van een hapje en een drankje of van een heel diner met je groep om weer op krachten te komen. Jullie kunnen gebruik maken van een all-in drankarrangement of middels consumptiemuntjes. In de keuken is van alles mogelijk. Jullie wensen staan centraal! Van maaltijden uit onze eigen keuken, tot buffetten voor grote groepen of zelfs live cooking onder begeleiding van een kok: wij zorgen ervoor dat iedereen kan nagenieten van een onvergetelijk en leuk vrijgezellenfeest.

Fun Village

De naam zegt het al: wij zijn dé locatie voor een leuke tijd! Dus zoek je een locatie voor een leuk vrijgezellenfeest in Rotterdam neem dan contact op. Wij denken graag met je mee en we zorgen voor een onvergetelijke dag waar nog lang over gesproken zal worden. Wij organiseren vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon een dag voor familie en/of vrienden. Al onze activiteiten en workshops staan in het teken van samenwerking, maar bovenal van plezier maken. Of jullie nu samen de hersenen kraken in de Escape Room, genieten van een zelfgemaakte cocktail tijdens een workshop of het ultieme oergevoel beleven tijdens het gooien van een bijl. Gegarandeerd wordt het een leuke dag!

Ook handig om te weten: alle activiteiten en workshops vinden plaats onder één dak. Je hoeft dus niet van locatie naar locatie te reizen!

Daarom kies je voor een leuk vrijgezellenfeest bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een leuke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet verzorgd vrijgezellenfeest. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje