Ga de strijd met je collega’s aan tijdens een bijzonder bedrijfsuitje

Bijzonder bedrijfsuitje

Perfect voor de team spirit!

Ontdek de bijzondere bedrijfsuitjes van Fun Village

Voor je bedrijfsuitje ben je op zoek naar iets bijzonders, want het is niet alleen een dag om gezellig met alle collega’s iets te ondernemen. Je wilt op deze manier ook je medewerkers bedanken voor de fijne samenwerking. Of je spreekt hiermee je waardering uit voor de inspanning van het afgelopen jaar. Daar past natuurlijk een bijzonder bedrijfsuitje bij waar iedereen met plezier aan terugdenkt.

Activiteiten met een sportief tintje

Om een bijzonder bedrijfsuitje te organiseren heb je bij Fun Village keuze uit niet-alledaagse, sportieve en uitdagende activiteiten. Wat dacht je van een cellencomplex op Prison Island? Daar kun je alleen uit ontsnappen als je in de 24 cellen de verschillende opdrachten tot een goed einde brengt. Door tijdens een bedrijfsuitje samen te werken met je teamgenoten moet je proberen zo snel mogelijk de raadsels op te lossen en de codes te kraken. Daarvoor moet je je niet alleen mentaal inspannen, ook op je fysieke krachten wordt een beroep gedaan. Lichamelijke inspanning wordt ook gevraagd bij een andere bijzondere activiteit, namelijk Axe Throwing. Bepaal je werpstrategie en gooi de bijl zo goed mogelijk in de roos. Op deze manier maak je kans om je collega’s te verslaan.

Voor iedereen een activiteit

Niet iedereen is even sportief aangelegd en daarom is er bij Fun Village ook een afwisselend aanbod van verschillende activiteiten. Er zijn diverse niveaus als het gaat om sportiviteit. Prison Island vraagt wat meer lichamelijke inspanning dan bijvoorbeeld de Black Box. Hier komt het vooral aan op het oplossen van de puzzel zodat je zo snel mogelijk de Black Box in de ruimte kunt heractiveren. Deze leuke en uitdagende activiteit kan zelfs in groepen van 24 personen gespeeld worden, dit maakt de Black Box dé Escape Room voor grote groepen. Ook voor rolstoelgebruikers hebben wij mogelijkheden om aan het programma van het bijzondere bedrijfsuitje deel te nemen. Informeer gerust naar de opties voordat je een bijzonder bedrijfsuitje gaat boeken.

Ontdek nieuwe dingen tijdens een gezellige workshop

Naast de genoemde activiteiten biedt Fun Village bovendien bijzondere workshops. Deze workshops worden gegeven door professionals die je op originele wijze kennis laten maken met hun eigen passie. Er is keuze uit drie verschillende workshops.

Cocktail maken. Een vrolijk ogende cocktail maakt altijd een bijzondere indruk als je het geserveerd krijgt. Nog leuker is het om deze cocktail zelf te maken. Tijdens de workshop cocktails maken hoor je van de Cocktail Master precies welke ingrediënten je nodig hebt om zo’n lekkere cocktail te krijgen. Maar liefst drie cocktails kun je mixen, een zonder en twee met alcohol. Of je kiest voor de workshop waar alleen cocktails zonder alcohol worden gemaakt. Natuurlijk proef je aan het eind van de workshop het resultaat van al je inspanningen. 

Wijnproeven. Laat je smaakpapillen werken tijdens de workshop wijnproeven. Onder begeleiding van twee sommeliers maak je kennis met heerlijke wijnen die je niet in de winkel kunt kopen. Daarnaast krijg je uitleg waar je op kunt letten om de smaken in de wijnen te onderscheiden. Tijdens een informatieve film met muziek kom je nog meer interessante dingen over wijn te weten. Bovendien wordt de opgedane kennis getest in een leuke miniquiz. Dat wijn niet altijd alleen uit een bepaalde druivensoort bestaat, maar ook nog allerlei andere aroma’s kan hebben, zul je voortaan dus zeker kunnen herkennen.

Djembé spelen. Voor de muzikale werknemers is een workshop Djembé spelen zeker een aanbeveling. Maar ook als je minder muzikaal bent, is de workshop een aanrader. Je maakt kennis met het instrument en leert op een eigen trommel de techniek om het te bespelen. Hierbij krijg je begeleiding van een Djembé muzikant. Doordat deze workshop in groepsverband is, is het bovendien een leuke manier om je collega’s van een andere kant te leren kennen. Deze workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.

Combineer plezier en competitie

Een bedrijfsuitje bij Fun Village is niet alleen leuk, gezellig en ontspannend. Je komt natuurlijk ook om de uitdaging van het spel aan te gaan. Dat doe je door in teams samen te werken en oplossingen te bedenken. Dat is voornamelijk bij het Prison Island en de Escape Room het geval. Bij Axe Throwing draait het meer om de individuele competitie. Hoewel dit uiteraard net zo goed met verschillende teams gespeeld kan worden. Zo doe je ongemerkt ook nog een klein beetje aan teambuilding tijdens het bijzondere bedrijfsuitje bij Fun Village.

Culinair genieten na activiteit

Dankzij het complete programma dat Fun Village op een locatie biedt, maak je van het bedrijfsuitje een complete dag uit. Je start het bijzondere bedrijfsuitje met een uitgebreide lunch en vervolgens gaan de deelnemers naar de gereserveerde activiteit. Nadat de missie volbracht is, staat er een lekker drankje en een hapje klaar in onze huiskamer. Hier kunnen ervaringen gedeeld worden en gezellig nagepraat worden. Dan is het tijd voor een interessante workshop. Natuurlijk kies je daarbij voor een workshop met activiteiten die je niet dagelijks doet, zoals het maken van een cocktail of op een Djembé spelen. Op deze manier leer je ook nog eens iets bijzonders tijdens een bedrijfsuitje. Voordat je naar huis gaat, geniet je van het buffet of het walking dinner dat door Fun Village tot in de puntjes geregeld is.

Boek onze bijzondere bedrijfsuitjes online

Weet je al wat je wilt doen als bijzonder bedrijfsuitje? Vul dan bij de betreffende activiteit of combideal online je reserveringsaanvraag in. Je geeft hier direct al aan of je alleen de activiteit wilt reserveren of dat je een combinatie wilt met eten en drinken. Voor een gepersonaliseerd programma neem je uiteraard contact met ons op. Samen kijken we hoe we het bijzondere bedrijfsuitje voor je medewerkers tot een onvergetelijke dag kunnen maken.

Daarom kies je voor een bijzonder bedrijfsuitje bij Fun Village Rotterdam

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Combideals mogelijk

Wij bieden meerdere activiteiten voor een onvergetelijke dag. Dit alles op 1 locatie.

Op maat voor jouw groep

Compleet ontzorgd bedrijfsuitje. Invulling en catering kan volledig op maat.

Liever meerdere activiteiten combineren? Dat is mogelijk! Ontdek snel wat er allemaal te beleven is.

Onze Combideals

Afsluiten of starten met een heerlijke hap? Van een luxe lunch tot shared dining, alles is mogelijk bij ons! 

Hapje & drankje